13
-
donceleger #13 pffff
sportcsatornák, rajzfilmcsatornák és HBO MaxPak!
erre mindenkinek meg van a lehetősége, ezeket kell nézni és kész.
az meg, hogy a tv 2 és a retekklub mivel szeretnék csökkenteni a nézőinek az iq-át, nem érdekel.
Nem kell vele foglalkozni és kész! -
chuky123 #12 Sajnos addig nyomják ezeket a megrendezett szarokat míg pénzt látnak belőle. Pedig nagy kamú az egész. Tv2 se akar lemondani az aranyat tojó smsekről. -
#11 http://kuruc.info/r/6/81102/ -
Nailyenugysincs #10 én pl kétszer láttam való világot. egyszer buli előtt haveroméknál. akkor annyit láttam belőle hogy két csávó tangában aranyszínre festi egymást. a másikat mondjuk magamtól néztem mert már annyira unatkoztam. -
Nailyenugysincs #9 és csodálkoznak hogy az emberek inkább letöltik a francba az egészet és nem szarakodnak mindenféle valóvilággal meg reklámmal. -
Nailyenugysincs #8 na mi ezért kötettük ki a kábeltv-t pár éve mert már egy csöppet untam tizedjére megnézni ugyanazt a vulkános filmet. és az volt a poén hogy egy évvel később húsvétkor a haveromnál ment a tv és ugyanaz a film ment. -
#7 No tv, no cry! That's it. -
#5 VAn másik 40 csatorna lehet azt nézni.Nem értem mire a panasz...
Discoveryt meg rém unalmas h aki rendszeressen nézi 1hét alat megnézi a havi részeket mert csak ismétlés megy.. -
#4 Ezért kell regisztrálni egy olyan oldalra ahol filmeket nézhetünk, reklámok és minden sallang nélkül. :) -
Bulics #3 Volt egy párt a választáson, akivel nem nagyon szimpatizálok, de ő mondta azt hogy el kéne dózerolni ezeket a "tv-csatornákat". Még a végén igazuk lesz..
Tényleg felháborító hogy akinek az IQ-ja 10 felett van, egyszerűen nem tud tv-t nézni! -
syn7h37ic #2 Az agymosás úgy néz ki, hogy működik. -
llaszlo #1 Na ez kell a sok parasztnak. Gratulálok, megint egy újabb okádék műsor.