1291
Auto_Club_Revolution.png
  • Szabi #1291
    a DMi-hez kerültek a Nascar liszenszek :D
  • Alexease
    Ebbol a programbol nem lesz semmi:/

Nem hiszem el, hogy minden update utan, kotelezoen vegig kell csinalni a bejelentkezos marhasagot, ahol vegig magyarazza a dolgokat, es meg kotelezoen versenyezni is kell. Raadasul ugy, hogy keptelen normalisan hasznalni a kormanyt, vegig kell szenvedni az egeszet. Se kilepni se semmi. Egy vicc az egesz. Es meg csodalkoznak, hogy nem kell senkinek.
  • Szabi #1289
    az autók és pályák itt is jók még konvertálni.. bár a belsőnézet hiánya miatt inkább csak a pályák :D
  • Alexease
    Mar 2-3 hete keszultem, hogy lefrissitsem, megnezzem mi valtozott. Megcsinaltam (3GByte), de botranyos ez a program:D Vicc, hogy 1-2 evig beta volt, aztan megjelent, aztan becsuktak, es most zart alpha:D Az elozo mar ugy ahogy hasznalhato volt, volt eleg sok palya, volt vagy 50 autom (nem biztos, de jo sok:P).

Radasul a frissites utan, ismet lenullazott minden beallitast (az eloso alphat mar teszteltem), elindul gyokketto, interlaced, negyszogletes felbontassal, 25fps-sel, es ismet kotelezoen vegig kell nyomni az ovodas oktato hulyeseget.

A kormany tamogatas meg mindig csak azert van benne, mert megiscsak autokrol szol, azokba meg az van, de amugy igencsak szar:)

Ebbol a programbol valszeg sose lesz semmi:D
  • Szabi #1287
  • Alexease
    Az elozo is tudott HPattern-t, de mivel nem volt kuplungpedal beallitas, nem lehetett kuplungolni, igy minden valtasnal recsegett:DD
    Az AC is "egyszerre" kezeli a ket valtot, de korrektul mindig azt engedi, ami az autoban van.

En ezzel tuti nem gyujtogetnek mar semmit, az elozot is lenullaztak:) Gondolom azok urulnek ennek a "ujrakezdesnek" es sok honapos nem mukodesnek, akik koltottek a programra (vettek autokat). Biztos visszakapjak, amikor ujraindul, de milyen mar, hogy van/lesz 1-2 ev pihi, mert a fejlesztok ugy gondoltak ismet elorol piszkaljak a progit:D
  • MooneyR
    Nem sokat fejlődött, de van már jó kis damper effektes ffb, persze semmit nem lehet állítani : ) meg lehet váltani egyszerre pillangóval és H-váltóval :D ilyet még az assetto sem tud, hát na...
    A kis fiesta helyett adhatott volna kezdésnek most mást is.. gyűlölöm és nagyon unom szegényt : ) az időt erre meg sajnálom, hogy menjek vele azért, hogy kapjak exp meg cr pontokat.
  • Alexease
    1-1.5 ev beta vot, aztan hirtelen megjelent, egy evig vergodtek, aztan megszunt, es ismet lehet alpha tesztelni masodszor (de ez mar 2.0 lesz):P Ez nagyon nem jott ossze nekik:)
  • Szabi #1283
    "The ACR Closed Alpha Testing server will be back on line Thursday 28th August..."

a sokadik béta teszt után végre jön egy kis alfa teszt... :DD
  • Alexease
    Kiprobaltam, de az elso nehany perc agyrem:D A celkozonseg talan a 3-6 eves reteg lehet:D
    Lenyegeben semmit nem valtozott a program, csak a web-es feluletet beletoltak a NASCAR-os GUI-ba.
    Az elso inbditasnal vegig mutogatja a lehetosegeket, kattingatasos, ezzel meg nincs gond.

