1345
-
#265 Preview Dense nekem jobban bejön -
#264 ja később alakul át -
Tmac #263 Azért még kicsit bugos... pl változtatom a profil képem de a hozzászólásoknál még a régi kép látszik... -
#262 ez az új google dizájn, ez a vonal lesz a win8 téma. ez megy a winphone-on.
trendek... :) -
#261 gmail - email fiók beállításai - témák
és ezt kapod ;)
-
#260 miféle preview téma? -
#259 eleinte sehol nem volt, most ott van ahol leírtam.
de ezzel a preview témával ez lesz a kezdőlapom aztán heló :D -
#258 nekem az elején nem volt, de már ott van :) -
#257 még mindig nem tudja valaki. hogy ha megnyitom a google.com-ot
akkor miért nem kerül be +me a lista elejére?
/be vagyok jelentkezve mindig, gmailben calendarban profilomban mindenhol ottvan. de pont a kezdőoldalon ne lenne?! nemértem. :S -
#256 Mehh, maradok réginél, úgy több üzenetet látok át :)
Mondjuk mindenképp könnyű vele átszokni plusra -
#255 Gmail-en láttátok a Preview témát? Nagyon király! Tegnap jelent meg, rögtön be is állítottam! :) -
#254 Szerintem hamarosan ezt a lyukat betömi a Google, mert sokan bejutnak így :) -
#253 Ez a visszajelzés küldése elég baba, főleg, hogy ki lehet jelölni, hogy mivel van a baj. -
#252 Vagyis tudsz csak egy bizonyos email-re is megosztani üzenetet, csak előtte vedd fel egy körödbe azt az email címet. Üzenet megosztásánál kezdd el gépelni az email címet és kidobja a célszemélyt. -
#251 Kb 20 perce küldtem privit :D -
#250 akkor már értem miért halt be a " teszt " köröm.
nem értesülök semmiről (letiltottak a f-ba) :D -
#249 mi a címed? -
#248 Nekem még e-mail se jött D; -
#247 Ha 10 embert egyazon körbe vettél és minden hozzáadás után írtál egy üzenetet a körnek, akkor az első ember 10 emailt fog kapni :D De lehet külön csak email-re is küldeni megjegyzést amúgy, persze ha már benne van egy körödben. -
#246 miután meghívtalak persze hogy beléptél. -
#245 Én is ezt csináltam. Akiket meghívtam, azok tudnák elmondani, hogy hány levelet kaptak. -
#244 Én simán beléptem a google plus-ba a meglévő google fiókkal...vagy az nem az???? -
#243 egy kérdés.
meghívtam 10 embert.
majd jön még egy kérelem.
meghívom a 11-et is.
akkor az első ember már kap +10 ímélt hogy jöjjön mert érkezett egy üzenet az adott körbe?
/remélem nem spammeltem szét a fél email-címtáram cirka ~50 meghívómmal :D -
#242 -
#241 loool -
#240 na jó, a google mehet a picsába ezzel:
A szolgáltatás használata életkorhoz kötött. :D -
#239 dobj e-mailt -
#238 az kéne még, hogy a főlapon is lássuk melyik körbe tartozik az iromány -
#237 Ha valakinek van meghívója, privátban tudna írni esetleg? :)
Köszönöm! -
#236 csinálj egy kört, tedd bele akit szeretnél új tagnak
majd írj a körbe és kapják az értesítést emailben a regisztrálós linkel ;) -
#235 nekem ezt írja meghíváskor "Az e-mail meghívók küldését hamarosan bekapcsoljuk!" ez miez? :D -
#234 akik szintén csatlakoznának egy priváttal lepjenek meg... -
lord nihilus #233 köszi szépen ;) eddig tetszik...teljesen egyszerű, szép, nekem tetszik, remélem sokan váltanak majd :D -
#232 körökbe rakod őket ;) -
krisz073 #231 Ja akinek kell meghívó privibe küldje a mail címet, mert itt nehéz lesz kibogarászni :) -
krisz073 #230 Sziasztok.
Kapcsolatokat miképpen tudnám teljesen átszerkeszteni?
Mert nem vágom, hogy honnan húzta be, de boldog-boldogtalan szerepel a kapcsolataim között :( -
#229 Nekem azzal megy. -
#228 Firefox 5-tel megy vkinek? -
lord nihilus #227 én is pofátlankodnék, annyira kiváncsi vagyok :))) egy szerencsés ember engem is meghívhat :D nagyon kööööszi ha valaki megszán :D
[email protected] -
#226 Aaaaakkor most megpróbálom a g-mailesre kérni
sspotting kukac gmail pont com