Kung Fu Panda 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sem tetszett. Leginkább olyan összevisszaság az egész. Poénokból is kevés van, ami minõségi.
Elsõ rész jó volt, ez gány.
Elsõ rész jó volt, ez gány.
"Sok gyökér..." Persze, minõsítsd csak magad, és a mély-filozófiád, amit egy abszolút szórakoztatásra alkotott kung-fu-s animációs filmhez kötsz, ki tudja, milyen indokkal /akkor inkább az animéket ajánlom, ott találsz komolyabb történeteket/. A szavazás állása sem téged igazol, akkor meg mit ítélkezel azok felett, akiknek láss csodát, tetszett a második rész.
Nekem is jobban tetszett, mint az elsõ. Nem kerestem benne semmilyen filozófiát, (minek?, talán a Shrek-ben is kerestél?), csak szórakozni vágytam és meg is kaptam. Az elsõn majd el aludtam, annyira gyenge volt poén tekintetében, leszámítva a végét, amikor "Sárkányharcosként" harcolt.
Ez viszont messze felülmúlta azt, sokkal több a poén, színesebbek lettek a mellékszereplõk, és igen, nélkülük Pó is elég egysíkú lett volna a filmmel egyetemben. De nem így lett. Külön értékeltem Tigris és Pó "kapcsolatát" a filmben, színesítette a filmet.
Nekem jobban tetszett, hangsúlyozom, NEKEM, és még biztosan vannak, akiknek szintén. Hagyd õket békében, tarts tiszteletben, hogy másoknak tetszhet az, ami neked nem. Ennyi. Unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanolyan lenne, nem gondolod?
Peace
Nekem is jobban tetszett, mint az elsõ. Nem kerestem benne semmilyen filozófiát, (minek?, talán a Shrek-ben is kerestél?), csak szórakozni vágytam és meg is kaptam. Az elsõn majd el aludtam, annyira gyenge volt poén tekintetében, leszámítva a végét, amikor "Sárkányharcosként" harcolt.
Ez viszont messze felülmúlta azt, sokkal több a poén, színesebbek lettek a mellékszereplõk, és igen, nélkülük Pó is elég egysíkú lett volna a filmmel egyetemben. De nem így lett. Külön értékeltem Tigris és Pó "kapcsolatát" a filmben, színesítette a filmet.
Nekem jobban tetszett, hangsúlyozom, NEKEM, és még biztosan vannak, akiknek szintén. Hagyd õket békében, tarts tiszteletben, hogy másoknak tetszhet az, ami neked nem. Ennyi. Unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanolyan lenne, nem gondolod?
Peace
Jah hát persze, bár csak ennyire lennének "szarok" a mai filmek...
Hagyjuk már, teljesen jó lett és várható a 3. rész is ha minden igaz. Én amúgy angol nyelven néztem, úgyhogy szinkronról nem tudok nyilatkozni.
Hagyjuk már, teljesen jó lett és várható a 3. rész is ha minden igaz. Én amúgy angol nyelven néztem, úgyhogy szinkronról nem tudok nyilatkozni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ez nem tetszett. az 1. jobban.
Ebben nem jön át olyan mély filozófia, mint az elsõ részben.
Meg tele van hülye, olcsó amcsi poénokkal pl:" ez már a vásárló megtévesztése"
meg egyéb idióta, amerikai pite szerû baromságok. Erre bukik a sok gyökér.
Az elsõ résznek a nyomába nem ér, csalódás...
Ebben nem jön át olyan mély filozófia, mint az elsõ részben.
Meg tele van hülye, olcsó amcsi poénokkal pl:" ez már a vásárló megtévesztése"
meg egyéb idióta, amerikai pite szerû baromságok. Erre bukik a sok gyökér.
Az elsõ résznek a nyomába nem ér, csalódás...
2-3 hete volt a premier és már csak délelõtt vagy picivel délután lehet megnézni. Fasza. Mi is már csak a DVD-t várjuk meg. 😊
Mi a problémád és mi támaszt alá mit? A kritika szerint jó a film. Attól, hogy nem szól semmirõl, még lehet jó, de a szavazás hogy jön ide? Minden harmadik szavazó szerint nem jó a film.
(Megjegyzem a te véleményed is egyoldalú. Jó? Vicces. Hol volt ez jó?)
(Megjegyzem a te véleményed is egyoldalú. Jó? Vicces. Hol volt ez jó?)
Szerintem az elsõ rész fényévekkel jobb volt.
Imádom az ilyen egyoldalú kritikákat 😄 Tartalomnélküliség? Vicces. Szerintem teljesen jó volt és örömmel látom hogy ezt a szavazás is alátámasztja. A bevételi probléma forrása inkább a filmdömping lehet ami elözönlött minket így nyárra. Nagy kár hogy a forgalmazók nem veszik észre ha pár héttel tovább menne egy-egy film akkor sokkal több bevételük lehetne.