170
Virtua Tennis 4
  • Kizsde
    Ha esetleg lenne kedved játszani én benne vagyok. Vegyél fel barátnak Games For Windows Live-on.

GFWL ID-m: Rashool
  • Kizsde
    Szia! Él még és én is játszok vele rendszeresen, több mint 170 órát öltem bele eddig :)
  • Holtsáv
    Sziasztok,
    Talán még benéz ide, egy két éves témába. :) Él még az online része a játéknak, nyomják vele, vagy már felejtős?

Kösz, ha vki válaszol.
  • bendzsi98
    Sziasztok!

Nem tudná nekem valaki elküldeni egy összes stadiont "felnyitó" adatot? Akár e-mailben is lehet küldeni nekem. Ha valaki rendelkezik ilyen lehetőséggel, kérem, írjon. Előre is köszönöm! :)

Üdvözlettel!
  • Krisztiam #166
    szerintem csak akkor tudsz online játszani, ha megveszed eredetiben..
  • Kizsde
    Nem igazán, sajna...
  • FafejTom
    Akadozik a hang nálam,vmi megoldás?thx
  • laciword
    Nem lehet esetleg megoldani valahogy pc-n, hogyha nem veszem meg a játékot, akkor tudjak online játszani?
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • laciword
    Hogyha nem eredeti a játék attól lehet online játszani?
  • Kizsde
    Ha esetleg megvetted, akkor majd adj hozzá Games for Windows Live-on.
  • Pyro82
    Steamen most le van árazva a játék 30 euro-ról 15 euro-ra. Lehet megveszem.
  • Kizsde
    Van valaki aki megvette rajtam kívül és esetleg lenne kedve online meccselni?
  • [HUN]FaTaL
    Home -> Csinálsz live profilt és akkor ment, minden indításnál be kell lépni. Ugyanúgy működik, mint az összes liveos game.
  • kiral
    Vki mondja már meg hogyan kell menteni a játékban?
    ...Nekem sehogyan sem sikerül, pedig eredeti a game is...

• Kizsde
    Hát simán lehet. Amikor évekkel ezelőtt elkezdtem neten vásárolgatni, akkor még ez volt :)
  • [HUN]FaTaL
    "Annyi biztos, hogy ilyen nemzetközi (különösen internetes, mint ebay, amazon stb.) fizetésre csak dombornyomott kártyát lehet használni"

Ez rég nem igaz, ezer éve lehet fizetni pl. Visa Electronnal, bár bankfüggő.
  • Kizsde
    Szia!

Hát én Steam-en vettem meg anno, ott minden flottul ment. Annyi biztos, hogy ilyen nemzetközi (különösen internetes, mint ebay, amazon stb.) fizetésre csak dombornyomott kártyát lehet használni, amit általában külföldön is elfogadnak. Lehet, hogy nálad nem ez a gond, viszont akkor konkrét hibaüzenet is kellene, hogy tovább lehessen keresgélni az okot.
  • Holtsáv
    Sziasztok!
    Én is megvenném a játékot, de Steam-en kb.~8.100 Ft, supergamer.hu-n 7.590 + 1.490 = 9.080 Ft, miközben a Windows Live Marketplace-n 5.990 Ft lenne, ha a tranzakciót nem dobná vissza egy semmitmondó hibaüzenettel, az összes létező bankkártyával, amit kipróbáltam.
    Valaki bonyolított már esetleg a marketplace-n sikeres tranzakciót?
  • COJ754
    sziasztok

Miért van az, hogy a satellite tournamentek fele nem tudok menni a térképen? Egyszerűen halványan jelzi azt az útvonalat, pedig lenne jegyem.
  • Maxtreme
    Nos én is kivégeztem, második fokozaton. Hát khm, még így is sok esetben vért izzadtam. :) De jó volt, csak rövid.

