1345
-
#185 na, nem kell meghivo, eleg ha megemlitenek (most tudtam meg), kaptam ilyet hogy regisztralhatok, de sajnos most nemtok :-( (valami hiba van) -
#184 Üdv!
Ha valaki tud és akar invelni, az dobjon egy privátot, hogy adhassak egy email címet. Előre is köszi. :) -
huti20 #183 Srácok! Aki tud meghívót küldeni, az legyen szíves tegyen velem jót! :) [email protected] -
KaBuTo666 #182 Csak egy kis nézni való.
Főoldal
Körök
-
#181 Jó reggelt mindenkinek:
Szóval, ez a facebook "something awesome" számomra annyit jelent, hogy a kis bu*inak van félnivalója a Google+-tól ez jó hír!!!
Másik, örülök hogy már bent vagytok (én még nem xD) de természetesen én is örülnék egy meghívónak:D
Az én környezetem is kezd fellélegezni, hogy oww yea végre valami normális xD
Google+Twitter+Android+Facebook=Google+ -
#180 no, már élvezitek? -
krisz073 #179 Reggelt.
Nekem is sikerült bekerülni :) -
#178 Ja igen amúgy már bent vagyok, és igen úgy néz ki ez az első közösségi oldal, ami adatvédelmi és adatfolyam-felügyeleti szempontokból megfelel az elvárásaimnak :) -
#177 Valszeg valami Apple iSeries alkalmazás lesz, de ez ide nevetségesen kevés lesz már.
Akiknek eddig beszéltem a G+-ról, azok mind örültek, hogy végre talán vége lesz a facebook kornak, azt mondták kivétel nélkül ha ez elterjed, ott is hagyják rögtön az fb-t.
Már volt aki meghívót is kért tőlem irl :)
És azért azt nem elfelejteni, hogy 2-3 napja tud csak róla a világ, ha így mennek a dolgok tovább Cukorhegyi Márk kezdheti ásni a pofátlanság könyvének sírját :D -
#176 Facebook reagál a Google+ra és máris valami naggyal készülnek jövő hétre!
nem olvastam el, mert angol és hosszú, és most nincs kedvem hozzá, szóval majd valaki foglalja össze magyarul :D -
KaBuTo666 #175 Jah úgy lehet, de még szüneteltetik.
-
#174 Elvileg én is bent vagyok, de mobilról nem tudom aktiválni... Meghívni elvileg email cím körbe rakásával majd a körnek bejegyzés küldésével lehet, ahogy az indexen írták. Utána kb 4 óra hogy a meghívást aktiválni lehessen. -
krisz073 #173 Azért én is elküldtem a mail címemet :D
Ha majd újra beindul a meghívási lehetőség :) -
#172 Akkor most ki tud hívni és ki nem hová küldjek e-mailt? -
KaBuTo666 #171 Bocs skacok benéztem...mármint a címeket beengedte írni, de mikor meghívót küldtem volna, kiírja hogy: "Az e-mail meghívók küldését hamarosan bekapcsoljuk."
Szóval türelem, a címek megvannak. -
#170 énisénis. :) -
#169 küldtem privit -
KaBuTo666 #168 Elvileg tudok hívni.
Címeket kérnék mostantól. :-o -
#167 engem híívj:) -
KaBuTo666 #166 Bejutottam. Más valaki még? Nézem hogy tudok e hívni. -
#165 :DDD -
#164 Vanbaj... -
#163 nekem van 4 ... -
#162 Invite-ért szopok!
2 db-ért mélytorkozok
3 db-ért le is nyelem! -
Kosadzk1 #161 valaki tud invet küldeni? -
#160 Nemtudom hogy TE vagy-e regelve, ha igen, jelölj be és nézd meg visszamenőleg mennyit posztoltam és milyen gyakorisággal :D
ez a 'használ' szó az én esetemben erős volt, egyedül arra használom hogy külföldiekkel akik vagy skype-ot vagy msn-t nem használnak, azokkal így könnyebben tudok beszélgetni, mert ott a chat
na meg néha kiírom hogy megyek füvet vágni, de kb ennyi a ~2 év alatt :D -
#159 most megint nem én akarok a legokosabb lenni
/nem neked szól egyedül
de legalább tudnátok mit használtok / nem használtok...
