1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • Jim Morrison
    na, nem kell meghivo, eleg ha megemlitenek (most tudtam meg), kaptam ilyet hogy regisztralhatok, de sajnos most nemtok :-( (valami hiba van)
  • Avenger
    Üdv!
    Ha valaki tud és akar invelni, az dobjon egy privátot, hogy adhassak egy email címet. Előre is köszi. :)
  • huti20
    Srácok! Aki tud meghívót küldeni, az legyen szíves tegyen velem jót! :) [email protected]
  • KaBuTo666
    Csak egy kis nézni való.

Főoldal
    Körök
  • Andr0
    Jó reggelt mindenkinek:

Szóval, ez a facebook "something awesome" számomra annyit jelent, hogy a kis bu*inak van félnivalója a Google+-tól ez jó hír!!!

Másik, örülök hogy már bent vagytok (én még nem xD) de természetesen én is örülnék egy meghívónak:D

Az én környezetem is kezd fellélegezni, hogy oww yea végre valami normális xD

Google+Twitter+Android+Facebook=Google+
  • Sir Quno Jedi
    no, már élvezitek?
  • krisz073
    Reggelt.

Nekem is sikerült bekerülni :)
  • TheLostOne
    Ja igen amúgy már bent vagyok, és igen úgy néz ki ez az első közösségi oldal, ami adatvédelmi és adatfolyam-felügyeleti szempontokból megfelel az elvárásaimnak :)
  • TheLostOne
    Valszeg valami Apple iSeries alkalmazás lesz, de ez ide nevetségesen kevés lesz már.

Akiknek eddig beszéltem a G+-ról, azok mind örültek, hogy végre talán vége lesz a facebook kornak, azt mondták kivétel nélkül ha ez elterjed, ott is hagyják rögtön az fb-t.

Már volt aki meghívót is kért tőlem irl :)

És azért azt nem elfelejteni, hogy 2-3 napja tud csak róla a világ, ha így mennek a dolgok tovább Cukorhegyi Márk kezdheti ásni a pofátlanság könyvének sírját :D
  • N o N a m e
    Facebook reagál a Google+ra és máris valami naggyal készülnek jövő hétre!
    nem olvastam el, mert angol és hosszú, és most nincs kedvem hozzá, szóval majd valaki foglalja össze magyarul :D
  • KaBuTo666
    Jah úgy lehet, de még szüneteltetik.
  • TheLostOne
    Elvileg én is bent vagyok, de mobilról nem tudom aktiválni... Meghívni elvileg email cím körbe rakásával majd a körnek bejegyzés küldésével lehet, ahogy az indexen írták. Utána kb 4 óra hogy a meghívást aktiválni lehessen.
  • krisz073
    Azért én is elküldtem a mail címemet :D
    Ha majd újra beindul a meghívási lehetőség :)
  • berczely
    Akkor most ki tud hívni és ki nem hová küldjek e-mailt?
  • KaBuTo666
    Bocs skacok benéztem...mármint a címeket beengedte írni, de mikor meghívót küldtem volna, kiírja hogy: "Az e-mail meghívók küldését hamarosan bekapcsoljuk."

Szóval türelem, a címek megvannak.
  • LaliK
    énisénis. :)
  • Rage47
    küldtem privit
  • KaBuTo666
    Elvileg tudok hívni.

Címeket kérnék mostantól. :-o
  • Rage47
    engem híívj:)
  • KaBuTo666
    Bejutottam. Más valaki még? Nézem hogy tudok e hívni.
  • GregSB
    :DDD
  • LaliK
    Vanbaj...
  • VRSDM
    nekem van 4 ...
  • GregSB
    Invite-ért szopok!

2 db-ért mélytorkozok
    3 db-ért le is nyelem!
  • Kosadzk1
    valaki tud invet küldeni?
  • LaliK
    Nemtudom hogy TE vagy-e regelve, ha igen, jelölj be és nézd meg visszamenőleg mennyit posztoltam és milyen gyakorisággal :D

ez a 'használ' szó az én esetemben erős volt, egyedül arra használom hogy külföldiekkel akik vagy skype-ot vagy msn-t nem használnak, azokkal így könnyebben tudok beszélgetni, mert ott a chat

na meg néha kiírom hogy megyek füvet vágni, de kb ennyi a ~2 év alatt :D
  • VRSDM
    most megint nem én akarok a legokosabb lenni
    /nem neked szól egyedül

de legalább tudnátok mit használtok / nem használtok...

