1291
Auto_Club_Revolution.png
  • FxRRulez
    Az imént javítottam majd 2 tizedet az időmon a Beat The Developers Leaderboardon, így maradtam a 10-ben, jelenleg 7. vagyok... de ez már nagyon izzadós volt, közel a plafon.. Apex_ETX már átvette a vezetést, jelenleg 4 tizedre vagyok tőle... 4 tized!! jááájj...(rengeteg) :D :)
  • FxRRulez
    Vannak sokan, akik billentyűzettel szédületes időket mennek, de ehhez rengeteg gyakorlás kell és az ujjak egy-egy száguldozás után füstölnek, ahogy a billentyűzet is...
    Nekem semmiféle szaggatás nem észlelhető... persze multi versenyeken mindig vannak "laggoló" játékosok, de nem jellemző... elképzelhető, hogy valóban a neted lesz a ludas..
  • 7r1v1um
    Nem olyan könnyű az hidd el. Ezek a többszáz lóerős kocsik nem igazán vezethetők billentyűzettel.
    Más:
    G27, neked is szaggat a játék, vagy csak a netem szarakodik?
  • KorzeTheNinja
    nem tudom mi a rossz, de azóta sem megy a játék....
    vagy piros vagy szürke a kormány és ha ráviszem a mutatót, hogy esetleg valami beállitást nézzek, akkor eltünik az ikon onnan.
    feladatkezelő nem is mutatja, hogy futni a Launcher
  • Alexease
    A mai Challenge mar huzosabb (Ford Shelby GT500). Fekezni es kanyarodni meg OK, de gazt adni, foleg kanyarban, max negyed-fel allason;) Meg egyenesben is radiroz:P
    Ezek huzosab hotlapok, mert mindenki TC-vel es a tobbivel nyomja, gondolom csak kanyarodniuk kell:D Vagy inkabb farolni/driftelni:D
  • FxRRulez
    Nekem nem adja meg az utolsó "nagy patch" óta...de ez szntem általános probléma...
  • 7r1v1um
    Nektek megadja a szintlépésért járó kitűzőket?
  • Alexease
    Az upgrade valoban jo. En a napi hotlapokat szoktam lenyomni (az is egyszeru penz, 5–10 kort raszanok, azzal bent vagyok az elso 50-70-be, az 3000Cr), es ott is eleg nagy kulonbsegek vannak az upgrade-ek kozott. Es persze, palyatol fuggoen, nem mindig a turbos, gyors a jo.
  • Alexease
    Alexease :)
  • Alexease
    Korabban Infineon fizetett a legjobban, mert palya nehezseget neztek. Most minden palya egyforman fizet, mert a palyan eltoltott idot figyelik (plusz auto bonusza).
    Ebbol a szempontbol valoban jo River, mert keveset kell gepeszkedni, de az legalabb sokat szamit.
    De a legegyszerubb/kenyelmesebb, valamelyik ovalpalyan korbe-korbe;P

Amugy amikor ugy erzed, ra tudsz szanni egy napot, valszeg sokat fogsz korozni, megeri a 100Bucks-ot a Premium, mert mindenbol 50%-kal tobbet ad.