-_- -
#158 Naneba... :D -
#157 /a facebookon nem kap értesítést a nemről ;)
-
#156 Még a NEMre se kell kattintani, csak úgycsinálsz mintha nem vetted volna észre xD
Hónapok óta van 21 várakozó aki bejelölt :D -
#155 aki nem ismerősöd totál nem lát semmit (beállítod)
aki ismerős annyit lát amennyit akarsz (beállítod)
akit nem akarsz ismerősnek nem fogadod el :D
ja hogy ciki / kellemetlen / gáz rányomni hogy NEM!
hát kérem. vállalni kell a magánvéleményt.
/nem a fb-ot védem, nem szeretem, de tény hogy egyenlőre nincs jobb alternatíva. -
Kosadzk1 #154 Ha tudna valaki küldeni egy inv-et a kosadzk1[kukac]gmail.com címre azt megköszönném. -
Terence007 #153 Hát én is most töröltem ki kb. 300 ismerősömet. Még régi oszt társakat is, akikkel azóta találkoztam és nem képesek visszaköszönni.. Ha a kemény mag használni fogja ezt a GooglePlus-t, akkor voltam utoljára FB-on. -
#152 Fuck... Ennyit a facebookról, marad az "In Google We Trust", de lehet csak addig, amíg arra is rá nem találnak ezek a nemkívánatos emberkék, akik ugyan hozzámnyúlni nem mernének soha, sőt párszor meg is védtek már, de csak azért, hogy utána rá próbáljanak beszélni arra, hogy áruljam el a barátaimat az ő érdekükben. Meg aztán nemsokára elkezdődik az üzleti életem, nincs szükségem sem arra, hogy ilyenek miatt járassam le magam az ügyfelek előtt, sem arra, hogy a hasznomat lessék örökké, ha megtudják hogy cégben utazom. -
#151 en fb on meg azokat se jelolom be akiket ismerek, csak akikkel tenyleg gyakrabban talalkozom :D -
#150 ismerőslistában ott lesz mindenképpen :) -
#149 Hm, ez elsőre jól hangzik, még a végén meggyőzöl.
Komolyan mondom, ha mondasz nekem olyan beállítást, hogy úgy jelöljek vissza valakit, hogy ő úgy lássa az ismerősöm lett, de mindenki más meg úgy hogy nem ismerem, akkor regisztrálok! -
#148 Na én alapból ezért nem vagyok még sehol :D
Sajnálatos módon olyan embereket ismerek, akiket egyszerűen nem vagyok hajlandó felvállalni(a fél város tudja róluk mekkora szemétládák), főleg most hogy végre kezdek abba a társadalmi rétegbe illeszkedni, ahol a helyem van. Nem is keresem őket soha, de földrajzi okok miatt gyakran találkozok velük az utcán, egyelőre szent a béke, köszönök azt továbbállok amint lehetséges, de ez lehet megváltozna, ha meglátnának a facebookon, de én sorban utasítanám vissza a jelöléseket :D
Ez van, ha rossz környékké változik a hely idő közben, ahol az ember felnő... -
#147 ja, ez is egy megoldás:)
de én a google dolgokat jobban bírom:p -
#146 ha már megy a facebook témázás.
azért azt is lehet normálisan kezelni.
szépen okosan visszajelöltem mind a ~600 ismerőst, közülük a ~550 a nevemen és profilképemen kívül nem látnak az egész "facebook életből" semmit.
a maradék ~50 valódi barátom pedig szépen csoportokra van bontva...
kellett hozzá egy fél délután mire beállítgattam a csoportokat, hozzáférési jogokat. de működik :)