Ingyenesek lesznek a Shift 2 DLC-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
terelik a nepet a konzolos jatszasra, azert.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én nem is folytatom a karrier módot, csak time attackban gyakorolok a Nordschleife-n, hogy õsszel ne törjem össze magam a saját kocsimban...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Skynet
Nemérdekel hogy nem szimulátor (õszintén van aki elhitte a meséket hogy a shift 2 majd az lesz?) csak legalább élvezhetõ lenne az irányítás,de nem az,mert vagy az ellenfél autójához tapadunk és kötelezõen kicsúszunk ha nekimegyünk/nekünk jön,vagy a kormánnyal szenvedek...Próbáltam joypaddal,még katasztrófálisabb..
Nem igazán értem miért nem lehet az irányítást megoldani, az elõzõ shift kormánykezelése is egy nagy hulladék szemét volt...A GRID hasonlóan arcade autós cucc mégis köröket ver kezelhetõségben kormánnyal és joyal egyaránt a Shiftekre..
Még ha valami noname szar kormánnyal szenvednék azt mondanám oké,de hogy egy DFGT-t nem tudok beállítani értelmesen többórányi szopás után úgy hogy az autó nelegyen vagy túl gyorsan reagáló+"túlkormányzott",vagy túl lassan reagáló+"alulkormányzott" na az komoly...

Az hogy úgy reklámozták hogy a forza és a gran turismo ellenfele...Sem látványban sem irányításban sem szimulációban meg sem közelíti ezeket a címeket...
Ja, hát ezek a minden NFS-ben szereplõ baromságok. A drift játszhatalan kormánnyal, a többi módban meg nehéz egyenesen menni (!)... Az hagyján hogy nem szimulátor, de jönnek itt a valódi pilótákkal, akik nem hánynak hupilillát, mikor a buzi fejlszetõ mondja, hogy mekkora realizmus. Közben meg ninc sgumikopás, banzinfogyás, boxkiállás, és persze GT futamról van szó, ami nem 10 körös sprint, mint miháelisz robi.
Aztán, hogy mennyire valódi az autók viselkedése: a Norschleife-n 1 perccel jobb idõt lehet menni pl. a Veyronnal, mint a valóságban. Sõt, a játékban überszarra sikerült Zonda R való életben elért 6:47-es idejét még a Gumpert Apolloval is le tudtam zúzni. És nem hinném, hogy sumahertõl örököltem a képességeimet...Szóval sajnálatam mondom, PC-re nem is kéne már kiadni ezeket a szarságokat. ha jó játékra nem telik, akkor minek erõlködni?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Skynet
Ez csodás csak inkább valami patch féleség kéne az újfent elbaxott kormány kezelésre pc-n (a kontrollerrõl nembeszélve), és fõként egy patch arra hogy az ellenfél autóihoz ne mágnesként taadjunk,mert valami rettenet idegesítõ amikor hozzánkér oldalról egy paraszt és mintha kötelezõ lenne megyünk le vele együtt a pályáról akármit csinálunk...