-_-
  • LaliK
    Naneba... :D
  • VRSDM
    /a facebookon nem kap értesítést a nemről ;)
  • LaliK
    Még a NEMre se kell kattintani, csak úgycsinálsz mintha nem vetted volna észre xD
    Hónapok óta van 21 várakozó aki bejelölt :D
  • VRSDM
    aki nem ismerősöd totál nem lát semmit (beállítod)
    aki ismerős annyit lát amennyit akarsz (beállítod)

akit nem akarsz ismerősnek nem fogadod el :D
    ja hogy ciki / kellemetlen / gáz rányomni hogy NEM!
    hát kérem. vállalni kell a magánvéleményt.

/nem a fb-ot védem, nem szeretem, de tény hogy egyenlőre nincs jobb alternatíva.
  • Kosadzk1
    Ha tudna valaki küldeni egy inv-et a kosadzk1[kukac]gmail.com címre azt megköszönném.
  • Terence007
    Hát én is most töröltem ki kb. 300 ismerősömet. Még régi oszt társakat is, akikkel azóta találkoztam és nem képesek visszaköszönni.. Ha a kemény mag használni fogja ezt a GooglePlus-t, akkor voltam utoljára FB-on.
  • TheLostOne
    Fuck... Ennyit a facebookról, marad az "In Google We Trust", de lehet csak addig, amíg arra is rá nem találnak ezek a nemkívánatos emberkék, akik ugyan hozzámnyúlni nem mernének soha, sőt párszor meg is védtek már, de csak azért, hogy utána rá próbáljanak beszélni arra, hogy áruljam el a barátaimat az ő érdekükben. Meg aztán nemsokára elkezdődik az üzleti életem, nincs szükségem sem arra, hogy ilyenek miatt járassam le magam az ügyfelek előtt, sem arra, hogy a hasznomat lessék örökké, ha megtudják hogy cégben utazom.
  • Jim Morrison
    en fb on meg azokat se jelolom be akiket ismerek, csak akikkel tenyleg gyakrabban talalkozom :D
  • FZoleee
    ismerőslistában ott lesz mindenképpen :)
  • TheLostOne
    Hm, ez elsőre jól hangzik, még a végén meggyőzöl.

Komolyan mondom, ha mondasz nekem olyan beállítást, hogy úgy jelöljek vissza valakit, hogy ő úgy lássa az ismerősöm lett, de mindenki más meg úgy hogy nem ismerem, akkor regisztrálok!
  • TheLostOne
    Na én alapból ezért nem vagyok még sehol :D

Sajnálatos módon olyan embereket ismerek, akiket egyszerűen nem vagyok hajlandó felvállalni(a fél város tudja róluk mekkora szemétládák), főleg most hogy végre kezdek abba a társadalmi rétegbe illeszkedni, ahol a helyem van. Nem is keresem őket soha, de földrajzi okok miatt gyakran találkozok velük az utcán, egyelőre szent a béke, köszönök azt továbbállok amint lehetséges, de ez lehet megváltozna, ha meglátnának a facebookon, de én sorban utasítanám vissza a jelöléseket :D

Ez van, ha rossz környékké változik a hely idő közben, ahol az ember felnő...
  • Rage47
    ja, ez is egy megoldás:)
    de én a google dolgokat jobban bírom:p
  • VRSDM
    ha már megy a facebook témázás.
    azért azt is lehet normálisan kezelni.

szépen okosan visszajelöltem mind a ~600 ismerőst, közülük a ~550 a nevemen és profilképemen kívül nem látnak az egész "facebook életből" semmit.

a maradék ~50 valódi barátom pedig szépen csoportokra van bontva...

kellett hozzá egy fél délután mire beállítgattam a csoportokat, hozzáférési jogokat. de működik :)