8
  • opeca
    Nekem sem tetszett. Leginkább olyan összevisszaság az egész. Poénokból is kevés van, ami minőségi.

Első rész jó volt, ez gány.
  • Andrew2004
    "Sok gyökér..." Persze, minősítsd csak magad, és a mély-filozófiád, amit egy abszolút szórakoztatásra alkotott kung-fu-s animációs filmhez kötsz, ki tudja, milyen indokkal /akkor inkább az animéket ajánlom, ott találsz komolyabb történeteket/. A szavazás állása sem téged igazol, akkor meg mit ítélkezel azok felett, akiknek láss csodát, tetszett a második rész.
    Nekem is jobban tetszett, mint az első. Nem kerestem benne semmilyen filozófiát, (minek?, talán a Shrek-ben is kerestél?), csak szórakozni vágytam és meg is kaptam. Az elsőn majd el aludtam, annyira gyenge volt poén tekintetében, leszámítva a végét, amikor "Sárkányharcosként" harcolt.
    Ez viszont messze felülmúlta azt, sokkal több a poén, színesebbek lettek a mellékszereplők, és igen, nélkülük Pó is elég egysíkú lett volna a filmmel egyetemben. De nem így lett. Külön értékeltem Tigris és Pó "kapcsolatát" a filmben, színesítette a filmet.
    Nekem jobban tetszett, hangsúlyozom, NEKEM, és még biztosan vannak, akiknek szintén. Hagyd őket békében, tarts tiszteletben, hogy másoknak tetszhet az, ami neked nem. Ennyi. Unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanolyan lenne, nem gondolod?
    Peace
  • Narxis
    Jah hát persze, bár csak ennyire lennének "szarok" a mai filmek...

Hagyjuk már, teljesen jó lett és várható a 3. rész is ha minden igaz. Én amúgy angol nyelven néztem, úgyhogy szinkronról nem tudok nyilatkozni.
  • Rotcsa
    ez nem tetszett. az 1. jobban.
    Ebben nem jön át olyan mély filozófia, mint az első részben.
    Meg tele van hülye, olcsó amcsi poénokkal pl:" ez már a vásárló megtévesztése"
    meg egyéb idióta, amerikai pite szerű baromságok. Erre bukik a sok gyökér.

Az első résznek a nyomába nem ér, csalódás...
  • Nyiri
    2-3 hete volt a premier és már csak délelőtt vagy picivel délután lehet megnézni. Fasza. Mi is már csak a DVD-t várjuk meg. :)
  • zetortraktor
    Mi a problémád és mi támaszt alá mit? A kritika szerint jó a film. Attól, hogy nem szól semmiről, még lehet jó, de a szavazás hogy jön ide? Minden harmadik szavazó szerint nem jó a film.

(Megjegyzem a te véleményed is egyoldalú. Jó? Vicces. Hol volt ez jó?)
  • Mister
    Szerintem az első rész fényévekkel jobb volt.
  • vision5
    Imádom az ilyen egyoldalú kritikákat :D Tartalomnélküliség? Vicces. Szerintem teljesen jó volt és örömmel látom hogy ezt a szavazás is alátámasztja. A bevételi probléma forrása inkább a filmdömping lehet ami elözönlött minket így nyárra. Nagy kár hogy a forgalmazók nem veszik észre ha pár héttel tovább menne egy-egy film akkor sokkal több bevételük lehetne.