Újabb Hitman: Absolution információk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én csak azt nem értem, h hogyan fog sajtból rádiót csinálni. <#idiota>
Fresh Duke
A cikk alapján nekem a véleményem:
Lehet, hogy jó játék lesz, de semmi köze nem lesz a régi Hitmanekhez...
Kár is a Hitman nevet adni a játéknak.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Király lenne, ha az ember csak befutott egy rakat katona közé, lelõtte a célpontot, és a checkpoint meg elmenti, ahogy 20an fogják a fegyvert a fejéhez. 😊

Pl van x db ember akit meg kell ölnöd, ha az egyiket kiiktattad akkor kapsz egy mentést.

dronkZero
Checkpoint rendszer. Hitmanben. Ahol gyakorlatilag rád van...izé, VOLT bízva, hogy mit csinálsz, azt milyen sorrendben csinálod, meg hogy hogyan. Ez volt MAGA a Hitman sorozat. Hogy raksz bele csekpoint rendszert, anélkül, hogy az egészet seggbekúrnád?

BigBlue
Majd nyomjátok Hard-on azt szevasz..😄

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Ösztön mód meg checkpoint rendszer... Ennek a sorozatnak pont az adta a különlegességét a többi játék között, hogy gondolkodni kellett. Szépen lépésenként meg kellett tervezni, hogy hogyan hajtod végre az akciót. El kellett kapni a megfelelõ pillanatot, hogy mikor lököd le az õrt a korlátnál, mikor csapsz le a célpontra, hogy még idõben el tudd rejteni a holttestet, merrefele hagyod el a területet stb... erre most itt f*szkodnak ezekkel a nyilvánvalóan lustább/agyatlanabb játékosoknak készülõ feature-ökkel.

Még egy rakás játékban van ilyen szóval nem értem miért idegesít fel. Én pl. az Alice Madnes Returns-ban találkoztam vele legutoljára. Általában igen hasznos. Nem hinném hogy pont ez venné el a játék egyediségét. És egyébként igen ráfér már valami újítás a Hitman-re.

Azért egy coop mod jo lenne. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Fresh Duke
Lényegében egyet értek.

dronkZero
Miért kell MINDEN frencsájzt tönkrekúrni? Nem egy szájbavert Assassin's Creed: Codename 47-et akarunk, hanem egy Hitmant, basszák meg a kurva anyjukat már!