De a kozepen kotelezoen futni kell 1-1 kort a palyan is. Persze beallitani semmit nem lehet, igy csak billentyuvel, se tovabb lepes, se semmi. A feladat komoly: gyorsitas, nyomd a felfele nyilat, maradj az egyenesben, 50 meteren a zold csikon, aztan engedd el a gombot;DDDDD Es hasonlok...

Termszetesen a lenyegi resze semmit nem valtozott, meg mindig nem lehet beallitani a kormanyt. Sot, meg rontottak is rajta:D

Az elozo verzio mar eleg jol osszeallt. Ha lett volna 3 korosnel tobb quickrace, gyakrabban hasznaltam volna. Talan itt lesz. De ennek ismet kell 6-9 honap...
  • Szabi #1281
    max sávszéllel töltöm, csak nem túl erős a netem :D
  • Alexease
    Ja, 2 napja toltottem le, akkor jott rendesen. Gondolom a mai indulasnal kicsit nehezebben jott le az embereknek?:D
  • Szabi #1279
    három gigás az alfa teszt telepítője.. omg :D
  • Alexease
    Most neztem ra, es valoban gaz van. Ugy nez ki nem jott be nekik a cucc, lenullaztak, uj lehuzas lesz:DDD

Regebben zart beta volt, akkor regisztraltam. Utana nyilt beta lett megjelent (mar nem emlekszem).

Most kitalaltak, hogy jon a 2.0, ismet zart beta van, es aki X ideig nem lepett be, annak toroltek a hozzafereset. Az hogy mennyit jatszott vele, esetleg vasarolgatott, ugy nez ki teljesen mindegy:DDD

Most ismet lehet jelentkezni a zart betara - vagy valami hasonlo;D

Nah, en ezert nem biztam bennuk, mar az elejen sem, ezert nem is vettem hozza semmit:D Valszeg igy voltak vele sokan:D Ezert pribalkoznak ujra.
  • MooneyR
    Hogyan lehet elérni most a játékot? Régebben már eljutottam addig, hogy az összes autó (amit el lehet érni) megvolt BMW M3-M5ig, azóta volt már pár win reistallom és nem is foglalkoztam vele, de most csak egy bétás felület jön be és semmi más.. vagy változott a helyzet, már zárt béta várható majd valamikor?
  • Szabi #1276
  • Danecay
    Valakinek van ötlete, hogy miért nem tölti le a játék a hiányzó fájlokat? Már újratelepítettem a játékot, próbáltam másik böngészőben bejelentkezni, de semmi! Pontosabban mégis csak tölt pár MB-t de leáll és a letöltő panelon azt írja, hogy :"[Errno 10054] A létező kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta" Tűzfalban engedélyezve van, de tuti ami fix kipróbáltam kikapcsolt tűzfallal is, de ugyan az!

ötlet?
  • Szabi #1274
    Free 3-day Premium ACR Account a GrabYourFree3 kóddal
  • Szabi #1273
  • FishNoRba
    Sziasztok!

Hosszú, fél éves kihagyás után tértem vissza a játékhoz az nfsw -vel egyetemben. A játék maga, még mindig megfog, bár az online versenyek helyett inkább az idődöntögetős futamokat részesítem előnyben. (Egy-két pályán vannak is top 5-10 -es időim.)

Tetszik, hogy gyakran új pályák jelennek meg, 1-2 kedvencet leszámítva lassan minden számításom megtalálom. Jelenleg egy ZR1 -es Corvette tulaja vagyok, ám lv40 környékén autóvásárlásban is gondolkodok.
    Nincs esetleg valakinek valami ötlete a kiválasztást illetően?

Más kérdésem is lenne, mégpedig egy bug -al kapcsolatban, amelynek köszönhetően nem kapok Race Pins -eket, illetve a már meglévők is átkerülnek a a lezárt kategóriába. Példának okáért, bárt lv39 -es szinttel rendelkezem, csak az lv2 -ért járó értesítést kaptam meg. Ezen kívül ezeket se cseréni, se levenni nem tudom.

Ha bárkinek bármi ötlete van, nagyon megköszönném, ha segítene azzal, hogy megosztja velem!