En egyszer vettem egy csomagot (17.90EUR), azert adtak egy Nissan GTR-t (eleve 205%-os bonusszal fizet), vettem egy Pagani-t (az 240%:P), es a megmaradt Bucks-bol neha-neha becsengetek egy-egy Premium napra.
  • FxRRulez
    Alexease neked mi a nicked a játékban? Vagy lehet, hogy már fent vagy a barátlistámon?
  • b-type
    bejön, főleg mert így az elején elég jól lehet vele keresni :)...talán az egyik olyan helyszín ahol nagyon gyorsan lepörög a 10 kör, és a két visszafordítónak hála, azért van ami kihívás..közte meg csak nyomni kell a gázt :D
    De ezen a pályán nézem az upgrade-t is, mivel persze kevés a pont hogy a legjobbakat tegyem be az 5 slot-ba, melyik mennyire számít, 272km/h-t kell menjen ez a Golf, akkor jó. :)
  • Alexease
    Latom neked nagyon bejon az L.A. River:))))
    Amug ynem rossz, de en zart beta-s voltam, es akkoiban csak az az egy palya volt, igy kicsit rauntam:D
  • b-type
    argg.. csak megfújt a hátszél az egyenesbe :))
  • FxRRulez
    Szerintem lesz, aki bemegy 51:00 alá... de az már brutális hot lap, határon autózva.. :)
  • FxRRulez
    Na mentem egyet az R32-vel Moszkvában és a 23. köröm lett a legélesebb, ez jelenleg a 8. helyet jelenti, de van még bennem néhány tized.. :)
    A hosszú egyenes végén (a pálya alsó részén) a nyújtott jobbost, ahol vészesen közel van a fal balra és a kocsi előszeretettel sodródik kifelé, azt a kanyart 4-es gangban vegyétek, pici fékkel, a lehető "legkijjebbről" kezdve és persze minél szűkebben... ott lehet nyerni néhány értékes tizedet.
    Amúgy a "fejlesztői" csapatból Apex_ETX félelmetesen gyors(ő a legjobb közülük) és mindig ott van a top 3ban és rendre viszi is ezeket a leaderboardokat. Szerintem ma még csak bemelegített ezzel az idővel és jelenleg a 2. :)
  • 7r1v1um
    Hát én kipróbáltam 0 segítséggel....
  • Alexease
    Jok ezek a napi eventek, legalabb ad valami feladatot, osztonzest a hasznalatra (ha mar az AI ilyen rovidke). Persze a dijazas nem sokat er, mert 10 kor alatt tobbet lehet osszeszedni, mint amennyit nyerni lehet vele, de hat szuvenir nyihaha... :)

Ez az RX-8 is jo, regi darab, ez mar eleg jol osszeallt.

De van 1-2 auto, pl. Dodge Challenger, amivel most mentem 1-2 kort, hogy kicsit a drifteseknek akartak kedvezni vele, mert eleg durva a kormanyszoge:D
  • Alexease
    Online-t mostanaban szinte semmit nem megyek, de ilyen neha „offline” is elofordul. Valszeg elveszti a kapcsolatot a szerverrel vagy durvan belassul az adatbazis kapcsolat. Van amikor 5 perc utan kiszamlazza az eredmenyt, de van amikor soha:D
    Regebben nem is mertem sok kort menni egyszerre, mert felo volt, hogy bukta lesz a vegen:D
  • 7r1v1um
    Az mitől lehet, hogy online verseny végén nem akar kilépni a kliensből + az elért SR pontokat se kapom meg?
  • Alexease

En 2-3 havonta szoktam rafutni nehany hetre, aztan megunom;) Szerencsere gyakran frissitgetik (valszeg ezen a programon fejlesztik az engine-juket:P), igy amikor ismet kedvet kapok, mindeig vannak ujdonsagok (tartalom, funkciok).

Kellene meg 2-3 palya, es azokkal hozzadrotozni uj feladatokat minden autohoz.

Ja es a QuckRace-t sajnalom, mert az AI nem olyan hulye, funrace-nek jo lenne, de a 3 kor nagyon keves:/
  • Alexease
    Az az egyetlen egy cockpit promo celbol kerult be, de sajnos eleg szar:) Mivel nem lehet allitani (rossz FOV es pozicio), azon is marad a motorhazteto.
    Hogy valoban keszul mindenhez cockpit, az kerdeses. Valszeg latjak a statisztikat, es ha az emberek nagyresze hatulrol tologatja (a rengeteg segitseges, billes, gamepad-es ember alapjan elofordulhat), akkor valszeg nem lesz szukseguk cockpitra sem;P
    Pedig a korabbi es most is futo dobozos programjaikban is volt/van cockpit, bar nem az igazi es nem is allithato.
    Igazabol jobban faj hogy nem foglalkoznak a kuplunggal es igy a HPattern nem hasznalhato:)
  • 7r1v1um
    Az egyenes nem volt elérhető reggel, de most már az is van. Izzítom is a Challengert.
  • Szabi #1228
  • b-type
    Én sem régóta tolom, Alex izgatta fel a fantáziámat :)

