26
-
pauly #26 "oké, lehet, hogy csak én gondolom így, de engem sosem stresszelt az, hogy mi megy a sport m-en, a tévé dekón vagy éppen a comedy centralon, ilyen csatornákat nem nézek. sőt, felőlem a dicovery is behozhat egy n+1-edik valóságshow-t és tarthat 8 reklámszünetet, nyilván arra sem fogok odakapcsolni. és, ami a legszebb, nem akadok ki azon, hogy a mostani reality trend a durva foglalkozások bemutatása, majd az alaszkai sorozatok után a sok guberálós valóságshow."
Ez csak azért van így ,mert téged nem érdekel senki más csak saját magad,téged nem érdekel hogy az embereket ilyennekkel butítják,téged nem érdekel hogy ahelyett hogy ilyen műsorokat adnak,inkább olyanokat kellene minél többet adni amiből az emberek tanulhatnak,vagy ami csak kicsit elgondolkoztatja az embereket stb...
Sajnos a magyarok nagyrésze még mindig csak a tévéből tájékozódik,az jelenti a szórakozást,ezért fontos lenne hogy minél érdekesebb,elgondolkodtatóbb műsorokat adjanak.
Egyeseket igenis zavar hogy ilyen műsorokkal butítják az embereket,még akkor is ha nem tud rajta változtatni,de legalább itt leírhatja a véleményét.Ez miért zavar téged?Szerintem meg másokat az zavar hogy 1 milliószor leírod ugyanezt ahányszor valaki azzal jön hogy discoveryt,spektrumot stb néz... -
#25 Hurrá ezt se fogom nézni :D Igaz én már TV-ben is csak maximum sporteseményt nézek -
Relixo #24 A szar evő versenyt mikor indítja az RTL , a "sztároknak" nevezett majmaival???
Mert ezek után már csak az hiányzik és akkor teljes lesz az idiotizmus a műsorán.
Nailyenugysincs neked meg gratulálok,hogy ennyire követted a műsort és ennyire tudod mi volt benne olyan nagyon jó vicces.... SZÁNALOM EMBER VAGY a többi hulladék nyomorékkal együtt akik még nézik ezt a .... nem is tudom mit mert műsornak nem hívnám az ilyet!
Grat magyarországnak (direkt a kisbetű)hogy ma ez kell! -
Kalman11 #23 Tulajdonképpen meglátni, mennyi értelem van az emberekben. Ha ennyire nem érdekel, és szarnak tartod, akkor minek foglalkozol vele?
Vannak értelmesebb hírek is, fura, hogy olyanokhoz soha nem írnak, pl ehhez:
30 éves a PC - kiállítás a Közlekedési Múzeumban -
#22 Nem, mert 100000x meglovagolták újra és újra. -
Nailyenugysincs #21 egyetlen egy jó és vmennyire vicces dolog volt a vv 4ben: "mindig minden körülmények között?" de ez is csak egy gyorsan múló poén volt. -
#20 Azért volt a fóruma a leglátogatottabb mert senkit sem érdekelt ? -
#19 Az egész egy megrendezett kamu szar... -
syn7h37ic #18 FACEPALM -
#17 Engem az szomorít el amikor az addig értelmesnek hitt ismerőseim facebookon 5 percenként kiírnak egy bölcsességet az aktuális részből.Meg amikor morognak hogy nem az esik ki akinek szerintük kéne... -
FoodLFG #16 Hát, az sg látogatói sem egy homogén társulat. Nem kell meglepődni.
Mindenki megtalálja magának az őt érdeklő tartalmakat. -
#15 Ez a Kolosi akkora egy geci! Jól nyakon basznám -
barcames #14 ez kell az országnak való világ espé meg a barátja GRATULÁLOK!!!!
ÍGY IS KEVÉS IDIÓTA VAN AZ ORSZÁGBAN EZEK A SZAROK MEG TOVÁBB BUTÍTJÁK.... -
winnie #13 "komolyan elegem van ezekből a genny műsorokból.
