Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Nem hiszem el, hogy minden update utan, kotelezoen vegig kell csinalni a bejelentkezos marhasagot, ahol vegig magyarazza a dolgokat, es meg kotelezoen versenyezni is kell. Raadasul ugy, hogy keptelen normalisan hasznalni a kormanyt, vegig kell szenvedni az egeszet. Se kilepni se semmi. Egy vicc az egesz. Es meg csodalkoznak, hogy nem kell senkinek.
Radasul a frissites utan, ismet lenullazott minden beallitast (az eloso alphat mar teszteltem), elindul gyokketto, interlaced, negyszogletes felbontassal, 25fps-sel, es ismet kotelezoen vegig kell nyomni az ovodas oktato hulyeseget.
A kormany tamogatas meg mindig csak azert van benne, mert megiscsak autokrol szol, azokba meg az van, de amugy igencsak szar😊
Ebbol a programbol valszeg sose lesz semmi😄
Az AC is "egyszerre" kezeli a ket valtot, de korrektul mindig azt engedi, ami az autoban van.
En ezzel tuti nem gyujtogetnek mar semmit, az elozot is lenullaztak😊 Gondolom azok urulnek ennek a "ujrakezdesnek" es sok honapos nem mukodesnek, akik koltottek a programra (vettek autokat). Biztos visszakapjak, amikor ujraindul, de milyen mar, hogy van/lesz 1-2 ev pihi, mert a fejlesztok ugy gondoltak ismet elorol piszkaljak a progit😄
A kis fiesta helyett adhatott volna kezdésnek most mást is.. gyűlölöm és nagyon unom szegényt : ) az időt erre meg sajnálom, hogy menjek vele azért, hogy kapjak exp meg cr pontokat.
a sokadik béta teszt után végre jön egy kis alfa teszt... 😄D
Lenyegeben semmit nem valtozott a program, csak a web-es feluletet beletoltak a NASCAR-os GUI-ba.
Az elso inbditasnal vegig mutogatja a lehetosegeket, kattingatasos, ezzel meg nincs gond.
De a kozepen kotelezoen futni kell 1-1 kort a palyan is. Persze beallitani semmit nem lehet, igy csak billentyuvel, se tovabb lepes, se semmi. A feladat komoly: gyorsitas, nyomd a felfele nyilat, maradj az egyenesben, 50 meteren a zold csikon, aztan engedd el a gombot;DDDDD Es hasonlok...
Termszetesen a lenyegi resze semmit nem valtozott, meg mindig nem lehet beallitani a kormanyt. Sot, meg rontottak is rajta😄
Az elozo verzio mar eleg jol osszeallt. Ha lett volna 3 korosnel tobb quickrace, gyakrabban hasznaltam volna. Talan itt lesz. De ennek ismet kell 6-9 honap...
Regebben zart beta volt, akkor regisztraltam. Utana nyilt beta lett megjelent (mar nem emlekszem).
Most kitalaltak, hogy jon a 2.0, ismet zart beta van, es aki X ideig nem lepett be, annak toroltek a hozzafereset. Az hogy mennyit jatszott vele, esetleg vasarolgatott, ugy nez ki teljesen mindegy😄DD
Most ismet lehet jelentkezni a zart betara - vagy valami hasonlo;D
Nah, en ezert nem biztam bennuk, mar az elejen sem, ezert nem is vettem hozza semmit😄 Valszeg igy voltak vele sokan😄 Ezert pribalkoznak ujra.
ötlet?
Hosszú, fél éves kihagyás után tértem vissza a játékhoz az nfsw -vel egyetemben. A játék maga, még mindig megfog, bár az online versenyek helyett inkább az idõdöntögetõs futamokat részesítem elõnyben. (Egy-két pályán vannak is top 5-10 -es idõim.)
Tetszik, hogy gyakran új pályák jelennek meg, 1-2 kedvencet leszámítva lassan minden számításom megtalálom. Jelenleg egy ZR1 -es Corvette tulaja vagyok, ám lv40 környékén autóvásárlásban is gondolkodok.
Nincs esetleg valakinek valami ötlete a kiválasztást illetõen?
Más kérdésem is lenne, mégpedig egy bug -al kapcsolatban, amelynek köszönhetõen nem kapok Race Pins -eket, illetve a már meglévõk is átkerülnek a a lezárt kategóriába. Példának okáért, bárt lv39 -es szinttel rendelkezem, csak az lv2 -ért járó értesítést kaptam meg. Ezen kívül ezeket se cseréni, se levenni nem tudom.
Ha bárkinek bármi ötlete van, nagyon megköszönném, ha segítene azzal, hogy megosztja velem!
UI.: A játékban egyébként Derily néven találtok meg, felkéréseket szívesen fogadok 😊
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Pedig ha lenne ideje az embenek, osszejone 5-10 versenyzo (kormanyos, no help-es, rendes geppen), lehetne inditani versenyeket, mert van szures. Bekapcsolva a no assisst-ot es a 10-20 kort, ugy sem lepne be senki mas😄
Van annyira jo a program, hogy fun futamokra tokeletes.
