234
Alapok, Beatek, Instruk
-
#74 -
#73 Senki se profin kezdi :) de nem rossz :) -
#72 van ilyen topic? +fav
egyébként, én elég kezdö vagyok. egy remixet tettem fel tubera, talán még ez a legvállalhatóbb, bár itt is inkább a dobok tetszenek, a többi az olyan semmilyenre sikerült.
-
#71 Fasza. :) -
#70 és hazai pályáról is :D
-
#69 Igen hallásra :) de van még pár ilyenem nagyon régről :D
ezt például élőben csinálom :) picit szar a hang, de ez van :)
-
#68 És ezt csak így hallásra? Mer akkor meleg... :) -
#67 Nekem egyik kedvencem :) a zene meg mindent visz :D -
#66 fú de utálom szegény sorozatot :DDDDD de a zene jó -
Picit Flesselgettem :) -
#64 majd meglesem mindenképpen ;) -
#63 Vst-hez képest natúrnak hangzik valóban, viszont szerintem a mintázás még mindig szerencsésebb... :) Én csak reggae ritmus-hoz használtam a realguitar-t úgy meg visszhanggal elment(szódával elmegy szokták mondani :D). Nézd meg a deepindub.org-ot ott van pár jó samplepack(szabadon elérhető) amiben rengeteg hangszer minta van hangokra, skálákra lebontva, akkordok, lick-ek, loop-ok. Könnyen betudod rakni a saját hangkompozíciódba mivel ugye osztályozva van nem is nagyon kell fülelgetni, hogy hallásra elmegy e... :) Ha meg ügyes vagy egy loop-ból vagy lick-ből könnyen vágsz saját dallamot is... :) -
#62 itt ez
és egy samplert se használok benne, és elég naturnak hangzik szerintem... :D -
#61 Realguitart használtam én is mielőtt sikerült beszerezni egy real guitart... :D -
#60 Bár sokszor az én fülemnek szebb hangot találok Nexusban, vagy Philharmonic ban. és gitárbol a Real Guitart semmi sem űberelte még nálam. mindjárt linkelek egy gitáros zenét :D -
#59 Nah, hát akkor tudod miről beszélek! :D -
#58 nem is egy native instrumentset használok már ma..ezek mondjuk régebbi beatek. kb az egész east west meg van, és b4II is. -
#57 Nah ez pöpec! :) -
#56 Igen, lehetne neki teret adni különféle effektekkel, csak erre mondtam, hogy továbbtart mint megírni a számot... :) Meg azért úgy hallani a zongorába azt a jellegzetes "midizúgást"(ha érted mire gondolok) ezért jók pl a native intruments-es cuccok mert valós hangmintákból modellezi a hangszert. Amolyan sample-midi keverék vst-k nézz utána. Native Instruments Komplete X(valahanyadik)-hez keress torrentet abba van pár jó hangszer... :) -
#55 és egy Undergroundosabb
Zongorás Beat -
erre a szerzeményemre mondták, hogy jó jó, csak egy baj van vele, hogy számítógépes, és elveszti az emberi tapintás érzését. -
#53 Annó én is reason-nel akartam kezdeni mert sokan azt tanácsolták, aztán elvesztem benne... -.- Utána jött az fl, aztán először az ableton is komplikáltnak tűnt, de miután megszokod meghálálja magát... :D szerintem! :D -
#52 fasza -
#51 Pedig a riddim az nagyon is jó lenne, nekem a hangszer összeállítás nem tetszik(meg sok is, zsúfolt). Szerezz be pár jobb vst-t(native instruments cuccok elég jók), trombitát meg ilyesmit pedig sztem ne nagyon erőltess ilyen műanyag vst-kel hanem inkább keress sample-t... :) Egy nagyon jól komponált zene is szarul hangzik béna hangszerekkel, az FL alaprepertoárjába pedig több energiát kell fektetni mint egy szám megírásába sajnos... :/ Nahmeg szerintem mindenbe érdemes pár sample-t szúrni, mert ad egy kis életet a sok vst-nek és nem lesz olyan "mű" hangzása a végén(persze egy jó master mellett). Ezt a tanácsot egy eléggé tapasztalt beatmaker-től kaptam. -
#50 amúgy...nemtom...próbálgattam más progit is beat szerkesztésre...de egyiket se találtam olyan jónak, meg könnyen kezelhetőnek mint az FL t. gondolok itt Reason, vagy acid pro-ra. -
#49 Raggát én is próbáltam...nem lett jó vége :D
-
#48 Hát igen annak valamivel populárisabb a hangzásvilága, mostanság már az ilyen elborultabb bad trip, coldfusion irányba viszem magam, ezeken kívül inkább raggát, dub-ot csinálok, de azokkal eljutottam számtalan riddim-ig úgy, hogy egy számot sem fejeztem be igazán(értsd, se eleje se vége, csak riffek/loopok)... :) -
#47 Az FL Studiosak jobban tetszenek nekem :) főleg a kool. feelinges :) -
#46 Mondjuk a 4 számból a Kool Katz-et meg a Bad Tripet még FL-be csináltam, a Wasteland mixcraft, a coldfusion az ami már ableton termés. -
#45 Ableton, előtte én is FL-eztem de az ableton végül is jobban bejön... :) -
#44 csak a gitár gecire tetszett :D -
#43 milyen prgit használsz? :D -
#42 Szal a második linkbe megvan minden. -
#41 sőőt csurig van az a trekk sample-el, írtam is hogy bútleg cucc :) -
#40 persze hogy sample. az a revolving door :) -
#39 Jah, mer közbe kicseréltem egy frisebb verzióra, megtalálod a 4 track között, a coldfusion az(az most a legújabb agymenésem). -
#38 grat! :) az a gitár egy sampler, vagy te gitározod esetleg? :) -
#37 ezt nekem nem nyitja meg. -
#36 itt egy kis bútleg :)
Kattt -
#35 Akit érdekelne esetleg ugyanitt csináltam egy set-et is.