48
  • RoyalPredator
    #48
    Minden rankot, titlét grindeléssel lehet elérni sajnos.
    Még ha nem is grindelsz tudatosan, csak azt csinálod, amit szeretsz.
    (Mivel a grind definíciója kötött ugye, és ezalól nem kivétel a PVP).

    Jó lenne már, ha ott tartanánk, hogy a rendes játékkal is maxolhatnánk ilyen dolgokat, ahelyett hogy vmit meg kéne ismételned.
  • cateran
    #47
    A kis PvP-s verpistike...PvE-hez hulye vagy gondolom:P (annak kell lenned, ha csak annyit tudsz rola, hogy " Én igen és képzeld el az időmet pvp-vel és arenazassal töltöm el nem pedig, hogy gazt szedjek vagy bármilyen egyéb munkát csináljak, mert rohadt unalmas."
    Persze a honor pontok farol lettek szuretelve a conquest pontokkal karoltve, nemde? (veletlenul sem kellett farmolni) Csak kivancsisagbol...mi a rankingod?
  • RoyalPredator
    #46
    ... Te vagy unalmas, többek szerint is, máshol is.
    Offold magad. Peace :)
  • beceneev
    #45
    Nincs igazad :)
    Wlan, Royal öröm volt veletek veszekedni:D Nem irok többet ehhez a topichoz, mert már kezd unalmas lennni ez az egész. Tietek lehet nyugodtan az utolso szó :D
  • RoyalPredator
    #44
    wtf?
  • Wlanseraf
    #43
  • Krassius
    #42
    Te hulyesegeket beszelsz, mert csak a wow-ot lattad a masikrol fingod sincs. Aki latta mind a kettot az tudja mirol van szo.
  • beceneev
    #41
    Jolvan emberek ne fárasszuk egymást ti se tudtok meggyözni a saját hülyeségetekröl és nyilván forditva se.
  • Wlanseraf
    #40
    Az sem lenne rossz ha értelmeznéd a másik ember mondanivalóját, de ez sem megy:)
  • RoyalPredator
    #39
    Igen b+, neki van igaza.
  • beceneev
    #38
    Akkor biztos neked lesz igazad :)
  • Wlanseraf
    #37
    Értem már a problémát:) neked a craft az wow craft:DDDDDDD hát az tényleg nem nyújt semmit:)

    Tudod az SWG-ben nem ebből állt és craft alatt a kapcsolódó dolgokat érti az ember.. több 10000 tárgyad lehet, boltjaid lehetnek amit te rendezel be az árusokat is, az egész szerveren ismerik a neved és nálad akarnak vásárolni..
    Olyan legendás fegyvereket készíteni amit a wowhoz képest hihetetlen áron el lehet adni.. stb lehetne sorolni:) aki nem játszott vele nem tudja úgy sem..

    De egy jó tanács van még 6x milliárd ember a földön, lehet hogy nem mindig neked van igazad...
  • EnxTheOne
    #36
    Naponta több millioan lesznek öngyilkosok. Ök se tévednek ugye? :D
  • beceneev
    #35
    Egyébként miért beszéltek itt instákrol? Egy szoval nem emlitettem. Komolyan hogy lehet szeretni bármilyen munkát(craftot) bármilyen játékban? Nemtudom felfogni hogy nyújthat az örömöt neked? Napi munka után(itt a valo életröl beszélek) hazamész és bányászol meg füvet szedsz egy orán át mert az tök jo moka és persze megüti a bölcsödés szintet :D Grat. Ahelyett hogy pvpznél vagy bármi más értelmes dolgot csinálnál amikor jászol.
    Merces igazad van, de elhiheted nem wow elött töltöm az egész életem. :)Egyébként neten veszekedni és okoskodni sokkal jobb ugye? :)
    aislado23 szarjáték ide vagy oda de több millioan játszák. Igen persze az a sok ember téved és neked van igazad.
  • Wlanseraf
    #34
    nem is kell történet.. egy jó MMO-ban azt a playerek teremtik meg.. csak repu grind és 5467 ugyan az a fos insta közben ez nem kivitelezhető:D
  • Wlanseraf
    #33
    Szerintem hagyd abba:) mert te leszel nevetséges.. erre van COD és hasonlok..
    Nem tudom milyen MMO-at próbáltál.. én szerintem SWG óta majdnem mindent.. van összehasonlítási alapom, ami nem tudom hogy neked van vagy nincs... szerintem nincs..

