1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • Molnibalage
    Kösz. Valahogy faszom teli van már az ilyen erőszakos hirdetéssel. Egyáltalán miért érez ma késztetést arra sok ember, hogy élete minden szirszar kis eseményét megossza másokkal...?
  • commissioner
  • Molnibalage
    Nem közvetlen a közösség részéhez tartozik a kérdésem. Hogy a rákba lehet eltünteni a kereső nyitó oldalán azt a gusztustalan kék csíkot, amit teljesen lényegtelen infóval traktál...?
  • NessieGraf
    Sg olyan tajgaoldal. Ha gyanúsan nem megy a net és elindítom a fórumot, kiderül hogy van, csak lassú, vagy nincs. :D
  • berczely
    Mítoszvadászatra fel!
  • VRSDM
    állítólag az sg se lassú és bugos :D
  • Rage47
    +1
    utálom ezért is a fb-t.
    de állítólag amcsiknál nem lassul és nem bugos o.O
  • NessieGraf
    Nem csatlakoztál, nem ismered és véleményezed. Komolyan borogatást íratok fel hülyék ellen...

Mondja már meg valaki, mit vétettem, hogy folyvást üldöznek a Taigetosz pozitív egyedek?
  • Jim Morrison
    +1
    (mindkét értelemben)
  • commissioner
  • 5c0rp330n
    az fb mukodik a g+ nem? mi a faszrol beszelsz. fb-n nap mint nap futok ossze lassulasokkal, hibakkal, g+-on meg egy darabot nem lattam.
  • Netrat
    Bőven elég nekem a Fb, oda se kellett volna. De az legalább működik.
  • berczely
    Pedig muszáj lesz csatlakoznod addig nem tűnik el!
  • Netrat
    A Google oldalán felül a kék csíkot, ami cseszeget, hogy csatlakozzak a pluszhoz, azt hogy lehetne véglegesen eltüntetni? Mert semmi szín alatt nem akarok foglalkozni a Google+-szal, nem is érdekel, és azt sem akarom, hogy erőszakosan invitáljon.
  • NessieGraf
    Ne törölj senkit, észreveheti. Menj be a köreidhez és ott válaszd az Akik felvettek linket. Ott keresd ki az embert, jelöld be és nyomd meg a mellőzés linket. Akkor ő úgy látja, hogy a köreidben van, viszont egy árva bejegyzést nem látsz tőle. Notórius spammerekre használom. Van köztük aki nyolc, azaz 8 különböző profiljából jelölt és mindről azt küldené: keressem magam degeszre.
  • qetuol
    van a chrome-nak olyan kiterjesztése, hogy egy képet meg tudjak osztani g+-on úgy, hogy jobb klikk>>megoszt ?
  • GregSB
    Nem, én nem találtam a beállításoknál erre lehetőséget, csak arról tudsz kérni értesítést ha valaki hozzáad egy körhöz.
  • slime001
    Ha valakit törlök a köreimből az kap róla értesítést?
  • Jim Morrison
    szerintem nem rossz, megy egy picit hozzá. Maga az egész meg ötletes.
  • jhetedikj
    de rossz ez a zene :S
  • 5c0rp330n
  • NessieGraf
    Ez is tetszik, de a kibővített biztonsági megoldások és a spammerkiszűrések szigorítása sokkal jobban.
  • 5c0rp330n
    Barack
  • Rage47
    +1 :D
  • NessieGraf
    Mindenkinek joga van a kőbaltánál maradni. Úgyhogy további kellemes Facebook használást. :D
  • commissioner
    Ez már jobban tetszik? :D

• VRSDM
    // azt senki ne kérdezze hogyan kerültek oda ezek a smileyk :|
  • VRSDM
    Akkor további jó biciklizést

mi tankozunk tovább...
  • LoSA
    Az ilyen fotók, képek szerintem abszolút nem igazak.... 3 hónapja beregeltem a Google +ra magamat, be se léptem azóta! :)
  • Voyager5
    Jó tudni. Köszi!
  • commissioner
    Ha azt írod be, hogy google.com/ncr akkor még a gombot se kell megnyomni, rögtön az angolra visz.
  • Jim Morrison
    érdekes, úgy próbáltam hogy ezt iirtam be:
    google.com/en
    de így hogy a gombot nyomom jó... köszi.
  • Voyager5
    Beütöd, hogy google.com. Alul lesz olyan, hogy google.com in english. Ott tudod átváltani.
    Utána működnie kell.
  • Jim Morrison
    felemtem angol googlre és ezt iirtam be:
    +Google

• hzsolt
    A hwsw is írt róla:
    http://www.hwsw.hu/hirek/47656/google-google-oldalak-page-kozossegi-web-facebook.html

• hzsolt
    Íme az első magyar cikk, amit olvastam róla:
    http://index.hu/tech/2011/11/08/cegek_is_megjelentek_a_google_pluszon/
  • Voyager5
    Angol google-al megy.
  • NessieGraf
    Jó, kényelmes, egyszerű. Nagyon remélem, hogy a saját weboldal / blog módosításokat is hozza automatikusan, hátha nem lesz annyi spammer. Google Helyek térképet automatikusan csatolja, ha az ott megadott telefonszámot megadod az oldal építésekor.
  • Jim Morrison
    tegnap eszemben is volt hogy megkérdem... Végre

szerk: ez a direct connect komoly :o

szerk2:nekem nem megy :D
  • Andr0
    végre...

BTW: nekem nagyon bejön a szolgáltatás és remélem jó számokat hoz... aki tudja linkeljen be pls vmi elemzést ;) ty