Ötvös Tibor

December 15-én leáll a Star Wars: Galaxies

A Star Wars sorozat a mai napig kirobbanó népszerűségnek örvend, ám a játékvilágban nem minden próbálkozás állt az Erő jó oldalán.

A Galaxies címet viselő MMO első hallásra nagyon ígéretesnek tűnt, ám sajnos rengeteg hibával küzdött (és ott volt a World of WarCraft is) és ezért folyamatosan csökkent a felhasználói bázis. Az első rossz jel azonban 2009-ben jött, amikor a Sony úgy döntött, hogy a szerverek felét leálltja. Ám a létszám azóta is folyamatosan csökkent és ezért a mai napon a kiadó bejelentette, hogy december 15-i hatállyal leáll a Star Wars: Galaxies összes szervere.



"Az előfizetői létszám már jó ideje stagnál" - jelentette be John Smedley, a Sony Online Entertainment vezetője. "Igazából már számos szervert állítottunk le korábban is, hogy ezzel segítsük a játékot. De nem segített. A Galaxies már nagyon régóta futott és remekül szerepelt. Büszkék lehetünk rá. Most biztosan sok rajongóban vetődik fel, hogy saját szervert indítanak vagy elkérik a forráskódot, de sajnos ezek egyike sem lehetséges. A döntés végleges, a Galaxies megszűnik."

A Star Wars: Galaxies 2003. április 15-én jelent meg és 2011. december 15-én "leheli ki" a lelkét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #48
    Minden rankot, titlét grindeléssel lehet elérni sajnos.
    Még ha nem is grindelsz tudatosan, csak azt csinálod, amit szeretsz.
    (Mivel a grind definíciója kötött ugye, és ezalól nem kivétel a PVP).

    Jó lenne már, ha ott tartanánk, hogy a rendes játékkal is maxolhatnánk ilyen dolgokat, ahelyett hogy vmit meg kéne ismételned.
  • cateran #47
    A kis PvP-s verpistike...PvE-hez hulye vagy gondolom:P (annak kell lenned, ha csak annyit tudsz rola, hogy " Én igen és képzeld el az időmet pvp-vel és arenazassal töltöm el nem pedig, hogy gazt szedjek vagy bármilyen egyéb munkát csináljak, mert rohadt unalmas."
    Persze a honor pontok farol lettek szuretelve a conquest pontokkal karoltve, nemde? (veletlenul sem kellett farmolni) Csak kivancsisagbol...mi a rankingod?
  • RoyalPredator #46
    ... Te vagy unalmas, többek szerint is, máshol is.
    Offold magad. Peace :)
  • beceneev #45
    Nincs igazad :)
    Wlan, Royal öröm volt veletek veszekedni:D Nem irok többet ehhez a topichoz, mert már kezd unalmas lennni ez az egész. Tietek lehet nyugodtan az utolso szó :D
  • RoyalPredator #44
    wtf?
  • Wlanseraf #43
  • Krassius #42
    Te hulyesegeket beszelsz, mert csak a wow-ot lattad a masikrol fingod sincs. Aki latta mind a kettot az tudja mirol van szo.
  • beceneev #41
    Jolvan emberek ne fárasszuk egymást ti se tudtok meggyözni a saját hülyeségetekröl és nyilván forditva se.
  • Wlanseraf #40
    Az sem lenne rossz ha értelmeznéd a másik ember mondanivalóját, de ez sem megy:)
  • RoyalPredator #39
    Igen b+, neki van igaza.