1345
-
#1185 Kösz. Valahogy faszom teli van már az ilyen erőszakos hirdetéssel. Egyáltalán miért érez ma késztetést arra sok ember, hogy élete minden szirszar kis eseményét megossza másokkal...? -
commissioner #1184 #1173 -
#1183 Nem közvetlen a közösség részéhez tartozik a kérdésem. Hogy a rákba lehet eltünteni a kereső nyitó oldalán azt a gusztustalan kék csíkot, amit teljesen lényegtelen infóval traktál...? -
#1182 Sg olyan tajgaoldal. Ha gyanúsan nem megy a net és elindítom a fórumot, kiderül hogy van, csak lassú, vagy nincs. :D -
#1181 Mítoszvadászatra fel! -
#1180 állítólag az sg se lassú és bugos :D -
#1179 +1
utálom ezért is a fb-t.
de állítólag amcsiknál nem lassul és nem bugos o.O -
#1178 Nem csatlakoztál, nem ismered és véleményezed. Komolyan borogatást íratok fel hülyék ellen...
Mondja már meg valaki, mit vétettem, hogy folyvást üldöznek a Taigetosz pozitív egyedek? -
#1177 +1
(mindkét értelemben) -
commissioner #1176 -
#1175 az fb mukodik a g+ nem? mi a faszrol beszelsz. fb-n nap mint nap futok ossze lassulasokkal, hibakkal, g+-on meg egy darabot nem lattam. -
#1174 Bőven elég nekem a Fb, oda se kellett volna. De az legalább működik. -
#1173 Pedig muszáj lesz csatlakoznod addig nem tűnik el! -
#1172 A Google oldalán felül a kék csíkot, ami cseszeget, hogy csatlakozzak a pluszhoz, azt hogy lehetne véglegesen eltüntetni? Mert semmi szín alatt nem akarok foglalkozni a Google+-szal, nem is érdekel, és azt sem akarom, hogy erőszakosan invitáljon. -
#1171 Ne törölj senkit, észreveheti. Menj be a köreidhez és ott válaszd az Akik felvettek linket. Ott keresd ki az embert, jelöld be és nyomd meg a mellőzés linket. Akkor ő úgy látja, hogy a köreidben van, viszont egy árva bejegyzést nem látsz tőle. Notórius spammerekre használom. Van köztük aki nyolc, azaz 8 különböző profiljából jelölt és mindről azt küldené: keressem magam degeszre. -
#1170 van a chrome-nak olyan kiterjesztése, hogy egy képet meg tudjak osztani g+-on úgy, hogy jobb klikk>>megoszt ? -
#1169 Nem, én nem találtam a beállításoknál erre lehetőséget, csak arról tudsz kérni értesítést ha valaki hozzáad egy körhöz. -
#1168 Ha valakit törlök a köreimből az kap róla értesítést? -
#1167 szerintem nem rossz, megy egy picit hozzá. Maga az egész meg ötletes. -
#1166 de rossz ez a zene :S -
#1165 -
#1164 Ez is tetszik, de a kibővített biztonsági megoldások és a spammerkiszűrések szigorítása sokkal jobban. -
#1163 Barack -
#1162 +1 :D -
#1161 Mindenkinek joga van a kőbaltánál maradni. Úgyhogy további kellemes Facebook használást. :D -
commissioner #1160 Ez már jobban tetszik? :D
-
#1159 // azt senki ne kérdezze hogyan kerültek oda ezek a smileyk :| -
#1158 Akkor további jó biciklizést
mi tankozunk tovább... -
#1157 Az ilyen fotók, képek szerintem abszolút nem igazak.... 3 hónapja beregeltem a Google +ra magamat, be se léptem azóta! :) -
#1156 Jó tudni. Köszi! -
commissioner #1155 Ha azt írod be, hogy google.com/ncr akkor még a gombot se kell megnyomni, rögtön az angolra visz. -
#1154 érdekes, úgy próbáltam hogy ezt iirtam be:
google.com/en
de így hogy a gombot nyomom jó... köszi. -
#1153 Beütöd, hogy google.com. Alul lesz olyan, hogy google.com in english. Ott tudod átváltani.
Utána működnie kell. -
#1152 felemtem angol googlre és ezt iirtam be:
+Google
-
#1151 A hwsw is írt róla:
http://www.hwsw.hu/hirek/47656/google-google-oldalak-page-kozossegi-web-facebook.html
-
#1150 Íme az első magyar cikk, amit olvastam róla:
http://index.hu/tech/2011/11/08/cegek_is_megjelentek_a_google_pluszon/
-
#1149 Angol google-al megy. -
#1148 Jó, kényelmes, egyszerű. Nagyon remélem, hogy a saját weboldal / blog módosításokat is hozza automatikusan, hátha nem lesz annyi spammer. Google Helyek térképet automatikusan csatolja, ha az ott megadott telefonszámot megadod az oldal építésekor. -
#1147 tegnap eszemben is volt hogy megkérdem... Végre
szerk: ez a direct connect komoly :o
szerk2:nekem nem megy :D -
#1146 végre...
BTW: nekem nagyon bejön a szolgáltatás és remélem jó számokat hoz... aki tudja linkeljen be pls vmi elemzést ;) ty