December 15-én leáll a Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ha nem is grindelsz tudatosan, csak azt csinálod, amit szeretsz.
(Mivel a grind definíciója kötött ugye, és ezalól nem kivétel a PVP).
Jó lenne már, ha ott tartanánk, hogy a rendes játékkal is maxolhatnánk ilyen dolgokat, ahelyett hogy vmit meg kéne ismételned.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Persze a honor pontok farol lettek szuretelve a conquest pontokkal karoltve, nemde? (veletlenul sem kellett farmolni) Csak kivancsisagbol...mi a rankingod?
Offold magad. Peace 😊
Wlan, Royal öröm volt veletek veszekedni😄 Nem irok többet ehhez a topichoz, mert már kezd unalmas lennni ez az egész. Tietek lehet nyugodtan az utolso szó 😄
Tudod az SWG-ben nem ebbõl állt és craft alatt a kapcsolódó dolgokat érti az ember.. több 10000 tárgyad lehet, boltjaid lehetnek amit te rendezel be az árusokat is, az egész szerveren ismerik a neved és nálad akarnak vásárolni..
Olyan legendás fegyvereket készíteni amit a wowhoz képest hihetetlen áron el lehet adni.. stb lehetne sorolni😊 aki nem játszott vele nem tudja úgy sem..
De egy jó tanács van még 6x milliárd ember a földön, lehet hogy nem mindig neked van igazad...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Merces igazad van, de elhiheted nem wow elött töltöm az egész életem. 😊Egyébként neten veszekedni és okoskodni sokkal jobb ugye? 😊
aislado23 szarjáték ide vagy oda de több millioan játszák. Igen persze az a sok ember téved és neked van igazad.
Nem tudom milyen MMO-at próbáltál.. én szerintem SWG óta majdnem mindent.. van összehasonlítási alapom, ami nem tudom hogy neked van vagy nincs... szerintem nincs..
Mivel a wowban nincs craft ami van az egy bölcsödés szint, nincs is fogalmad milyen is lehet ez😄
És 10-bõl 9 mmo-ban azt teszed amít az elõzõ kommentemben leírtam a malachoz helyettesítsd be magadat vagy a haverodat.
SW:tor? haha...valami, leginkább kotor némi mmo hangulattal megfüszerezve...nézegettem a játékot, de nagyon nem jön be...szimbán sak egy tucat mmo lesz az is, semmi lényeges ujitással...beszélnek az npc-k? hurrá és mégis kit érdekel amikor a játék többi része sivár lesz...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
aislado23 ha ennyire utálod az mmo-kat és agogy látom fõként az SWTOR-t akkor minek vagy itt? Fikázni? Nemkell.. Utálhatod nyugodtan, de csendben egyedül.
(én nem)
http://www.imdb.com/title/tt0076759/awards
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A SWG craft rendszere bonyolultabb volt mint az egész SW-TOR együtt véve..... ma is azzal játszanék ha nincs CU/NGE....
A Technikát õ maguk találták ki. Pl amikor Obi Wan lekapcsolja a reaktort, egy festett plexit raktak õ és a kamera közé, amitõl mélységnek látod a termet. De szvsz teljesen jól eltaláltak mindent. Emberi maradt.
Nem mellesleg ez egy SciFi 2. Vh.
De a dizájnban hangsúlyozzák, hogy direkt akartak mindent mocskosan ábrázolni, mert az élet ilyen. Nem vmi csilivili sztártrekk.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Minden esetre óriási dolog, hogy az SW4-5 erában játszhatsz.
Ezzel szemben az SWTOR, meg a KOTOR nálam ott vérzik el, hogy csúnyán elferdítették a brand stílusát, ami nekem pár tényleg jó húzásától eltekintve iszonyatosan ellenszenves. Az eredeti trilógia érdekel, nem pedig az elkorcsosult, ingeréhes új generációk számára kitalált maszlag.
Az SW színhelyei alapvetõen ugyan úgy viselkedik, mint jópár földi város.
Még ha fent a magas luxus fénye vakít, lent a véres nyomor köszönt rád. És ez fel-fel nyúldos, nem menekül elõle a "highlife" se. Sõt, minnél jobban belesüllyed...
Elveszett az igazi fílinge ezeknek a játékoknak. Számomra ez már rég nem Star Wars, hanem valami halvány másolat, amit telenyomnak effektekkel, hogy attól szebbnek hasson. Mint a bóvli kínai játékok, amiknek a csomagolásán minimum 10 basic photoshop effect tündököl, hogy a gyerkõcöt elkápráztassa.
Szerintem te is ebbe a csapdába estél.
És szerintem a Mass Effect az új Star Wars. Ott hûek maradtak ezekhez a feltételekhez, és igazán nagy alapot alkottak szvsz.
@ Zolivok husom
A monkot el lehet felejteni. Igazából szükségtelen profession, csak ezt eddig tartott belátni...
Conan-t szerinted hátulról tápolták? Vagy a Hegylakót? Rambót? Bármely ismert és ismeretlen harcost?
Nem. Maguk gondoskodtak róla, mert nem holmi akadályt képzõ vasládák voltak.
Tudtak magukról gondoskodni. És ez a lényeg. Egy hõs ne szoruljon mindenféle jöttment szerzetesre, akik mint ahogy példa volt rá, pl DOA-ban pénzt kér a "szolgálataiért", de a leghülyébb pillanatban leavel, és cseszheti mindenki az egészet.
De ha te ilyen megvédõs, gondozós játékos vagy, ott a Guardian, vagy gyakorlatilag bármely más kaszt, és tudsz supportra ráfeküdni, akár másokat is healelni. A lehetõség adott, de nem feltétlen szükséges. És ez baromira jó!
Skynet bizonyos mértékig megtudlak érteni ugyanis én is szerettem a kotort. Egy mmo sokkal jobb mint bármilyen singly playeres játék, mert a singly játékokat meglehet unni..kijátszod és kész többé már nem tud érdekelni, mert tudom mi lesz benne... nem tud újat nyújtani.. Remélem elég érthetõ voltam. Egyébként, ha kicsit is utána jártál volna az SWTOR- nak tudhatnád, hogy olyan lesz benne a fejlõdás mint, ha valamilyen singlys játékkal játszanál. Pl kotor.
Utálom az olyan tudatlanokat akik mondják a sületlenségeiket teljes magabiztossággal úgy, hogy nem is járnak utána a dolgoknak.
Nézz utána a Guild Wars 2-nek.
90%-nyi SP-n alapuló játékot aláz meg.
Egyértelmû, hogy amiatt állítják le...
Meg miután a SOE elcseszte az egészet, harcrendszert-craftot-mindent, én nem lennék büszke semmire...
SWG Emu még fut és futni is fog egy darabig.
A halál csupán a kezdet...