20
-
sanyicks #20 Feltűnt hogy a gmail már amikor rég a legnépszerűbb mail szolgáltatás volt még akkor is béta-ként ment? És kb minden gugli cucc :D
És mintha a fácsebúk is eleinte csak meghívós lett volna... ja igen tudom mert még az elején kaptam meghívót, mert máshogy nem lehetett. -
#19 Azért nem lesz semmi a g+ -ból mert béta teszteléssel indul és nem kapásból elérhető mindenkinek? -
#18 Olyan deja vum van! [URL=http://www.sg.hu/cikkek/70064/elindult_a_google_wave]"A Wave (magyarul: "hullám") próbaverzióját egyelőre nem nyitották még meg a teljes publikumnak, pusztán 100 000 meghívott felhasználó kísérletezhet vele, illetve ők öt másik ismerősüket is invitálhatják..."[/URL]
Most pedig:
"A Google+ egyelőre csak teszt üzemmódban fut felhasználók szűk körével, akik meghívással lehetnek tagok."
Csak nekem van olyan érzésem, hogy a G+1 az a Wave 2.0? Már a böngészőtalálatokat lehet pluszolni, ezt már észrevettem. De hogy lesz is-e ebből valami, azt én az elmúltak alapján kétlem. -
gombost #17 Bár ez még csakegyfajta workaround, de még a Plus is csak béta: http://www.zdnet.com/blog/weblife/invite-your-entire-facebook-graph-into-google-plus/2124 -
#16 Nekem is jöhetne egy meghívó... :) -
gkalcso #15 Majd lesz import Facebook opció, ők meg hozzáteszik a saját keresőtechnikájukat. ;) -
#14 Ez azért egy kicsit erős! -
Lowosan #13 Csodás... egy újabb dolog amire cibálhatják a farkukat a közösség-buzik...
-
messen #12 Nem mintha olyan nehéz lenne meghívót szerezni ehhez.
Mire való az arckönyv? ;) -
Ferrer #11 Hát ha 2 évig ebbe is csak meghívóval lehet bekerülni, akkor szerintem alapból bukta ez is. Meg amúgy is az lesz. -
#10 Azért a "gugli" nem kispályás szereplő a piacon,de egy 100 milliárd dollárt érő közösségi szolgáltatást elég nehéz lesz túlszárnyalni. Bár,ha nem ez a cél,akkor meg azok,akik egész életüket az FB-n töltik,miért is váltanának át egy kevésbé ismert szolgáltatásra ? "cukifiu" megcsinálta az évszázad üzletét,elég nehezen tűnne el bármilyen más alternatíva miatt. -
morden #9 Szerintem meg kellett volna csinálni egy facsé klónt, beletenni egy wiwes keresőt és a google le is nyomta volna a facsét :D -
Major #8 Ugyan, de hogy nem. Mindenki ellenség aki nem velünk van, vagy nem tudjuk pénzel magunk mögé állítani.
Alapból úgy indít, hogy a Facebook hiányosságai alapból javítva vagy túlszárnyalják egyes funkciót és további előrehaladott innováció is van benne.(Integrált webes videotelefon - berakod pl. magad arra hogy éppen nem vagy elfoglalt akkor a rendszerbe bárki meghívhat véletlenszerűen valami videobeszélgetésbe stb.) -
Major #7 Google is rájött arra, hogy egyszerűbb ha a felhasználó megadja az összes adatát saját maga egy közösségi szolgáltatáson belül, mint sem hogy keresési szokásokból szűrje az illető adatait. -
#6 Ha valaki tud meghívót PM-ben keressen meg engem.. KÖSZI! :) -
Rotyoka #5 Jó ötlet, de ez nem a FB ellensége, és valószínűleg nem is akar az lenni -
#4 Attól nem kell félni, mindig lesznek idióták, akik kirakják a bankkártyájukat, pin kódjukat, anyjuk nevét, címét, telszámát, meg fényképeket arról ahogy éppen bankot rabol(ná)nak.
A netes felhős dolgokat ha okosan kezeled, nagyon kényelmes dolgok tudnak lenni. Evidens hogy érzékeny adatot nem tolunk fel oda, max titkosítva. -
Szefmester #3 Nem szórunk ki? És akkor az átlag napiszar látogatóval mi lesz? Nem lesz meg a szórakozás és borzongás a sok barom hiánya miatt. -
#2 Nem rossz, jó ötletek vannak benne (nem csak ezt a cikket elolvasva), nekem tetszik a dolog, remélem jól sül el :) Persze jöhetnek majd a paranoiás hozzászólások, hogy jajúristen, minden infót tudnak majd rólam jaaaj jaaj most mi lesz... Nagyon egyszerű, privát, érzékeny infót nem szórunk ki netre. -
#1 Ha valaki tud küldeni meghívót, légyszi keressen fel privátban! :)