Érdekes lesz a Sniper: Ghost Warrior 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Royal én egyedül téged látlak pattogni. Nehezedre esik kulturáltan beszélni a másikkal? Ez jellembeli hibára utal.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Szerintem nem fogunk csalódni a játékban. Nyilván nem szabad hatalmas elvárásokat hozzá fûzni, de összeségében biztos vagyok benne h élvezhetõ lesz.
8 11 16 27 32
Idõ kérdése, és megnyered vele az ötöst.
De figyelj már. Egy játékot meg lehet ítélni megjelenés elõtt.
( Sõt, sokkal jobb ha leírod magadban, aztán pozitívan csalódsz )
Én már jóideje tesztelek játékokat, és pont ahogy Otherworld Zoly mondja, egy érzéke lesz az embernek. Mivel egészen HOM-ra hajaz a cucc, méginkább elhiszem, hogy egy selejt lesz. De legyen majd neked igazad, azzal mindenki csak jól jár. (mármint ha jó lesz a játék, játszhatunk 1 jót és mindenki happy)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
De fedezéket használni se ártana, kipróbálhatnád.
Igaz, a fedezék a COD, BFBC2 és MOH-ban nem értek semmit, mert az úgy izgi 😊)
Fröcsögj pajti.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A patcheket felrakva bugmentesítve a játékot és javítva az AI-t gyakorlatilag nomral fokozaton is ha ramboként hentelni akartam a játékban és rárontottam egyszerre 3-4 ellenfélre rendszerint elhullottam mint egy darab szar....Errõl is ennyi.
Csak fröcsögöd a baromságokat mert kisköltségvetésû game...De ettõl még jóval élvezetesebb és tartalmasabb mint a "nagyok" tucatszemetei...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
De lehet h tévedek, és Sznajper: Gószt WarriöRben volt, de nem hagyott bennem nyomot, másrészt ettõl független henteltünk. És nem ezt várjuk el a játéktól.
MW-ben volt Pripyat-ban spotterünk, de máshol nem is kényszerítette a mesterlövészkesést a COD. MW2ben 2 sniperként mentünk 2x, ott egymásnak voltunk spotterei.
Spotter Mission
Én meglepõen élveztem a játékot, természetesen a patchek után.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Egyébként spotter és egyéb szarok ide vagy oda te azt mondtad fingjuk sincs hát ezt buktad mert jóval több közük volt hozzá mint a legtöbb hasonló fps játékban,fõként az agyonmajmolt tömegsikernek örvendõ szemetekben.
Hogy megbukott...Nem agyonreklámozott és agyonhype-olt cím,persze hogy semmi sikert nem ér el,ettõl még messze szórakoztatóbb mint a legtöbb hasonló mostani harci fps.
A lényegen nem változtat,szerinted 1-2ezer ftos fos amit hülyéknek csinálnak...De valójában egy alacsony költségvetésû próbálkozás ami játékmenetben és tartalomban ha bugos is butácska is ittott de messze felülmúlja ezeket a tömegsikeres szemeteket.
Fröcsögd tovább...
Nem a COD-hoz kell mérni ezt a játékot, hanem az igényességhez. Megbukott elsõnek is, szerintem másodjára is elbukik.
Még a banda is amatõr, ugyanúgy scriptelnek ezerrel. Cryengine miatt van vmiféle AI, ami szvsz még mindig totál hülye.
A szél szimulációja jó húzás volt, de itt és ennyiben ki is merült a játék minden érdeme.
De állandóan az ellenség orra elé kényszerített a játék, hogy delta alakulatosként mészároltam a népet. Terminator szindróma, amit a COD is ûz, pedig annyira nemszereted ugye. "Skynet"...
Sniper a játék címe és lényege, akkor Mesterlövész feladatokat hajtsunk végre. Namost egy darab spottert nem kaptunk, ami elengedhetetlen a hivatásos munkához.
Úgyhogy nem akarnék beszólni, de ha Tudnád, hogy képzik ki és hogyan dolgoznak a szakmai mestetlövészek, legalább egy Discovery/NatGeo dokumentumfilmbõl, tudnád, hogy olyan távol van ez a sniperkedéstõl, mint ütõ a dobostortától.
