133
Újonnan nyíló hamburgerezőben az étlapra feltett új szendvics neve
-
garaigabi #133 Hát úgy tudom a BK-ban is osztogatják, de kigugliztam neked, én most ezt használom:
kupon
:))) -
rebimano88 #132 Ha lenne, biztosan használnék, de nem tudom hol lehet ilyet beszerezni. Miért, ezek szerint te szoktál? Hol lehet igényelni? :) -
garaigabi #131 Én is szeretek "bűnözni" időnként, főleg amikor nincs időm otthon ebédet készíteni, ki szoktam ugrani valamelyik gyorsétterembe. :)) Oktogontól nem messze dolgozom, úgyhogy többnyire a Burger a nyerő nálam is. :) Rodeo nálam is nagy kedvenc volt, Angust is nagyon szeretem, bár olyan nagy hogy alig bírom megenni. :D Nem szoktál kuponokat használni? -
rebimano88 #130 Nálam a Burger King Rodeo szendvicsét semmi sem übereli!! Csak sajnos már nem olyan olcsó, mint régebben, szóval ritkán engedem meg magamnak..:'( -
garaigabi #129 mindig! Na lépek! -
Béccy #128 ó, hogy gondolsz rám...kösziiiii :P -
garaigabi #127 Jaaj, ezt szomorúan olvasom :( akkor egy csokis muffint is eszek az Angus mellé:D -
Béccy #126 Az tuti! egyél egyet helyettem is, a héten nem járok Burgerking közelében -
garaigabi #125 Ugye-ugye! :) holnap is megyek és vasárnap is, mert a jóból sosem elég!!! -
Béccy #124 Lelkes vagy ! :)) Amúgy komolyan ízlett, mikor kértem egyet. Tele is lettem pukkanásig...hehehe -
garaigabi #123 Nálam most ez viszi a prímet! Remélem még sokáig lesz... -
Béccy #122 Komolyan? én szoktam máshol is, bár ez tényleg fincsi lett :) -
garaigabi #121 hát én mióta van Angus a BK-be csak azt eszem :) -
#120 Hát az ilyen hamburgerek megérdemlik hogy rituálé szerűen leülj és elfogyaszd őket, ott vétek ha rohansz. Amúgy ilyen kajálda nekem a raktár utcánál lévő hamburgeres ott eléggé istenes adagot adnak :) viszont a gyorséttermi hambik se rosszak, mert az említett kedvenc falatozómba azért kell jócskán várni a hambira viszont a Burgergben sose kellett 3 percnél többet várnom. -
#119 Én két helyre szoktam járni leginkább. Az egyik hamburgeres a Móriczon van, ott adnak fél kg marha húst a hamburgerbe...nagyon jó + finom is de ez olyan kaja amihez be kell ülnöd vagy másfél órára mire megeszed, vagy hazaviszed és otthon fogyasztod el. Szóval ezt nem mondanám a leggyorsabb módszernek ha ez a cél. Mindenesetre finom...!A másik hely nekem is a Burger, mivel nekem jobban bejönnek az ő szendvicseik + nekem szendvicseik valahogy nagyobbak, arról nem is beszélve hogy az akciók amiket adni szoktak eléggé megérik...! -
#118 én már régóta keresek olyan igazi bódés nagy,szaftos,zsíros hamburgert amitől az egész pofám olyan lesz!!a burgerben a grillezés miatt csípem én is a szendvicseit csak nekem kicsit drágák (ez vonatkozik a mekire is)
valaki tud mondani nekem egy helyet ami az elvárásaimat kielégítenék!?:) -
Tompabodza #117 Nekem van 2 nagyon jól bevált hely, ahova szoktam járni gyrost és hamburgert enni. Egyik helyen van ilyen feta sajtos grillezett csirkemell burger, eszméletlen finom. Burgerben is finom a csirkés hambi, szoktam enni náluk is. :) -
Béccy #116 Hát jól megjártad :) Még ha nem is a megszokott whoppert választod akkor is jobban jársz, most már abból is van vagy 5 féle. Ami speciel tök jó mert lehet válogatni, sima hamburgeresnél rosszabb is és max sima vagy sajtos között választhatsz:) -
edisonson #115 Nekem tegnap sikerült, 13. kerben egy elég érdekes hamburgeresnél ennem, a hamburger neve álom burger volt... Hát annyira álom volt, hogy a felét kidobtam.. Jobban jártam volna, ha elmegyek 1 burger kingbe és benyomok 1 jól megszokott whoppert.. Na sebaj, majd legközelebb. -
commissioner #114 megnyílt már? -
Beagie #113 hűű az én kezembe még néha a gyros is szétesik, nem hogy ez, ez inkább olyan otthon fogyasztós kaja lesz :D
Amúgy guszta tényleg így látva. -
#112 így látva én is megenném -
#111 sunáznám -
#110 Melyik az árpád út ? XD -
#109 kérek! -
#108 Na tessék, eddig mindenki fujjogott hgy mi ez a szar, most meg mindenki éhes... :) -
#107 -
commissioner #106 Lesz ingyenes házhozszállítás az egyetemhez? :) -
#105 Nem tudom mi lehetne a neve, de küldj egyet, mert éhes lettem, és ez elég guszta :DDD -
#104 Na, itt egy nagyobb kép :D
-
#103 Miskolcon az Árpád utcán fog megnyílni a Hot City Diner, ott lesz majd kapható. :) -
commissioner #102 -
#101 akkor inkább Klívlendi Mindentbele :) -
Aspyrin #100 wtf? -
CamelX #99 Úgy érzem a mai nap több ezer recepttel bővült a kulináris kreativitásom tárháza. Jó nap ez a mai -
CamelX #98 Hmmm nyam. Gimme that :D... "Le' Hány" szendvics!
-
#97 asdaS_D:aS_D.aS_D: [/értelmeshsz] -
commissioner #96 A "Cleveland Overstuffed" név alapján lehetne "Klívlendi kövér" -
#95 és ezt hol lehet majd kapni? -
#94 Éhes koma lakoma!