1345
-
#225 Kérnék szépen egy meghívót a szerencsés emberektől: rumcajsz at gmail.com -
#224 Mondjuk körökkel tényleg megoldható kb ugyan az a hatás.
Most töltöttem le az androidos appot, nagyon jól meg van az is csinálva. A készített képeket azonnal feltölti ha kéri az ember, és lehet automatikus szinkronizációt is beállítani. Meg van egy Huddle nevű tömeges(külön körökkel) chat alkalmazás is hozzá. Nem mellékesen a google pluszos értesítéseket real-time szinkronizálja, mint az emaileket. -
Tmac #223 Miért van az hogy ha a "Fotók rólad" részhez akarok feltölteni képet/képeket akkor az az albumoknál jelenik meg a profilomban és nem a fotók rólad résznél? -
#222 nincsen saját falad.
a megosztásokat szűröd (a körök alapján)
ha személyeskedni szeretnél van hangout - voice - email - gtalk -
#221 Én csak azt nem tudom, hogy más falára( például csak egy bizonyos személyére), oda lehet e írni? Mint facebookban például. Meg, hogy naptári eseményt meg lehet e osztani a pluszos körökkel? :) De amúgy tényleg nem rossz eddig. -
#220 hát ez nagyon tetszik egyelőre:D -
#219 Még írnod kell egy üzenetet annak a körnek, amiben van. És nem meghívót kap, hanem értesítést az üzenetről, amiben a megtekintésre kattintva lesz egy regisztráció gomb is, az oldalon. :) -
#218 vkit berakok egy circle-be, akkor már kap meghívót? -
#217 Ahogy nézem, egész szépen egybeintegrálták az androiddal, fényképet például lehet közvetlenül a telefonról feltölteni, ha fel van installálva rá az app :) tetszik. -
#216 egy jó kérdés.
/nem azért lett fekete a sáv mert újítunk és közé kerül a + is?
ahoz képest ugyan úgy meg kell nyitnom a siteot hogy lássam az értesítéseket. a plusz még nem került a fel a lehetőségek (mail, docs, calendar ...) közé :S -
#215 How do I change my age in my account?
There's currently no way to change your age in your account.
na akkor meg mi. Lehet a mobilomból olvasta ki akkor :( -
#214 most azt keresem, hogy hol álliithatom be.. baszki, 23nap és nagykorú vagyok, törzs googleös vagyok, velem ne szórakozzon basszus ! :D -
#213 Hiányolom a -1-et. :) -
#212 túl kevés vagy? vagy túl sok? :O :D -
#211 piros alapon fehér szöveg->klikk-> és hoppá... most mást dobott ki de nem akarom elhinni...
Ez a funkció nem érhető el a fiókodhoz.
A szolgáltatás használata életkorhoz kötött.
naabaszki...
azért köszi :D hihetetlen... -
#210 Kattints a kommentálásra, és ott lesz egy piros gomb-> csatlakozás a google +hoz vagy valami ilyesmi. -
#209 és kattins a kék alapon fehér szövegre
"További információ a Google+ szolgáltatásról"
és már ott is vagy a +UI-n -
#208 Akinek van meghívója, az engem is meghívhat: mail címem a profilomon "msn" azonosító álnév alatt:D -
#207 nektek milyen email jott ? nekem ilyen, lehet nem is tok regizni? :O :
Halihó!
xy bejegyzésének megtekintése vagy kommentálása »
A Google+ projekt hibáit jelenleg egy kis csoportnyi tesztelő csiszolja. Ha nem tudsz hozzáférni a Google+ szolgáltatáshoz, látogass vissza a közeljövőben.
További információ a Google+ szolgáltatásról -
#206 Csak egy picit :P -
#205 Szerinted van-e? :D Én azt csináltam, raklak bele titeket (akik meghívóért könyörögtetek :D), aztán van egy bejegyzés amit osztok meg. Eddig 3x megosztottam :D -
#204 /kéne-e csinálni sg circle-t tesztelés címén-e? -
#203 Bent vagyok köszönöm! :) -
#202 Na megkaptam, regelek is :) Köszi -
#201 úgy csináltam én is. :) -
#200 Pont ezt írtam én is :)
Esetleg van kedved egy circle üzenetet küldeni nekem? :) -
#199 Lehet ha 3 e-mail is ment. Majd várom a visszajelzéseket, ha bejutottatok! :) -
#198 pedig én engedtem volna, seggből szájba :) -
#197 De előtte azért gargalizálni kellett vele??? :D -
#196 Srácok, nem kell invite, meg mélytorkozás meg semmi.
Egyszerűen létrehoztok egy Circle-t, abba be kell tenni azt az embert akit meg akarsz hívni (nyilván a gmailes emailcímét), majd meg kell osztani valamit azzal a circle-el.
Ezután a körben lévő emberek kapnak majd egy emailt, és egyből tudnak regisztrálni, én is így kerültem be. És még csak le se kellett nyelnem! -
#195 A szőr az evolúciós szükséglet! :D -
#194 szőrős pocakos fickókkal nem barátkozunk :D -
#193 én nem :D -
a narkó összehozza az emebereket.
mostmár a google is :D -
#191 Privátban adok egy email címet ha ki akarod próbálni :) -
#190 Hú, mennyi barátom lett hirtelen! :)))
Persze menni fognak a meghívók! :) -
#189 Az általam felvázolt módszerrel is próbáltad? ez tulajdonképpen nem meghívás, hanem bug, ami engedi, hogy regisztráljunk :) Persze ez is korlátozva lehet, ha nem bírja a szerver, de az elküldése nincs behatárolva elvileg. -
#188 már próbáltam meghívni, de azt írja, hogy a meghívóküldést hamarosan bekapcsolják. Adj e-mail címet, és aztán megy a meghívó :) -
#187 Igen, a meghívás úgy megy elvileg, hogy adott email címet fel kell venni circle-be, és egy üzenetet meg kell osztani a circle-el(körrel) majd bepipálni, hogy akinek nincs acc-ja az az email címére kapja meg. Onnantól az email-en keresztül az emberek tudnak regelni.
Noname, nem dobsz meg így egy meghívóval? :) -
#186 Bent vagyok én is!
Van bejegyzés, hozzászólás szerkesztés! WOW! Eddig nagyon szuper! Hiányolom a chatet. Legalábbis eddig nem kaptam meg, ha van :D