Szal egyenlőre napi szinten foglalkozom vele, később az eddigi tapasztalatok alapján lanyhul majd, legtöbbet az LA river pályán megyek.
    btipus
  • 7r1v1um
    OK! Akkor üdv!
    Azzal kezdem, hogy össze-vissza 2 napja játszok a játékkal (igaz 2.000+ km-nál tartok ennyi idő alatt), tehát a véleményem nem feltétlen releváns, de mégis csak hangot adok neki, ha már itt van ez a fórum. Nyilván az általam említett játékokban is találkoztam emberi létformára hasonlító teremtményekkel(egytől-egyig a barátlistáimon is vannak). Ebben is fogok, igaz az a pár próbálkozás, amit tettem ennek a multi-verziójában, az számomra csalódás, de most ez a real-time időfutam dolog amúgy is jobban leköt annál. Kormány-vásárlás egyenlőre nincs sajna napirenden, úgyhogy a vezetés élményét illetően marad a céges kocsi.
    Sanszosan nem találkozunk a versenypályán. Egyenlőre.
    7dust (mármint a játékban)
  • FxRRulez
    Sziasztok!

Örömmel látom, hogy éledezik a fórum... remek..
    Visszaolvasva az előzőeket, azért néhány dologgal kiegészíteném az olykor (legalábbis általam) tévesnek ítélt információkat.
    Leginkább arra cáfolnék rá, hogy nem lehet egy normális versenyt menni multiplayer módban, anélkül, hogy az ember ne "lökdösődő" hülyegyerekekbe, azaz "rammerekbe" botlana lépten nyomon.. Ez ugyanis nem igaz.. Rengeteg színvonalas versenyben veszek részt nap, mint nap, olyan nemzetközi játékosokkal, akik a sportszerűség szellemében versenyeznek.
    Szerencsére ritkán találkozom olyan amatőrökkel, akik konkrétan arra mennek, hogy kilökjenek a pályáról, tönkre téve ezzel szórakozásunkat.
    Úgy gondolom véleményem számottevő lehet, hiszen még "closed beta" tesztelőként kezdtem a játékot több, mint két éve és pár ezer kilóméter benne van már a lábamban.. :) Többször le is nullázták a statisztikákat, sajnos a futott kilómétert is, nálam ez a szám jelenleg 22000 km környékén van, de valójában van már 50-60000 levezetett kilóméterem.
    Ami fontos!!
    Aki tényleg a vezetés nagy szerelmese, annak erősen és melegen ajánlom egy használható kormány beszerzését, ugyanis azzal eszméletlenül élvezetes a játék, plusz jóval kompetitívebbek leszünk a különböző leaderboardokon is.
    Én este oda is ülök a Cockpitem elé és megpróbálok bemenni a 10-be.. :)
    Végül pedig tartsa mindenki szem előtt, hogy ezt a játékot rendszeresen és gondosan karban tartják, hétről-hétre dobják ki a frissítéseket és rendszeresen érkeznek új járművek is a játékba.. bár ezek az utóbbi időben egyre ritkábban, mondjuk elég szép a járműpaletta én azt gondolom...
    A belső nézetet illetően, pedig már rég óta faggatom az ACR-es fejlesztő srácokat és mindig azt a választ kapom, hogy nem mondhatnak erről konkrét infot, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan bizony megérkezik a belső nézet a játékba.. :)
    Ja és nem tudom tudjátok-e, de a BMW 1er M -nek van kidolgozott belső nézete! Érdemes megnézni, megéri az árát és nem csak emiatt.. ;)

