Skype videóhívás Androidon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok szövegértelmezési képességtelenségedhez.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ki az marha aki okostelefont vesz skype miatt? Az meg is érdemli...
Vannak amúgy sokkal olcsóbb skype-ra alkalmas telefonok is, olyanok is amik szimpla mobiltelefonok.
Vannak amúgy sokkal olcsóbb skype-ra alkalmas telefonok is, olyanok is amik szimpla mobiltelefonok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kivéve ha direkt azért vett androidos telefont, mert hogy ezzel már tud videotelefonálni ...
A telót ugyebár nem tudja "törölni" olyan egyszerûen.
Úgy mellesleg MS megvette skype-ot, és tutira a saját mobil oprendszerét fogja favorizálni.
A telót ugyebár nem tudja "törölni" olyan egyszerûen.
Úgy mellesleg MS megvette skype-ot, és tutira a saját mobil oprendszerét fogja favorizálni.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem kell felhívni rá a figyelmet, ingyenes app... ha nem tetszik a kedves usernek akkor törli, ennyi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én ezt tudom, de szerinted hány kevésbé intelligens ember veszi be a marketingmaszlagot ?
Gondolom így már érted miért hívtam fel rá a figyelmet.
Gondolom így már érted miért hívtam fel rá a figyelmet.
Csak az a gond hogy mióta frissítettem és ha a "tálcára teszem folyton megszakad a kapcsolat.
Azt tudtad, hogy a Big Mac a tálcádon valójában nem így néz ki? Csak azért szólok, hogy a gyorskajáldában már ne érjen meglepetés! 😊

de hülyén bólogat😄