Pár kép tőlem, a topik színesítésének érdekében :)

• Kizsde
    Szia,
    Ha megveszed.
  • alexander1993
    Hello. Hol találok product key-t a Virtua Tennis 4-hez?
    Előre is köszi.
  • Casillas
    ehh, ettől féltem köszi a választ
  • Kizsde
    A "C1/E3/E4/G3" kategóriák csak online módban vannak. Ahogy egyre több meccset nyersz annál feljebb kerülsz a ranglétrán és a besorolásod is változik (pl.: G4->G3->G2->G1->F4->F3->F2....stb.)
  • Casillas
    na végignyomtam még egyszer úgy, hogy mindenhol a satellite tournamentek felé mentem, hogy feloldjam a cuccokat a katalógusból. szerencsére így is meglett a 750 csillag, és most Courier ellen 4-3-ra, King ellen pedig 4-2-re sikerült győznöm:) így megvan minden pálya.
    amik katalógusban még zárolva vannak, azokat hogy lehet feloldani? ilyeneket ír, hogy reach player level C1/E3/E4/G3 stb... sehol se láttam még ilyet eddig. meg a secretekhez tudja valaki, hogy mi kell?
  • Kizsde
    Kicsit belassult a topik...

Van aki esetleg megvette eredetiben a játékot és lenne kedve online játszani? Ahogy korábban mondtam, ha lennénk egy páran akár jó kis páros meccseket is lehetne tolni, vagy akár mini SG-s bajnokságot is rendezni :)
  • zsilka péter
    Nem. Ha összeszedsz 750 csillagot akkor lesz egy 5. is.
  • Balázs 17
    és 4 szezon és ennyi game over?:(
  • zsilka péter
    Az a rózsaszín csík ha tele van akkor üt a játékos egy ún. Super Hard Shot-ot. Amúgy WT-ben is van három nehézségi szint.
  • Balázs 17
    a másik World Tourban nincs erősség? mert ez így nevetségesen könnyű, hogy Federer-t úgy verem meg, hogy pontja sincs:S
  • Balázs 17
    meccs közben ami töltődik rózsaszín csík az mire van?
  • zsilka péter
    Na, de ne hogy csak szidjuk a VT4-et:

• zsilka péter
    Most nézem Wikin a TS4-et:
    - 35 pálya van ( 6 licenszelt )
    - 5 gyakoroló pálya
    - 10 ATP játékos
    - 7 WTA játékos
    - 8 Legend játékos
    Fáj a szívem...
  • zsilka péter
    Pontosan. Erősen gondolkodom egy Konzolban. VT-ben minden olyan arcade. A mozgások darabosak, nem bírnak futni, stb. TS-es videókat néztem és ott annyira jó, szép minden, hogy az hihetetlen. A meccs előtti bevonulás a csarnokból, időjárási adatok, stb.
  • [HUN]FaTaL
    TSben ráadásul az egész játék jobb, sokkal könnyebb outot ütni, sokkal reálisabb az egész. Legalábbis a 2 az volt.

Sajnálom, hogy PCre nincs:(
  • zsilka péter
    Hidd el, hogy nem. Top Spin után rá se tudnál nézni a VT-re. :-)
  • Balázs 17
    én mind2t játszanám szerintem:)
  • zsilka péter
    Én csak azért ezt szeretem, mert ez van PC-re...Ha lenne Top Spin 3 vagy 4 PC-re akkor az lenne a kedvenc, de így marad ez azon az alapon, hogy "ez legalább van". Azért ha megnézitek a TS4-et akkor minden le van licenszelve. Tömérdek pálya meg van csinálva. Egy az egyben úgy néznek ki mint a valóságban ( Paris, US Open, Indian Wells, Cinccinnati, Miami, ATP World Tour Final London, stb. VT-ben hol látsz ilyet? TS-ben a játékosok is nagyon jól meg vannak csinálva. Lehet 2-3 ruhakollekcióból választani stb...Na mindegy. Örüljünk, hogy legalább ez van.
  • Balázs 17
    hát igen, én ezért is szeretem jobban, mint a top spint
    annyira jópofák ezek az edzések:D