20
  • sanyicks
    Feltűnt hogy a gmail már amikor rég a legnépszerűbb mail szolgáltatás volt még akkor is béta-ként ment? És kb minden gugli cucc :D
    És mintha a fácsebúk is eleinte csak meghívós lett volna... ja igen tudom mert még az elején kaptam meghívót, mert máshogy nem lehetett.
  • smv
    Azért nem lesz semmi a g+ -ból mert béta teszteléssel indul és nem kapásból elérhető mindenkinek?
  • B0nFire
    Olyan deja vum van! [URL=http://www.sg.hu/cikkek/70064/elindult_a_google_wave]"A Wave (magyarul: "hullám") próbaverzióját egyelőre nem nyitották még meg a teljes publikumnak, pusztán 100 000 meghívott felhasználó kísérletezhet vele, illetve ők öt másik ismerősüket is invitálhatják..."[/URL]

Most pedig:

"A Google+ egyelőre csak teszt üzemmódban fut felhasználók szűk körével, akik meghívással lehetnek tagok."

Csak nekem van olyan érzésem, hogy a G+1 az a Wave 2.0? Már a böngészőtalálatokat lehet pluszolni, ezt már észrevettem. De hogy lesz is-e ebből valami, azt én az elmúltak alapján kétlem.
  • gombost
    Bár ez még csakegyfajta workaround, de még a Plus is csak béta: http://www.zdnet.com/blog/weblife/invite-your-entire-facebook-graph-into-google-plus/2124
  • smv
    Nekem is jöhetne egy meghívó... :)
  • gkalcso
    Majd lesz import Facebook opció, ők meg hozzáteszik a saját keresőtechnikájukat. ;)
  • JoeFromHun
    Ez azért egy kicsit erős!
  • Lowosan
    Csodás... egy újabb dolog amire cibálhatják a farkukat a közösség-buzik...

• messen
    Nem mintha olyan nehéz lenne meghívót szerezni ehhez.

Mire való az arckönyv? ;)
  • Ferrer
    Hát ha 2 évig ebbe is csak meghívóval lehet bekerülni, akkor szerintem alapból bukta ez is. Meg amúgy is az lesz.
  • item
    Azért a "gugli" nem kispályás szereplő a piacon,de egy 100 milliárd dollárt érő közösségi szolgáltatást elég nehéz lesz túlszárnyalni. Bár,ha nem ez a cél,akkor meg azok,akik egész életüket az FB-n töltik,miért is váltanának át egy kevésbé ismert szolgáltatásra ? "cukifiu" megcsinálta az évszázad üzletét,elég nehezen tűnne el bármilyen más alternatíva miatt.
  • morden
    Szerintem meg kellett volna csinálni egy facsé klónt, beletenni egy wiwes keresőt és a google le is nyomta volna a facsét :D
  • Major
    Ugyan, de hogy nem. Mindenki ellenség aki nem velünk van, vagy nem tudjuk pénzel magunk mögé állítani.
    Alapból úgy indít, hogy a Facebook hiányosságai alapból javítva vagy túlszárnyalják egyes funkciót és további előrehaladott innováció is van benne.(Integrált webes videotelefon - berakod pl. magad arra hogy éppen nem vagy elfoglalt akkor a rendszerbe bárki meghívhat véletlenszerűen valami videobeszélgetésbe stb.)
  • Major
    Google is rájött arra, hogy egyszerűbb ha a felhasználó megadja az összes adatát saját maga egy közösségi szolgáltatáson belül, mint sem hogy keresési szokásokból szűrje az illető adatait.
  • JoeFromHun
    Ha valaki tud meghívót PM-ben keressen meg engem.. KÖSZI! :)
  • Rotyoka
    Jó ötlet, de ez nem a FB ellensége, és valószínűleg nem is akar az lenni
  • mousee
    Attól nem kell félni, mindig lesznek idióták, akik kirakják a bankkártyájukat, pin kódjukat, anyjuk nevét, címét, telszámát, meg fényképeket arról ahogy éppen bankot rabol(ná)nak.

A netes felhős dolgokat ha okosan kezeled, nagyon kényelmes dolgok tudnak lenni. Evidens hogy érzékeny adatot nem tolunk fel oda, max titkosítva.
  • Szefmester
    Nem szórunk ki? És akkor az átlag napiszar látogatóval mi lesz? Nem lesz meg a szórakozás és borzongás a sok barom hiánya miatt.
  • mousee
    Nem rossz, jó ötletek vannak benne (nem csak ezt a cikket elolvasva), nekem tetszik a dolog, remélem jól sül el :) Persze jöhetnek majd a paranoiás hozzászólások, hogy jajúristen, minden infót tudnak majd rólam jaaaj jaaj most mi lesz... Nagyon egyszerű, privát, érzékeny infót nem szórunk ki netre.
  • N o N a m e
    Ha valaki tud küldeni meghívót, légyszi keressen fel privátban! :)