én már a discovery-n és a comedy centralon semmi mást nem is nézek a tv-ben..."
ennyire, de ennyire akarod nézni az rtl klubot és nem tudod, mert olyan műsort adnak, ami nem tetszik? ez okoz gondot? olyan tévécsatorna műsora, ami nem érdekel? a logika azt mondatná velem inkább, hogy örülnöd kéne. mert mi lenne, ha minden nap 7-től 8-ig téged érdeklő tévéműsor menne az rtl klubon. zombiként ott ülnél, napi egy órát bukva az életedből. ez hiányzik?
oké, lehet, hogy csak én gondolom így, de engem sosem stresszelt az, hogy mi megy a sport m-en, a tévé dekón vagy éppen a comedy centralon, ilyen csatornákat nem nézek. sőt, felőlem a dicovery is behozhat egy n+1-edik valóságshow-t és tarthat 8 reklámszünetet, nyilván arra sem fogok odakapcsolni. és, ami a legszebb, nem akadok ki azon, hogy a mostani reality trend a durva foglalkozások bemutatása, majd az alaszkai sorozatok után a sok guberálós valóságshow. -
Rotyoka #12 Ezért kéne kiírta a lakosság 95%-hoz. -
#11 Létezik ilyen, keresd a kábelszolgáltatódnál a digitális csomagokat, de lehet műholdon keresztül is létesíteni ha olyan helyen laksz. Amúgy kurva unalmas már, ahányszor benézek egy ilyen hírhez mindenki discoveryt, spektrumot, viasat history-t néz, ezek szerint kurva okos ez az ország. :D Csak tudnám akkor, hogy a francba ilyen sikeres a való világ, hogy megéri 5 részt csinálni belőle úgy, hogy a 4. több mint 100 millás büntit kapott. Ehhez nem elég, hogy a 10 millióból csak fél vagy 1m. nézi, itt hatalmas nézettségnek kell lennie. -
Rotcsa #10 Szinte mindenki aki ezen az oldalon egy ilyen hírbe ír kommentet, negatív véleménnyel van róla, közben meg a vv4 topic az egyik legjobban pezsgő volt itt is....
Szóval még itt, ezen az oldalon(ahová tudomásom szerint a társadalom többségénél tájékozottabbak jönnek fel. ) is van igény erre a gennyre, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy a több százezer, alulképzett szakmunkás Józsi és nyugdíjas Mari néni nyomja a nézettséget....
Az ország nagy része tömegmédia-függő, azt tekinti hitelesnek,helyes gondolatnak, amit ezek a csatornák közölnek az emberekkel. Ha az RTL nagy csinadrattát csinál a kakinak, akkor az lesz a tudattalan köztudomásban, hogy képben kell lenni, hogy bűzölög a kaki, mert ezt midnenki nézi, tudja. Sajnos. -
Csaba42 #9 Már úúúgy vártam, nekem nincs magánéletem itthon, én a vévéen élek, nekem az kel ahoz hogy rendesen tuggyak éli és hát ja kell amúgy mizu velem semi tök kúl így balfa álapotban vagy miben :) -
Marko001 #8 Ne vedd sértésnek, de ez a "lemagyarozás" egy nagyon rossz szokás, túl általánosan használják már sokan. Én is magyar vagyok és utálom ezt az egy kalap alá vételt másokkal. Ez a műsor meg (ja meg az Alekinnyós buziságok) egy kalap szar, betiltatnám szívesen, ha megtehetném. :) -
#7 Hát ez elképesztő. Egy két hete mertem megint az RTLre kapcsolni de úgy látom jobb lesz letiltani a csatornát a tévében hogy még véletlenül se sikerüljön belefutni. Már a forma1et is inkább megnézem külföldi adón. Egy szolgáltató kitalálhatná már azt hogy az ember kedvére rakhasson össze egy csomagot. Kiválogatnám a sport, természet, történelmi csatornákat az RTL Klub meg bekaphatja a fa...mat a Kolosi Péterrel az élen. -
#6 Vigyázzatok má bazz..meg..migyár jönnek a köcsög valóvilág,bigbráder,balássó,maunikasó soapsorozat mániássok és megmondják a tutit.Én egyszer fikáztam ezeket és vagy tízen leugattak.agymosás sikerült. -
sajtosnudli #5 Ez az hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! -
mayer05 #4 Grat... nagy szerű...
komolyan elegem van ezekből a genny műsorokból.
én már a discovery-n és a comedy centralon semmi mást nem is nézek a tv-ben... -
SlayR #2 Szerintem ez az amikor elszáll az agya a sikertől a csatorna főokosainak...kicsit becsömörlöttem a 4től meg sztem ez is bőven ráért volna valamikor novemberben kezdődni... -
viasz #1 Hurrá...