1345
-
#145 sokszor vagyok úgy, hogy a fél bagázst törölném, de akkor meg besértődnek, azt meg nem akarom, hogy 100 ember utáljon:D -
#144 Bevallom ez nekem is a gonosz hátsó szándékaim között van, hogy a normális ismerőseim térjenek át rá, a hülyék meg maradjanak facebookon, és hagyjanak békén továbbra is
Szerencsére erre sok esély van, pont a normálisabb ismerőseim azok, akik csak azért vannak facebookon, mert nincs még más, de egyébként utálják az egészet. Tegnap párnak már szóltam, nyitottak voltak a dologra. -
#143 hú, remélem sikeres lesz, legalábbis az értelmesebb ismerőseim tényleg áttérnek:) wave-t nagyon sajnáltam, hogy csak én használtam ismerőseim közül, egyedül meg nem sokat értem... -
#142 Amúgy ha vmi sg-nek van már meghívója, akkor legegyszerűbb ha kiteszitek a mail címeteket (spam biztosan) a profilotokra és egyből mehet az invite :) -
#141 én is kérek egy invitet -
#140 Hálás lennék egy invér: kacsa1984[kukac]gmail
Előre is köszönom ^^
Btw én megsirattam a Wavet, ugyhogy nagyon kiváncsi vagyok +-ra -
#139 Itt is próbálkozhatsz, kaptam innen is egyet RababKhan-tól: http://webscopia.com/2011/06/get-your-google-invite-now/ -
#138 Itt kérj se7en0502-től, páran már kaptunk tőle, de még nem lehet aktiválni, arra várni kell elvileg pár órát még. Előre szólok, hogy vietnámi a gyerek, ezért vietnámiul fog jönni az email XD
http://googleplusinvitation.com/forums/need-invite/topics/share-g -
#137 Valaki dobna egy invite mailt? :) -
#136 http://www.wired.com/epicenter/2011/06/inside-google-plus-social/all/1 -
#135 akkor próbáljatok még egy percel előbb bejutni, hátha megváltozik az életetek.
addig én kimegyek a levegőre biciklizni, ha már elállt az eső.
[right] -
#134 Azért mert 100 post felett akad az egész :| -
#133 És ez most hogy jön ide? Ugyanúgy van most is több száz felhasználó, aki kap meghívót a +-ra, regel, belép és ennyi. -
KaBuTo666 #132 Tőle kaptam, egyenlőre nekem se adja be. :S -
#131 és segítetted őket hogy miért béna? nem.
ennyire volt jó hogy "terhelted a rendszert" :) -
#130 azért nem használtam, mert szerintem béna..
juj, hazudtam, azóta kellett használnom suliban egyik kurzuson.. akkor is béna volt :) -
#129 hát ezaz. 3perc után lehet nem omlott össze.
nekünk viszont össze-vissza crash-elt (~100fő - ~100+wave - egy rakás postal bennük, embeddelve minden mindenhova)
szóval erről beszéltem az imént ;) -
#128 Minden normális oldalt folyamatosan fejlesztenek.. és nem csak Google-éknél. -
#127 Szerintem teljesen mindegy, hogy 200 ezer ember nyúzza vagy 2 millió.
Ha már egyszer kiadták és gyakorlatilag bárki juthat accounthoz, akkor olyan nagy hibára már nem derülhet fény a "tesztelés" során.
A Google szerverei meg csk úgy nem esnek össze, ha bírják azt a terhelést, ami már megvolt eddig is (szerintem).
Én anno kaptam wave-re (nem tudom mennyi idő után) meghívót, beléptem, nyomkodtam 3 percig és azóta sem. :) (ezt most csak azért mondom, hogy van ilyen is - mindenki másmilyen :])
A reklámot el tudom képzelni.. jó arról beszélgetni, hogy lesz valami.. lassan szivárogtatni az információt, hogy na most ez történt.. még mindig nem szabad-regisztrációs.. stb. stb.. :) -
#126 amúgy aki annyira szeretne egy facebook szerű.
de privát és zárt rendszerű közösségi oldalt
miért nem követi nyomon a diaspórát? évek óta nyomják bele a pénzt és fejlesztik. még se fröcsög senki róla. vagy csak nem is hallott még a társaság színe java.
nem nektek van szükségetek rá értsétek már meg. azért meghívós mert teszt fázis. mondhatni úgyis hogy nincs készen!
a gmail évekig meghívós volt, épp ezért, és hol tart most? még mindig fejlesztik (bár kétségkívül remek alkalmazás) ...
mondhatni hogy closed beta. vagy hívhatjuk akárminek. ez van. :)
úgyis akkor lesz jó (ha eljut odáig) mikor tömegek használják majd. addig meg tesztelni lehet (meg bosszankodni a kezdetleges fícsörökön) :) -
#125 Egyesek szerint marketing...
