Ígéretes akciójáték lesz a Star Trek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A film nekem is tetszett. Pedig én is néztem a sorozatot és a régi mozifilmeket is. A játékot várom, ha csak fele olyan lesz mint az A.O.T.
Én sem értem "ezeket". Szerintem állat feldolgozás volt. Én a sorozatot is szerettem és a film kifejezetten jól sikeredett. A játékra kíváncsi leszek. Meglessük.
Megvan minden sorozat, minden film, es sztem nem volt semmi baj az uj resszel. Egyetlen hatalmas kulonbseg, hogy a regiek kb csak engem erdekeltek, az ujat meg osszes haverom es baratnom is szivesen megnezte. 😄
Hát ti honnan szabadultatok? 😄 batlethet meg a te segeddbe már bocsi, de ez egy kiváló film volt, mondom ezt ugy hogy itt pihen a tos-is meg az összes többi film is
Irritálóan tehetségtelen gárda? Karl Urban?
Azt mondjuk én sem bírtam, hogy mennyit szenvedett az a pöcs, aki Kirk akart lenni, mert állandóan ütlegelték ...
Azt mondjuk én sem bírtam, hogy mennyit szenvedett az a pöcs, aki Kirk akart lenni, mert állandóan ütlegelték ...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ilyen nincs. Azért mert reboot, még lehetne jó film, ami felnõ a régi nagyok szintjére. Ez egy buta popcorn mozi, irritálóan tehetségtelen gárdával.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ha elfogadtad volna annak ami - egy franchise reboot -, akkor igenis jó film. A játékról meg csak annyit, hogy remélem nem ST😮 szintû lesz, és most direkt nem a színvonal szót használtam, mert ST😮-nak nincs.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
"J.J. Abrams Star Trek filmje"
Ennyi elég is hozzá, hogy véleményem legyen róla. J. J. Abrams megérdemelne azért a rakás szarért egy Bat'leth-et a seggébe.
Ennyi elég is hozzá, hogy véleményem legyen róla. J. J. Abrams megérdemelne azért a rakás szarért egy Bat'leth-et a seggébe.