Perlik a Star Wars: Galaxies játékosok a Sonyt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még mindig reménykedek egy SWG2-ben, ami kivételesen nem egy SWTOR szerû gyerekmese.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
En szvsz alapvetoen nem ertek egyet azzal, hogy nagyvallalati dontesekben nincsen erkolcsi megfontolas, pedig ez a kapitalizmus egyik eleme.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hát, "ez a neked már nem kell, add nekem ingyen" még embereknél se nagyon mûködik. Inkább felrakjuk a vaterára, hogy csináljunk pénzt belõle 😊
Általában szoftveriparban a többség nem adja ki az egykori kereskedelmi termékének a kódját - igen, VANNAK kivételek, annak örülni kell, de a többség nem igy mûködik.
Ha belegondolsz lehet jogi akadályai is vannak - pl önmagában az SW franchise, ami ugye nem is a sony tulajdona, hanem Lucas bácsié. Franc tudja miket irtak alá.
Plusz mindig ott van, hogy azt mondják most elteszik, de aztán X év múlva eszükbe jut, kéne csinálni még1-et. Ha idõközben odaadják a meglévõ munkát másnak, és az - ne adj isten - még jobbat is csinál mint õk, akkor jól elvágták maguk alatt a fát...
Biztos lehetsz benne hogy nem jószándékból vagy saját profitjuk sándékos csökkentése miatt teszik azt amit tesznek.
Sok okos ember leült, kiszámolta hogy "Joe, tartsuk meg ezt a GW1-et, mert ez ennyi meg ennyi áttételes bevételt hoz ami ennyi meg ennyi USD hasznot jelent".
De ha Joe azt hallja hogy a GW1 fenntartása nem rentábilis, ki fogja kapcsolni. Majd megbeszéljük abban a hírben, ahol arról fogunk olvasni 😊
Vagy ha nem, akkor arról hogy felélték a pénzüket és csõdbe mentek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ezt a kitételt hogyan tartatod be? Ha tudsz rá választ, akkor többet soha az életben nem kell dolgoznod, mert a jelenleg zárt kódot gyártó fejlesztõk tejben-vajban fognak füröszteni.
Másodszor is, az EULA-t módosítani kell, miszerint a játékosok tulajdonát képzik az accountok, és abban minden tétel. (Mivel ha felelõst kell keresni, hirtelen a tulajdonukat képzik, most meg nem..........)
Harmaszorra, ha vmit nem kíván a cég tovább finanszírozni, adja ki a kódokat, engedje valamelyik szervezetnek, hogy bizonyos feltételek mellett (pl nem kér havidíjat, Donation mehet, ill csak bizonyos mennyiségû fejlesztés után kereskedhet vele) valaki tovább futtassa a szervert.
Bõven vannak olyan cégek, vagy teamek, akiknek megérné.
Legalább a fame miatt, alapból kapnak világszerte reklámot hogy mekkora jó arcok, stb... Ha a területen dolgoznék, én megpályáznám.
SWG Emu egyre jobb és jobb, úgyhogy a kalózok WIN, fizetõ legálisok FAIL.
az egyik egy mmo autós volt, ott szerencsére már 1 éve nem játszottam így bár meglepi volt hogy törölték, de nem izgatott.
a másik meg a legelsõ mmo-m, de az is csak vegetált az utsó pár évben.
A mostanit 4 éve nyomom (dekaron) ez viszont nagyon hiányozna, nem beszélve a kb. 2-3 ezer óra menne kukába. (lehet sokkal több, nehéz megsaccolni mert volt hogy fél évig nem léptem volt hogy heti 30 órák)
sok jót én se tudok mondani, joguk van hozzá. láttam már olyat is amit 2 év után állítottak le. Igazából a fair megoldás: "leállítás", és újraindítás megváltozott feltételekkel. szinte nullára levinni a támogatást, kevesebb szerver stb. így szép lassan eltünnének a játékosok.
Fõleg, azért is, mert GW1-es dolgokért jutalmat kaphatsz GW2-ben, ezért lehet h GW1-et megveszi a GW2 játékos, csak hogy legyen egy egyedi title, meg pár máshonnan nem beszerezhetõ item.
Õk megtudják csinálni.
Más nem. Owned style.
BÁRMELYIKnél elõbbb utóbb eljön a kaszás, lelövik, és a belefeccöld idõd elveszik.
Ez nem SONY specialitás. Hasonlóképpen az sem, hogy ha valami nem nyereséges akkor azt nem üzemeltetik tovább.
Komolyan furcsállom az embereket, akik azt hiszik, a cégek azért vannak hogy minket szolgáljanak. A cégek a profitért tesznek azt amit. És ha neki az nem profitábilis hogy 3K sipákoló majom seggét kinyalja, akkor nem fogja megtenni.
Kapitalizmus van csókolom.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Ha a kinõtt ruhám nem használom akkor nem fogom elégetni... oda is adhatom valakinek akinek még jó lehet, vagy ha jobb állapotban van akkor eladhatom töredékárért. Ez megfelelõ összehasonlítás volt?
Civilek csoportja mar tobb ceget befolyasolt, na nem komolyan, azert volt mar olyan, hogy pl. a gyermekmunka ellen tiltakozok (asszem) NY-ban a Nike bolt ele annyi cipot dobtak, hogy markoloval kellett utat csinalni benne...
A Sony pedig NEM onbiraskodhat, azzal komolyabban szegne meg a tovenyt, mint egy szimpla ragalmazo.
Mar a fenyegetese is buncselekmeny-gyanus.
A Sonynak a sajat marketingje erdekeben is rugalmasabbnak kene lennie, nem pedig a felhasznaloit (akik lehet, h eddig markahuek voltak) baszog@tni.
Egy Sony bojkottot en is tamogatnek. 😉
Sajnos jogi oldalról a Sony bevan betonozva. Simán mondhatja az embereknek, hogy aki nyavajog annak minden SOE accountját azonnal elveszi, ha van PS3-ma, azt letiltják a hálózatról, mivel ezekre mind lehetõséget ad valamilyen kicsavart formában neki a mindenki álltal aláírt végfelhasználói szerzõdés. Nincs ha, meg talán, meg lehet... a Sony-n múlik minden, szóval részvétem minden SWG rajongónak, de egy szóval... beszopták.
Sajnos még nincs videó, de ha lesz, nagyot fog robbanni.
A forráskódot lazán kiadhatnák, már nem tudnak vele kezdeni semmit.
SWG Emu valahogy megszerezte, vagy magának újraírta, szóval ha csak a mentéseket átadják, még az is elég lehet.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha kifejtem a véleményem az már trollkodás? Gondolom ezt te döntöd el 😊 Tõled például egy pozitív kommentet nem láttam még.
PVP is felülmúl minden eddigit szvsz, és kell skill is, nemcsak rahedli gear...
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
A pénzükért az emberek szórakozást kaptak, idõtöltési lehetõséget a szervereken. Aki mmo-ba kezd az számoljon azzal, hogy egyszer bezárnak a szerverek. Az ott töltött idõt nem beleölt munkának kell nézni, hanem eltöltött szórakozási idõnek.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként pedig nagyon helyes, hogy perrel fenyegetik a Sony-t. Ott kell szívatni a kiadókat, ahol csak lehet.
https://twitter.com/foodlfg