Mondjuk ha igen, hatásos is, 2 napja jelentették be, de már mindenki rá van kattanva. Az az igazság még én is, pedig alapvetően közösségi oldal ellenes vagyok, viszont erre kíváncsi vagyok, hátha ez töri meg majd a jeget. A facebook annyival jobb a magyar szaroknál, hogy nem mutatja pl az adatlapot megtekintőket, letilthatod magad a keresőben, de ezt sajnos ellensúlyozza az, hogy az adatlapodra(üzenőfaladra) mások által a te jóváhagyásod nélkül kerülhetnek ki dolgok. Remélem a Google Plusban semmi ilyesmi nem lesz, ami miatt az ember kiszolgáltatottnak érezné magát.
Bízom benne olyan funkció is lesz, hogy pl bejelölés nélkül tehetek embereket tiltólistára, akik így az oldalon való létezésem semmilyen nyomát nem láthatják majd sehol. -
#124 -nem esik neki boldog boldogtalan (nem esik össze a jelenleg még kezdetleges rendszer)
-aki kap meghívót, remélhetőleg komolyan gondolja a "tesztelést" és a sok feedback-el ingyen dolgozik be a guglinak (a felhasználónál jobb teszter ugyebár sosincs)
-nem különben biztos növeli a hypeot is -
#123 Miért csinálja ezt a meghívásos dolgot a Google? Miért jó ez így? Csak kérdem, mert nem tudom, csak legfeljebb tippjeim vannak. Szóval tudja valaki? -
#122 Vietnámi a gyerek aki küldött neked most, nekem is ő küldte, segítek kicsit. Az emailben a "Xem hoặc nhận xét về bài ðãng của Bạch Tạng »" linkre katt először. Utána a megjelenő oldalon a "THAM GIA GOOGLE+" gombbal próbálkozz, ami ha szerencséd van beadja, ha nem akkor jön vietnámiul ugyanaz az üzenet, ami egyébként is kint szokott lenni, ez esetben próbáld újra később, nekem sem sikerült még amúgy. -
KaBuTo666 #121 Kösz, jelentkezem ha kaptam. :D -
#120 Na, sikerült meghívót szereznem, igaz most épp nem lehet aktiválni, de elvileg órák kérdése és újra lesz egy aktiválási periódus. Aki nekem küldte, az állítása szerint 4 órát várt a meghívó érkezése után, mire aktiválni tudta, előtte neki is a szokásos szöveget dobta a rendszer.
Itt szereztem a meghívót, lehet próbálkozni
Lehetőleg azért vigyázzatok az email címekkel user(at)gmail(dot)com spamvédelmi formázás legyen alap, és lehetőleg másodlagos címeket adjatok csak meg, nyilvános az oldal, könnyen gyűjthet róla akárki címeket, de azt meg tudom erősíteni, hogy valóban vannak emberek, akik már bent vannak, és küldenek meghívókat. -
#119 en is rajta vagyok a dolgon, van egy kinti ismerosom aki a google-nel dolgozik, de azt mondta h mar nem tudnak uj embereket felirattatni (#116 -> talan pont emiatt).. -
#118 fogadnék, hogy a Gúglitól hamarabb jön meghívó, mint bármelyik ilyen oldalon, ahol ígérgetik. -
#117 Én már beleuntam, hogy a Gúgli mindig ezzel a meghívásosdival gerjeszti a hypeot. Gmailre még aktívan vadásztam inviteokat, meg osztogattam is. Wave-re is, meg aktívan osztogattam ott is. De már kicsit uncsi hogy évente kiadnak valami forradalmian újat, és nekem, 2007 óta aktív Gúgli nerdnek megint kuncsorogni kéne meghívókért :D
Feliratkoztam, ha megjön kipróbálom, egyébként meg leszarom. -
#116 Úgy tűnik nincs -
https://plus.google.com/107117483540235115863/posts?tab=mX -
#115 Két oldalon próbálkoztam eddig, az elsőn a közvetett visszaigazolás ellenére nem jött meghívó...
A második oldalon még van remény, ott írták páran, hogy kaptak, de én még nem, hiába kértem eddig 5x. Nem adom fel, jelenleg diplomatikus zsarolással próbálkozom, egy kis virtuális megvesztegetéssel fűszerezve a dolgot, ha küldenek -
#114 Először ne add meg az email címed, hogy ne küldjünk -
#113 én is kérnék egy meghívót ha jut valakinek, köszönöm! :)
btw szép az új Google felület :) -
#112 1-0 -
ba32107 #111 Meghívód van? -
#110 Még semmi... -
krisz073 #109 na le is telt az 1 óra! -
#108 első benyomás: vicces, főleg ez a körös izé. -
krisz073 #107 jaja :D -
#106 még 3 perced van