1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • TheLostOne
    Találtam egy oldalt, ahol nagyban megy az osztogatás. Elvileg egy órán belül mennek a meghívók. Amint megkaptam dobom a linket. Addig inkább nem, mert lehet csak email phishing.
  • VRSDM
    én ráhúztam a baráti kört anno a wave-re és hónapokig használtuk
    aztán megszűnt a szupport és mi is lekoptunk ... :(

pedig nagyon szerethető volt ám azis. a tömegeknek mégsem jött be annyira...

talán utolsó magyarokként kitartottunk még. bár oda elsőként volt meghívó. nem hiszem hogy bármiről is lemaradnánk. :) szóval tessék életet élni. és akkor besátrazni a gép elé ha már egészen elterjed :D
  • TheLostOne
    Elvileg mindenki tud így meghívókat bugolni, szal elég lenne 1-2 a közösbe, a többi mehetne irl ismerősöknek.

Én már szóltam is pár havernak, hogy felejtsék el a buzi facebookot, mert jön ez, és ha tényleg olyan mint amilyennek mondják, esélyes hogy az első közösségi oldal lesz az életemben :)
  • Sir Quno Jedi
    Én nem kérek meghívót, kérlek ne küldjetek! Tudom, hogy nektek sincs és aki azt állítja neki van, az is általában kamuzik, de ha mégis lenne neki, azt SE nekem jküldje pls.!

Nagyon köszönöm!
  • VRSDM
    két napja indult az egész.
    tudjunk/atok már várni még egy kicsit...

sokra menne bárki is innen ha most azonnal lenne neki, mert aztán jól megosztana mindent. kinek is? magának?! :D

meg biztos napi szinten írnátok a szupportnak hogy miket javítsanak.
    helyette megnéznétek, tyű hát ez jó. elfelejti. és ugrott a drága meghívó :D
  • ba32107
    Nem hiszem hogy itt bárkinek is lenne :D
  • icoj69
    Meghívó engem is érdekel, bár a cikk elolvasása után úgy gondolom, hamar meg lesz mindenkinek az account-ja.
  • Taibi
    Üdv!
    Én is beállok a sorba, ha van valakinek meghívója, akkor kérek egyet! :)
  • TheLostOne
    Index - Tech - Jusson be a Google+-ba!

Szóljon plz ha valaki bent van, elég lenne 1-2 ilyen "meghívó", és szépen sorban mindenkinek jutna...
  • Hegi90
    jöhet nekem is a meghívó
  • Montanosz
    helo, ha van meghívó nekem is jöhet
  • VRSDM
    ugyan nem ismerem a forrás hitelességét.

de a cikkecskéből leszűrve, van neki meghívója egyáltalán vagy szépen összeollózta a jelenlegi infókból?

az utóbbira gyanakszom

/konkrétan senkinek nincs még meghívója. ;)
  • Guren
    "Alapvetően azt várja tőlünk a rendszer, hogy ismerősi körünkön belül hozzuk létre a baráti körünket, illetve családi körünket. Miközben eszerint szortírozgattam ismerőseimet, azon járt az eszem, hogy vajon tényleg van-e ennek értelme? Vannak-e olyan tartalmak, melyeket kifejezetten csak barátokkal vagy családtagokkal akarok megosztani?"

ez miről beszél? én vagyok az egyetlen, aki nem akar olyan dolgokat megosztani a családjával, amit a barátokkal igen?
  • krisz073
    Ha még van valakinek én is kérnék egy meghívót.
    THX
  • ldavid
    Google+: az első benyomások a Google Facebookjáról
  • lord nihilus
    én is kérek meghívót, kíváncsi vagyok :) ezer köszönet és csóközön
  • bakkerman
    mondjuk én addig leszarom,amig élhetem a saját életem beleszólás nélkül
  • bakkerman
    megdöbbentő hogy cukerberg úgy tudna akármelyik felhasználójáról egy életrajzi könyvet/filmet csinálni,hogy élőben nem is látta...
  • Lullaby
    Szvsz interneten már régóta nincs olyan, hogy valami titkos. Ami egyszer felkerült az ki is szivárog. Ha nem a Google által akkor máshol, én pl. nem hiszem, hogy a Facebookon az adataim szupertitkosak lennének. Aki viszont olyat tesz fel vagy oszt meg amivel a bokáját megütheti az meg is érdemli.
    Nekem sincs mit rejtegetni és amit nem akarok hogy kikerüljön (pl. a telefonszámom), azt sehol sem adom meg (lakás címet is csak olyan helyen ahova tényleg muszáj például banknál).

Kivi vagyok milyen lesz, bár nem hiszem, hogy az FB-t nagyon lenyomná, sok ember nem vevő az új dolgokra (vagy addig nem míg nem kezdi el használni minden ismerőse).
    LF meghívó (o:
  • OrioN the S
  • kakimakifsz
    Én ott leszek az tuti!
    Ha lesz egy kis időm írok már én is valami gagyi oprendszert.
  • hungary27
    fav
  • HTS s3rg1nh00
    ha netán akad még valakinek meghívó,én is szívesen venném:) köszi!
  • krisz073
    +1
  • N o N a m e
    +fav!
    meghívót kérek, ha valakinek van! :)
  • Ironman2
    Google föld 6-ot miért nem lehet leszedni? Nálam 5.2.1.1588-at ír ki verziószámnak
  • berczely
    +fav!

meghívót ide!
  • bujcsik555
    fav

meghívó jöhet nekem is, ha van valakinek.
  • szucsy89
    +1, tökéletesen összefoglaltál mindent
  • karajjj
    mostanában már annyira bugos szar, hogy lassan már kedvem sincs hozzá
  • VRSDM
    szintén az egyszerűségével fogott meg.
  • Hecker007
    +fav
    ez bejövősebb mint az arckönyv, remélem ez nem lesz telerakva minden hülyeséggel mint az FB
  • VRSDM
    a gagyi google oprendszerre majd visszatérünk mikor meghódítja (android szinkronizációval a fél mobil-pc piacot ;)
  • tommygear
    +1
  • kakimakifsz
    Kurvasokaknak a google a kezdőlapja és van google profilja.
    Ha ott fog virítani az orra előtt valakinek (+ ebbe nem lesz annyi bug, mint FB-ba) akkor gyorsan elterjed.
    Eddig is volt profil a gmailen, amivel sok mindent lehet csinálni, de csak gmail-esek egymás között.
    Mondjuk van egy pár google szarság, amire sose kattintottam. pl Zümm.
    Tán van valami gagyi Google oprendszer is.
  • LasDen #70
    majd még elválik....nem lehet így kijelenteni....
  • Büdös Bohóc
    ez is úgy el fog tűnni a süllyesztőben, mint a wave
  • Jim Morrison
    ahogy elnézem neked kell igényelni.
  • Kosadzk1
    érdekesnek tűnik, ment is a regisztráció
  • SzirmosSzisza
    Amúgy nincs is meghívó nem ? Legalábbis úgy tűnik nagyon az elején van még.