    Mivel a wowban nincs craft ami van az egy bölcsödés szint, nincs is fogalmad milyen is lehet ez:D
  • beceneev
    #32
    Jézusom ennyi nerdraget...
  • Merces
    #31
    ..ne te mond már meg hogy ki hogy mit és hol fikázzon ez egy fórum értem? Akinek oszt a szája annak kap is,ha nem tetszik lehet hogy neked kellene otthon egyedül sirni...., ja különben meg én nem vágnék fel azzal hogy wowozok, a lehető legszarabb módja az időd elcseszésének
  • aislado23
    #30
    Szar játék alatt a wow-ról beszélek csak, hogy tiszta legyen nem a galaxiesről.
  • aislado23
    #29
    A kérdésedre válaszolva. hogy én mit csinálok először is kerülöm ezeket a szerintem szar játékokat.Másodszor nem utálom az mmo-kat az EVE online az egyik kedvencem viszont felbasz amikor jönnek a wowos hülyegyerekek ( eszméletlenül büszkén arra, hogy ők mennek raidelni meg faszomtudja még mi )és megmondják a tutit.Hozzáteszem próbáltam azt a szart csak mer ez szokott lenni a következő okoskodási pont.Arról van itt szó kérlek szépen, hogy mmo-ban én még nem találkoztam történettel! És az alaposan kidolgozott háttérvilág az NEM történet.
    És 10-ből 9 mmo-ban azt teszed amít az előző kommentemben leírtam a malachoz helyettesítsd be magadat vagy a haverodat.
  • Zomil
    #28
    Szvsz a galaxies minden idök legjobb(az elcseszése elött) és leghangulatosabb mmo-ja volt...ma már arra mennek rá minden mmo-ban, h wow copy legyen és tápold fel a karaktered aztán zuzzál a raidbe...galaxies-ba rengeteg szakma volt zenész, táncos, stb. Az egész játéknak leirhatatlan hangulata volt...Városokat lehetett épiteni, lehetett saját házad BÁRHOL, berendezhetted kedved szerint...egyszerüen olyan lehetöségek voltak abban a játékban amit a mai mmo-k meg sem közelitenek...bonyolult volt? meglehet...mégis nagyobb élményt nyujtott mint bármelyik mai tucat mmmo...
    SW:tor? haha...valami, leginkább kotor némi mmo hangulattal megfüszerezve...nézegettem a játékot, de nagyon nem jön be...szimbán sak egy tucat mmo lesz az is, semmi lényeges ujitással...beszélnek az npc-k? hurrá és mégis kit érdekel amikor a játék többi része sivár lesz...
  • beceneev
    #27
    Komolyan wlan nevetséges vagy. Te wowozol? Én igen és képzeld el az időmet pvp-vel és arenazassal töltöm el nem pedig, hogy gazt szedjek vagy bármilyen egyéb munkát csináljak, mert rohadt unalmas. Te mit csinálsz? Bányászol egész nap? Gondolom, mert ha csak simán pvpzel vagy hasonlók az ugy túl egyszerű. Te pedig ugye a bonyolult játékokat szereted. Kicsit nagyok az elvárásaid... Azért játszol, hogy kikapcsolodj. Bonyolult logikai és hasonló dolgokat akarsz csinálni akkor szerintem eltévedtél.
    aislado23 ha ennyire utálod az mmo-kat és agogy látom főként az SWTOR-t akkor minek vagy itt? Fikázni? Nemkell.. Utálhatod nyugodtan, de csendben egyedül.
  • aislado23
    #26
    Páran összekeverik itt a szezont a faszommal. A történet meg a háttérinformáció NEM UGYANAZ!!!! Egy mondatban említeni azt, hogy mmo meg történet nevetséges. Beszélnek a karakterek JUHÉÉÉÉÉ, és mit mondanak? "menjé öljé meg három ürdisznót és hozd el az űrpatájukat" ecsém ünnepeljünk. Utána fogod a világító sodrófádat és elmész levered a malacokat. De igazából ez tök izgíííí mer többen is elmehettek űrmalacokat ölni, sőt akár űrmalacölő szektát is csinálhattok. Mesés!
  • dronkZero
    #25
    Szomorkodjon.
  • Sippie
    #24
    Most nem azért, de aki a mai napig is játszik vele és tápolja a kariját és fizet, az utána mit csináljon?

    (én nem)
  • Wlanseraf
    #23
    Grat... bonyolult játékokat szereted... mariocart és hasonlok?
  • Tyty
    #22
    RIP. Pedig az induláskor még milyen jókat zenéltünk együtt! :) A jó kis klasszikus SW slágereket nyomtuk, igazi feeling volt! Emlékszem, még bécsből hozta be egy srác, tőle vettük meg, mert itt még nem lehetett kapni. Sajnálom nagyon, bár csak az első komolyabb elk.rásig játszottam vele.
  • beceneev
    #21
    Te nem vagy normális... ennek nem örülni? Ez a legnagyobb királyság, mert nem kell idöt elb.szni munkával. A csicskád megcsinálja és még pénzed is lesz stb :D
  • Wlanseraf
    #20
    Ja wowban is elmegy anyagot gyűjteni meg craftolni a pet:D lol
  • beceneev
    #19
    Rift-ben is szinte minden kasztnak van petje ugyhogy nem értem mit kell ezen annyira csodálkozni.
  • beceneev
    #18
    Mi bajod a companionokkal? Wow is tele van petekkel..Companion pet egyremegy, fejlödést könnyiti és ennyi.
  • Wlanseraf
    #17
    Sajnos de:)))) erősen singlére hegyezett MMO:D companion lol!!!! bazz egy MMO-ban.. Max a Mythic pvp mentheti meg..
  • beceneev
    #16
    Wlan akkor ahogy nézem te se jártál utána nagyon az SWTOR nak :)
  • dronkZero
    #15
    Eheh, ehehe, ehehehehe. A Star Wars a korának a legeslegdurvábban csillivilli filmje.