UI.: A játékban egyébként Derily néven találtok meg, felkéréseket szívesen fogadok :)
  • Szabi #1271
    F-type
  • audi s8
    Hű de kikészít mindig ez a játék! Néha lépek fel játszani, mikor elfelejtem, hogy miért hagytam abba. Beállítom azt a rohadt körszámot 50 körre. Lefutom, 49 kör jól sikerül, egy falazás. Erre a végén végtelen autokörözés. Jó, felül x, exp-cr semmi. Jó, majd elindítok egy futamot és közben megadja. Nem. Akkor majd következő indításnál. Szintén semmi. Nesze neked 50 Silverstone. Mindig így járok, mikor újra elkezdeném. Ja igen! Az ABS nem kapcsolható ki? Végignéztem azt hiszem mindent, a többit kikapcsoltam, de azt nem találtam sehol. Valakinek ötlete?
  • Alexease
    Ezt regen en is utaltam. Sajnos nem sok idom van, egyszeruen nincs turelmem arra elpazarolni;) Meg ha hosszabb es normalisabb versenyek lennenek, akkor talan. De perceket varni hogy legyen szerver, aztan megvarni amig csetelnek, rajonnek hogy inditani kellene, utana a feloras betoltes, es a vegen tolnak egy 3 koros arkad sprint futamot...

Pedig ha lenne ideje az embenek, osszejone 5-10 versenyzo (kormanyos, no help-es, rendes geppen), lehetne inditani versenyeket, mert van szures. Bekapcsolva a no assisst-ot es a 10-20 kort, ugy sem lepne be senki mas:D
    Van annyira jo a program, hogy fun futamokra tokeletes.
  • b-type
    számomra eddig az online részről egy szó ugrik be: katasztrófa :))
    Amióta ablakban futtatom, azóta elviselhető, de telsek képernyős módban 10-15 percet várni mire betölti az autókat, és valakire várunk...hát katasztrófa.
    ablakban futtatva oké, addig csinálok mást.
  • FxRRulez
    Amúgy skacok csak halkan jegyzem meg, hogy aki még nem próbálta az online részét a játéknak, az nem tudja miről marad le...
    Persze jó móka a "hot-lapping" is, de az igazi adrenalint csak az online rész adja...
    Az e heti Beat The DEvs leaderboardon még ki kéne facsarjak 2-3 tizedet a kis OPC-ből, de nem egyszerű feladat... azért még nem adom fel.. :)
  • FxRRulez
    Jesszus micsoda időt mentem a mai Brand Hatch Leaderboardon Camaroval assist nélkül... :)
    Amúgy fantasztikus az új pálya, persze ezen már előtte több játékban is róhattuk a köröket, de itt az ACR-ben valami félelmetes élmény... 3 napja csak ezt a pályát nyúzom kis túlzással... :)
  • Alexease
    Igen, a jatek eleje valtozatos, erdekes, gyorsabban gyjtogetos, foleg amikor kicsit komolyabb autok jonnek, nagyobb bonusz szorzoval.
    De a fele kornyeken, ami most valoban a 25, azert kicsit belassul. Mar eleg dragak az autok, alaphelyzetben meg egy komoly autoval is rengeteget kell menni. Meg extra bonuszokkal sem egyszeru.

A vasarlas nem osztonozne, csak az autok miatt, hogy azonnal legyen valami nem erdemes beruhazni. Annyira nem jok az autok, nincs akkora kulonbseg.
    Festesre, tunningra, felnire meg ilyen hulyesegekre nem erdemes penzt szorni;D Raadasul, igazabol eleg dragak hozza az autok, ha visszaszamoljuk forintra.
    A draga, komoly autok lazan 2-400000CR, ami 2-4000E-Bucks, ami 15–20EUR:) Azert az eleg durva:P

Regebben voltak az upgrade resznel gumik is (utcai, sport, slick). Nem tudom hogy azert vettek ki, mert tovabb fejlesztik, es kesobb visszkerul komolyabban vagy csak ugy dontottek nem kell?!

