Csak egy weblapon árulják a Harry Potter e-könyveket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább új részeket is írhatna mert már fanfic-re fanyalodtam.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Már csak egy felhasználók között elosztott rendszer kell (torrent szerû) és az adatpark, sávszélesség, terhelés is megoldódik.
Az adatátviteli infrastruktúra rádiós lesz (mobilok egymással) és az átviteli szolgáltatók is készen lesznek. A távolabbi átvitel talán megmarad nekik.
A használati eszközökön és a szabályozó rendszeren marad a hangsúly.
Huhhh, belendültem <#papakacsint>#papakacsint>
Link
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Persze nagy bevétel nem lesz ebbõl, de ez a nõ nagyon skót - az utolsó fityinget is ki akarja csavarni az írományából. Ami persze nem baj, csak kicsit megmosolyogtató. Ugyanis a sorozat torrenten már rég elérhetõ, magyarul is. Szóval ha igazán azt akarná hogy a sorozat mindenki számára elérhetõ legyen - nem pedig plusz 0.01% vagyont - akkor így, X évvel a sorozat utolsó tagjának megjelenése után adhatná ingyen az e-formátumot. Egyrészt reklám, másrészt ebbõl nagy pénz úgyse lesz, harmadrészt meg kvázi ingyen szerezhetne az új könyveinek rajongókat.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Csak ha már mondjuk nagyon nem kapni sehol, akkor venném meg neten.
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.