Leleplezik Tali arcát a Mass Effect 3-ban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄
"Az azonban már most biztos, hogy rengetegen fel lesznek háborodva a végeredményen."
Tudtam.Pöcsöslány lesz.
Tomalak
szemét egy cikk most kénytelen leszek mass effectezni a nap maradék idejében :\
Ezt én is így gondolom, mindig a rejtõzõ karakterek a legérdekesebbek.
És igen, így egy picit beleviszik a nézõt az eseménysorba akár egy könyv olvasása közben. Nagyon ügyesen csinálják és szerintem ha tényleg lezárják nem okoz problémát egy ilyen karakter kibontása.
Rage47
remélem felfedik😊
RoyalPredator
http://www.youtube.com/watch?v=WNzUwrYSyCc&feature=related

Ennyi. Nem mindegy mellesleg?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Seth

PSN ID.: Beegabor

Érdekes, mert szerintem éppen azért kedvelik olyan sokan ezt a karaktert, mert nincs arca a játékban. Mindamellett szeretetreméltó és kedves személyiség, így az emberben az a meggyõzõdés támad, hogy bizonyára nagyon szép arca lehet, és így mindenki a saját ideái szerinti szépet sejti a szkafander mögött.
A sejtetés éppen ezért olyan erõs eszköz a direkt megjelenítéssel szemben, ez igaz a félelmetes dolgokra is.

Nem feltétlen, hiszen a második részben le is tudtunk vele feküdni, és ott pár órára levette a göncöt csak az arcát nem láttuk. A kapitány eléggé vigyorgott mikor levette a maszkot róla. 😊
Jöhet a találgatás, elfszerû lesz és szép kecses, ahogy a hangja és az alkata is sejteti, vagy amolyan nõi baraka? 😄
Ez akkor gyakorlatilag azt is jelenti, hogy meghal? Mert ugye nem ok nélkül viselik a quarianok a különleges ruhájukat.