"De nembaj...😊"
Nem EASY fokozaton mindenre figyelni kellett a játékban...Célpont mozgása,távolsága,szélirány,szélerõsség...Mindenre...
Arról nembeszélve hogy nemvolt kötelezõ végig csipázni,a legtöbb helyen a játékos maga választja ki hogy lopakodva közelrõl likvidál,távolról lõ,vagy rambózik géppusekokkal..De nembaj..😊
De fikázzad és fröcsögd tovább a hülyeségeid.😊
Viszont az elsõ rész a hibái és a kategóriája ellenére messze túlmutat az elmúlt jópár COD rész SP játékmenetén hangulatban,összetettségben és kreativitásban egyaránt...
Nem fosadék elõre scriptelt jelenetekben elõre scripõltet AI mentes ellenfelek ellen kellett küzdeni,és nem totális csõpályákon kellett végigvonulni...A COD-ban a legnagyobb kihívás az ellenfelek száma,legnehezebb fokozaton is szituációnként kb 1-2szer elvérzik az ember,3.-jára már a hülye is tudja ki mikor honnan jön és mit csinál,nem okoz semmi nehézséget--> valóban csudaszínvonalas,fõleg amikor az elõre sciptelt jelenetekben túljárunk az alkotók eszén és odakerülünk az ellenfél mellé,aki mivel szintén script szerint cselekszik NULLA AI-val megáldva, lese szar minket még akkor sem amikor 1 méterre mellette állva már a 4. társát lõjük le...Színvonaltalan szemét...
A multija pedig továbbra is nokomment kategória,a régi COD játékok színvonala már messze sehol sem található meg a COD6 óta...Porbabutított óvódásoknak lekönnyített szemét,meg is látszik az új részek multiján,kb 1-2 hónapig kisebb nyüzsgés pc-n, aztán az a párezer fanatikus marad akiknek az ha a képükbe fosnak megfelel. Mesés...De inkább várom én EZT a játékot mint bármelyik új COD-nak csúfolt szemetet...
Ja, hogy monoton a csendben nagyon távolról, vagy nagyon közelrõl lövöldözés, inkább háztól házig futnál a golyózáporban, és néha visszalõnél, mert az nem monoton?
De mindegy, max írok róla egy szaftos fikázó cikket.😊)
A játék a Tibeti pálya videója alapján gyönyörûen néz ki, ellenben az elsõ rész alapján, és a videóban látható gameplay alapján mint játék várhatón szahar lesz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Nagymama megveszi az unokának, mert ócó és jó a doboz grafikája.
@ Becenev: Warn után pattogsz? Jó. Nem készítek játékokat, de együtmáûködök több céggel is, hogy azok játékai jobbak legyenek.
Csak hoghy párat említsek: R*, ArenaNet, Bioware, Ubisoft, EA.
Sorra küldik a riszpekt cuccokat, ingame tartalom vagy ajándékcsomag.
Most épp R*-tól várom az ajándékot. Na? Kuss.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Crysis Warhead - Cryengine 2
Crysis 2 - Cryengine 3
Egy olyan cégtõl, ami vásárlóinak átbaszásából élt eddig is...
Nemtudom h a francba szerezték meg a CryEngine 3-at, de mindegy, úgy is elcseszik. Halvány lila fingjuk nincs arról, mibõl áll egy Mesterlövész dolga. Ehelyett játszhatjuk megint a csöndesrambót, aki lemészárolja a szigetet "csendesen". Persze... Ez PREDATOR lenne, nem pedig szuperjúeszemszíszoldzsõr from dö júeszéj!
Úgyhogy a végén még blokkolom is a böngészõmben ezt a tartalmat. LOL.
Ami mentheti az a grafika (ha képesek lesznek jól használni a motort), és a téma amihez nyúl. Mert ez a mesterlövészes dolog megérdemelne már egy jó játékot, de a Sniper Elite óta nemigen volt semmi.
Na de hogy az MW3 vagy a BF3 "csatájába" ez beleszóljon? Viccnek is rossz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.