    http://www.imdb.com/title/tt0076759/awards
  • Wlanseraf
    #14
    Be alázza? mégis miben? single player MMO feltalálásában? hogy minden npc beszél?
    A SWG craft rendszere bonyolultabb volt mint az egész SW-TOR együtt véve..... ma is azzal játszanék ha nincs CU/NGE....
  • RoyalPredator
    #13
    Ha már elismered hogy régi film, ismerd el azt is, hogy a 70-es években mennyire nem kellett ingerelni az embert, hogy maga alá rosáljon. (főképp mert még mindig dugdosták a spanglit :D)

    A Technikát ő maguk találták ki. Pl amikor Obi Wan lekapcsolja a reaktort, egy festett plexit raktak ő és a kamera közé, amitől mélységnek látod a termet. De szvsz teljesen jól eltaláltak mindent. Emberi maradt.
    Nem mellesleg ez egy SciFi 2. Vh.
    De a dizájnban hangsúlyozzák, hogy direkt akartak mindent mocskosan ábrázolni, mert az élet ilyen. Nem vmi csilivili sztártrekk.
  • beceneev
    #12
    Egyébként meg ehhez a csili-vili dologhoz visszatérve. 4-6 részek azért voltak olyanok amilyenek mert régi filmek és nem volt olyan technika még.. Hidd el nekem ha lett volna az is csili-vili lett volna. Lucas bácsi azt is olyanra csinálta volna. Ennyit erről.
  • beceneev
    #11
    Tommynak igaza van. Nyugodtan járj utána az SWTOR története sokkal mélyebb mint a filmeké. Hivatalos oldalon meg is találod a timeline vidiket azokbol okosodhatsz.
  • TommyGun
    #10
    Ez a te véleményed, én meg azt mondom hogy a bioware sokkal jobb történetet csapott össze mint Lucas bácsi a végtelenségig klisés és gyerekesen egyszerű SW 1-6-al....
  • RoyalPredator
    #9
    Nem alázza be, szerintem. A Galaxies nem egy mai játék, tegyük hozzá.
    Minden esetre óriási dolog, hogy az SW4-5 erában játszhatsz.
    Ezzel szemben az SWTOR, meg a KOTOR nálam ott vérzik el, hogy csúnyán elferdítették a brand stílusát, ami nekem pár tényleg jó húzásától eltekintve iszonyatosan ellenszenves. Az eredeti trilógia érdekel, nem pedig az elkorcsosult, ingeréhes új generációk számára kitalált maszlag.
    Az SW színhelyei alapvetően ugyan úgy viselkedik, mint jópár földi város.
    Még ha fent a magas luxus fénye vakít, lent a véres nyomor köszönt rád. És ez fel-fel nyúldos, nem menekül előle a "highlife" se. Sőt, minnél jobban belesüllyed...

    Elveszett az igazi fílinge ezeknek a játékoknak. Számomra ez már rég nem Star Wars, hanem valami halvány másolat, amit telenyomnak effektekkel, hogy attól szebbnek hasson. Mint a bóvli kínai játékok, amiknek a csomagolásán minimum 10 basic photoshop effect tündököl, hogy a gyerkőcöt elkápráztassa.
    Szerintem te is ebbe a csapdába estél.

    És szerintem a Mass Effect az új Star Wars. Ott hűek maradtak ezekhez a feltételekhez, és igazán nagy alapot alkottak szvsz.

    @ Zolivok husom
    A monkot el lehet felejteni. Igazából szükségtelen profession, csak ezt eddig tartott belátni...
    Conan-t szerinted hátulról tápolták? Vagy a Hegylakót? Rambót? Bármely ismert és ismeretlen harcost?
    Nem. Maguk gondoskodtak róla, mert nem holmi akadályt képző vasládák voltak.
    Tudtak magukról gondoskodni. És ez a lényeg. Egy hős ne szoruljon mindenféle jöttment szerzetesre, akik mint ahogy példa volt rá, pl DOA-ban pénzt kér a "szolgálataiért", de a leghülyébb pillanatban leavel, és cseszheti mindenki az egészet.

    De ha te ilyen megvédős, gondozós játékos vagy, ott a Guardian, vagy gyakorlatilag bármely más kaszt, és tudsz supportra ráfeküdni, akár másokat is healelni. A lehetőség adott, de nem feltétlen szükséges. És ez baromira jó!