Találkozunk a versenypályán! ;)

G27rulez /Balázs/
  • 7r1v1um
    Kivették az egyik LA River-pályát.
  • Alexease
    Most hogy igy mondod, valoban nincsenek a Showroomban?! Nekem szerencsere van ketto, az Elis es az Europa:P
  • Nitrobrain
    Hová tűntek a Lotusok a játékból?Lehet vettem volna egyet...
  • 7r1v1um
    Szegény ember vízzel főz
    Akartam is kérdezni, hogy ez a Golf, amit adnak jobb-e vagy rosszabb.
  • Alexease
    Igen, sokszor fake a szerveruk.
  • Alexease
    Billlel teljesen jo eredmeny, azzal korbe sem tudnek menni:D Bar nem is mennek;P
  • Alexease
    Es meg az is erosen kerdeses, hogy ingyen adjak az autot, amihez nem lehet hozza piszkalni, de akinek megvan, az valszeg tunningolhatja. Az azonnal 1-2 masodperc minusz:D
  • Alexease
    Az teljes idiotizmus:D
  • 7r1v1um
    A versenyek helyén ez a mondat van: "A problem with the game has occurred.
    Thank you for your patience while we fix it.". Azt jelentené, hogy túlterhelt a szerver?
  • 7r1v1um
    Ahh nem aggódok.:)
    Hát én csak billentyűzettel tudok játszani, mert kormányom nincs, a controller meg nem akar működni ezzel a játékkal (se).
    Engem leginkább a cockpit nézet hiánya idegesít. Mindegy ez a motorháztetős valami hasonló.
    Nem baj gurulgatok Focussal, azzal a legtöbb pályán a tízben, vagy annak közelében vagyok.
    Multiplayert meg kipróbáltam: 2 lobbiból kidobtak (gondolom a szovjet fej meglátta a profilomban az amerikai zászlót), egy másik lobbiba meg úgy "játszottak", mintha a Worldben vagy a Shiftben lennének. Úgy gondolom ezt se erőltetem tovább...
  • lac coo
    Hát én hátulról soha nem tudtam vezetni, az olyan mintha a ló húzná előttem a szekeret :) Mindig a kanyar előtt befordulok a fűbe :)
  • Alexease
    Nem kell tul parazni, nem sok ertelme van;)

- A legtobben arkadban toljak, sok segitseggel. Meg ha bunteti is a progi (rosszabbul gyorsul, lassabban megy), akkor is sokat szamithat egy hozzaerto kezben:D

- Valszeg nagyreszt hatulrol toljak, ugy egyszerubb becelozni a kanyarokat:)

- Ha kontroleresek, valszeg folyamatos gaz es fekkel csusztatgatjak.

- Itt nem 30–50 ember probalkozik, mint az SRW-ben, hanem tobb szaz (jelenleg majd 300, de ez lazan 600 fole szokott menni!).

- Raadasul, az erzesen (jo helyezest ertem el) kivul nem sok ertelme van. Mar 100-ba (fizetos resz) kerulni is jo eredmenyt, vagyis a 76–100 teljesen jo. Es az 200Cr-t fizet:D Ami 10 kor probalkozas eredmenye:DD Vagyis ha gurulsz 10 kenyelmes kort, azzal ketszer annyi Cr-t kapsz, mint ha 76+ lennel 1 het mulva a listan:D

Most 5 kor alatt 74. lettem, de ez 200 lesz 6 nap mulva:DDD

• 7r1v1um
    Hát sehogy se nem tudok beférni a 100-ba ezen a "Beat the Devs" nevű cuccon.
    Egy órája 104. voltam, mikor abba hagytam, de már most is csak 125. vagyok.
    Mindegy folyt. köv. holnap