Program fejlesztesek kellenenek (pl. normalisabb autokezeles, kormany es FFB beallitasok, offline AI-val stb.), hogy barmikor hasznalhatobb legyen a program. Engem az online resze nem erdekel, mivel ugy is arkadban nyomjak, raadasul rengeteg ido kieses: sokat kell nezelodni, varni, aztan futnak egy 3 koros ereszd-el-a-hajam versenyt:D Semmi ertelme:P

A Nissan-ok jok, ajanlani is akartam (R34 es GT-R), es az NSX is eleg hasznalhato, azt en is multheten vettem meg.
  • b-type
    Jó lesz...kicsit belassult a játék a 25. szint környékén nekem,...persze érthető ideje lenne venni egy csomagot, gondolom ösztönözne a játék.
    De nem.
    Egyébként néha nagyon rendben van, és ritkábban nem,..most már értem mit értettél FFB alatt a Ford Focus-nál, tényleg ott valami nem stimmel. Egy másikat néztem, az jó volt, viszont próbáltam menni a Car Mastery-re, és az a 2008-s Focus-nál az egyik legkönnyebben elérhető. A lényeg hogy ott tényleg valami gond van az FFB-vel, más kérdés hogy nem adta meg a leggyorsabb köridőre járó Car Mastery értéket. :(

LA river-t már kicsit unom,..pár napig elvoltam míg meg nem szereztem az első helyet a Nissan 370z-vel. hiányzott az utolsó upgrade hely, és az kellett hozzá.
    Most a Honda NSX-t fejlesztgetem, egyik kedvenc autóm a való életben :)
  • Alexease
    Jo hir, mar ideje volt valami valtozatossag a palyak teren.
    Jo lenne ha az AI-t is csiszolnak egy kicsit (korok szama, AI-k erossege).
  • b-type
    Na, jön Brands Hatch..
  • FxRRulez
    Egyértelműen az RX-7 a nyerő a két kocsi közül...
  • Alexease
    Az jo:DDD

Igy fejbol nem tudom, talan a BMW virgoncabb, a Mazda csapatosabb:) Holnap kiprobalom.
  • b-type
    azóta javítottam 2 másodpercet ezen az időn :D
    Melyiket éri megvenni jobban s BMW 135i, vagy az RX7-s Mazda R?
  • Alexease
    Ismet OverDrive van?! Jol latom a kep tetejen?:) Akkor hetvegen ismet Premium+OverDrive Cr habzsolas lesz:DDDD
  • b-type
    engem is felevett a fene, ha már 100% van :)
    Most Scirocco-val tűztem ki a zászlót LAriver-re :)

• 7r1v1um
    Öhm, akkor ez azt hiszem megfelelő billenytyűzettel-auto. váltóval-segítségekkel....
  • Alexease
    Online nem megyek, azt nem tudom, a program nem szaggat, megy rendesen. AI-val akadozik, de hat 5-6 eves a gep, mar az is csoda, hogyamugy teljesen jol megy.
  • 7r1v1um
    Jahh! Néha én is összeakadok velük. 3 kör végére +40 mp, pedig kitaposom a kocsiból a szuszt.
  • Alexease
    Nem mondtam hogy billentyuzettel mennek, lehet hogy gamepad vagy kormany, de segitsegekkel:D Nezd meg barmelyik hotlapot, 100-bol 99 help-es;)
    Bar van 1-2 ember, aki anelkul is durva idoket megy:P
  • 7r1v1um
    Áhh. Nem tudnék pl. manuálisan váltani. Összeakadnának az ujjaim. Arról nem is beszélve, hogy lassan így is ínhüvely-gyulladásom lesz..
    Beszéltem egy hozzáértő gyerekkel és azt mondta, hogy ez ismert probléma. Valami acr/etx a ludas (már, ha jól jegyeztem meg). Most lebutítom a grafikát a tetrix szintjére, hátha úgy megjavul, mert így játszhatatlan.