Újabb Hitman: Absolution információk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Én csak azt nem értem, h hogyan fog sajtból rádiót csinálni. <#idiota>#idiota>
A cikk alapján nekem a véleményem:
Lehet, hogy jó játék lesz, de semmi köze nem lesz a régi Hitmanekhez...
Kár is a Hitman nevet adni a játéknak.
Lehet, hogy jó játék lesz, de semmi köze nem lesz a régi Hitmanekhez...
Kár is a Hitman nevet adni a játéknak.
A heavy cost. I pay it gladly.
Király lenne, ha az ember csak befutott egy rakat katona közé, lelõtte a célpontot, és a checkpoint meg elmenti, ahogy 20an fogják a fegyvert a fejéhez. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
Pl van x db ember akit meg kell ölnöd, ha az egyiket kiiktattad akkor kapsz egy mentést.
Checkpoint rendszer. Hitmanben. Ahol gyakorlatilag rád van...izé, VOLT bízva, hogy mit csinálsz, azt milyen sorrendben csinálod, meg hogy hogyan. Ez volt MAGA a Hitman sorozat. Hogy raksz bele csekpoint rendszert, anélkül, hogy az egészet seggbekúrnád?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ösztön mód meg checkpoint rendszer... Ennek a sorozatnak pont az adta a különlegességét a többi játék között, hogy gondolkodni kellett. Szépen lépésenként meg kellett tervezni, hogy hogyan hajtod végre az akciót. El kellett kapni a megfelelõ pillanatot, hogy mikor lököd le az õrt a korlátnál, mikor csapsz le a célpontra, hogy még idõben el tudd rejteni a holttestet, merrefele hagyod el a területet stb... erre most itt f*szkodnak ezekkel a nyilvánvalóan lustább/agyatlanabb játékosoknak készülõ feature-ökkel.
Még egy rakás játékban van ilyen szóval nem értem miért idegesít fel. Én pl. az Alice Madnes Returns-ban találkoztam vele legutoljára. Általában igen hasznos. Nem hinném hogy pont ez venné el a játék egyediségét. És egyébként igen ráfér már valami újítás a Hitman-re.
Azért egy coop mod jo lenne. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."