Ötvös Tibor

Ingyenesek lesznek a Shift 2 DLC-k


Korábban beszámoltunk arról, hogy a legelső hírekkel ellentétben a Need for Speed: Shift 2 Unleashed kiegészítői PC-re is megjelennek.

Így a Legends és a Speedhunters DLC-k is elérhetők lesznek a számítógépes játékosoknak is. A mai napon azonban újabb remek hírek érkeztek. Az Electronic Arts ugyanis beindítja saját letöltőrendszerét, melyet a Steam vetélytársának szán majd idővel. Az Origin nevet kapott rendszeren jelennek majd meg először a kiadó játékai és itt lesz először elérhető a feljebb említett két DLC is - a PC-s játékosoknak ráadásul teljesen ingyen.


A Legends DLC 13 klasszikus autót tartalmaz majd (Alfa Romeo Giulia Sprint GTA, Austin Mini Cooper S, BMW 3.0 CSL Gr.5, Ford Capri RS3100 Gr.4, Ford Escort Mk1 RS1 600, Ford GT40 Mk1, Lotus Cortina Mk1, Jaguar E-Type Lightweight, Nissan Fairlady 240ZG (S30), Nissan Skyline 2000GT-R (C10), Porsche 911 Carrera RSR 3.0, Porsche 914/6 GT, Shelby Cobra Daytona Coupe) és mellette kapunk öt új pályát is. A Speedhunters csomag tartalmát korábban már ismertettük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #5
    terelik a nepet a konzolos jatszasra, azert.
  • Ender Wiggin #4
    Én nem is folytatom a karrier módot, csak time attackban gyakorolok a Nordschleife-n, hogy ősszel ne törjem össze magam a saját kocsimban...
  • Skynet #3
    Nemérdekel hogy nem szimulátor (őszintén van aki elhitte a meséket hogy a shift 2 majd az lesz?) csak legalább élvezhető lenne az irányítás,de nem az,mert vagy az ellenfél autójához tapadunk és kötelezően kicsúszunk ha nekimegyünk/nekünk jön,vagy a kormánnyal szenvedek...Próbáltam joypaddal,még katasztrófálisabb..
    Nem igazán értem miért nem lehet az irányítást megoldani, az előző shift kormánykezelése is egy nagy hulladék szemét volt...A GRID hasonlóan arcade autós cucc mégis köröket ver kezelhetőségben kormánnyal és joyal egyaránt a Shiftekre..
    Még ha valami noname szar kormánnyal szenvednék azt mondanám oké,de hogy egy DFGT-t nem tudok beállítani értelmesen többórányi szopás után úgy hogy az autó nelegyen vagy túl gyorsan reagáló+"túlkormányzott",vagy túl lassan reagáló+"alulkormányzott" na az komoly...

    Az hogy úgy reklámozták hogy a forza és a gran turismo ellenfele...Sem látványban sem irányításban sem szimulációban meg sem közelíti ezeket a címeket...
  • Ender Wiggin #2
    Ja, hát ezek a minden NFS-ben szereplő baromságok. A drift játszhatalan kormánnyal, a többi módban meg nehéz egyenesen menni (!)... Az hagyján hogy nem szimulátor, de jönnek itt a valódi pilótákkal, akik nem hánynak hupilillát, mikor a buzi fejlszető mondja, hogy mekkora realizmus. Közben meg ninc sgumikopás, banzinfogyás, boxkiállás, és persze GT futamról van szó, ami nem 10 körös sprint, mint miháelisz robi.
    Aztán, hogy mennyire valódi az autók viselkedése: a Norschleife-n 1 perccel jobb időt lehet menni pl. a Veyronnal, mint a valóságban. Sőt, a játékban überszarra sikerült Zonda R való életben elért 6:47-es idejét még a Gumpert Apolloval is le tudtam zúzni. És nem hinném, hogy sumahertől örököltem a képességeimet...Szóval sajnálatam mondom, PC-re nem is kéne már kiadni ezeket a szarságokat. ha jó játékra nem telik, akkor minek erőlködni?
  • Skynet #1
    Ez csodás csak inkább valami patch féleség kéne az újfent elbaxott kormány kezelésre pc-n (a kontrollerről nembeszélve), és főként egy patch arra hogy az ellenfél autóihoz ne mágnesként taadjunk,mert valami rettenet idegesítő amikor hozzánkér oldalról egy paraszt és mintha kötelező lenne megyünk le vele együtt a pályáról akármit csinálunk...