Amióta ablakban futtatom, azóta elviselhetõ, de telsek képernyõs módban 10-15 percet várni mire betölti az autókat, és valakire várunk...hát katasztrófa.
ablakban futtatva oké, addig csinálok mást.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze jó móka a "hot-lapping" is, de az igazi adrenalint csak az online rész adja...
Az e heti Beat The DEvs leaderboardon még ki kéne facsarjak 2-3 tizedet a kis OPC-bõl, de nem egyszerû feladat... azért még nem adom fel.. 😊
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Amúgy fantasztikus az új pálya, persze ezen már elõtte több játékban is róhattuk a köröket, de itt az ACR-ben valami félelmetes élmény... 3 napja csak ezt a pályát nyúzom kis túlzással... 😊
De a fele kornyeken, ami most valoban a 25, azert kicsit belassul. Mar eleg dragak az autok, alaphelyzetben meg egy komoly autoval is rengeteget kell menni. Meg extra bonuszokkal sem egyszeru.
A vasarlas nem osztonozne, csak az autok miatt, hogy azonnal legyen valami nem erdemes beruhazni. Annyira nem jok az autok, nincs akkora kulonbseg.
Festesre, tunningra, felnire meg ilyen hulyesegekre nem erdemes penzt szorni;D Raadasul, igazabol eleg dragak hozza az autok, ha visszaszamoljuk forintra.
A draga, komoly autok lazan 2-400000CR, ami 2-4000E-Bucks, ami 15–20EUR😊 Azert az eleg durva😛
Regebben voltak az upgrade resznel gumik is (utcai, sport, slick). Nem tudom hogy azert vettek ki, mert tovabb fejlesztik, es kesobb visszkerul komolyabban vagy csak ugy dontottek nem kell?!
Program fejlesztesek kellenenek (pl. normalisabb autokezeles, kormany es FFB beallitasok, offline AI-val stb.), hogy barmikor hasznalhatobb legyen a program. Engem az online resze nem erdekel, mivel ugy is arkadban nyomjak, raadasul rengeteg ido kieses: sokat kell nezelodni, varni, aztan futnak egy 3 koros ereszd-el-a-hajam versenyt😄 Semmi ertelme😛
A Nissan-ok jok, ajanlani is akartam (R34 es GT-R), es az NSX is eleg hasznalhato, azt en is multheten vettem meg.
De nem.
Egyébként néha nagyon rendben van, és ritkábban nem,..most már értem mit értettél FFB alatt a Ford Focus-nál, tényleg ott valami nem stimmel. Egy másikat néztem, az jó volt, viszont próbáltam menni a Car Mastery-re, és az a 2008-s Focus-nál az egyik legkönnyebben elérhetõ. A lényeg hogy ott tényleg valami gond van az FFB-vel, más kérdés hogy nem adta meg a leggyorsabb köridõre járó Car Mastery értéket. 😞
LA river-t már kicsit unom,..pár napig elvoltam míg meg nem szereztem az elsõ helyet a Nissan 370z-vel. hiányzott az utolsó upgrade hely, és az kellett hozzá.
Most a Honda NSX-t fejlesztgetem, egyik kedvenc autóm a való életben 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jo lenne ha az AI-t is csiszolnak egy kicsit (korok szama, AI-k erossege).
Melyiket éri megvenni jobban s BMW 135i, vagy az RX7-s Mazda R?
Most Scirocco-val tûztem ki a zászlót LAriver-re 😊

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Bar van 1-2 ember, aki anelkul is durva idoket megy😛
Beszéltem egy hozzáértõ gyerekkel és azt mondta, hogy ez ismert probléma. Valami acr/etx a ludas (már, ha jól jegyeztem meg). Most lebutítom a grafikát a tetrix szintjére, hátha úgy megjavul, mert így játszhatatlan.
Nekem semmiféle szaggatás nem észlelhetõ... persze multi versenyeken mindig vannak "laggoló" játékosok, de nem jellemzõ... elképzelhetõ, hogy valóban a neted lesz a ludas..
Más:
G27, neked is szaggat a játék, vagy csak a netem szarakodik?
vagy piros vagy szürke a kormány és ha ráviszem a mutatót, hogy esetleg valami beállitást nézzek, akkor eltünik az ikon onnan.
feladatkezelõ nem is mutatja, hogy futni a Launcher
Ezek huzosab hotlapok, mert mindenki TC-vel es a tobbivel nyomja, gondolom csak kanyarodniuk kell😄 Vagy inkabb farolni/driftelni😄
Ebbol a szempontbol valoban jo River, mert keveset kell gepeszkedni, de az legalabb sokat szamit.
De a legegyszerubb/kenyelmesebb, valamelyik ovalpalyan korbe-korbe;P
Amugy amikor ugy erzed, ra tudsz szanni egy napot, valszeg sokat fogsz korozni, megeri a 100Bucks-ot a Premium, mert mindenbol 50%-kal tobbet ad.
En egyszer vettem egy csomagot (17.90EUR), azert adtak egy Nissan GTR-t (eleve 205%-os bonusszal fizet), vettem egy Pagani-t (az 240%😛), es a megmaradt Bucks-bol neha-neha becsengetek egy-egy Premium napra.