55
Ukrajna , Beregszász , Ungvár PIAC!?
-
Lg Kp500 #15 Köszi a válaszokat , szerintem mindkét helyre elnézünk! De további véleményekre is kíváncsi vagyok! :)) -
#14 és ez ki a picsát érdekel? -
S8DJ #13 Ungvár jobb -
#12 papírok közé egy kis pénz és nem basztatnak :D mindig így működött:D -
Gibor #11 Mostanában te sem voltál, van hogy határnál lemérik az üzemanyagot és csak annyival jöhetsz vissza. -
#10 Beregszász +1 -
#9 így van,én nyiregyi vagyok,és családdal havonta járunk ki,cipő,farmer,melegitőket mindig onnan veszünk,na meg ugye élelmiszert. Mi Barabáson szoktunk átmenni,ott vagy nincs,vagy nagyon minimális a várakozási idő,Beregszász kb 30-35 perc onnan -
#8 Piát kihagytad...azt is érdemes. -
Beagie #7 persze ezeket nem én hordom, hanem megrendelésre hozom haza.....
Cigizni se cigizek.
Eseménytől függően ilyenekbe járok:
Rallyra meg DC-s cuccokba :)
-
Beagie #6 Beregszászon olcsó.
Puma utánzat cipőt vettem 2000 forintért.
Főként benzinért érdemes menni, hogy telenyomod az autót, + egy 10literes kannát vihetsz.
Érdemes venni pár darab cigit, de úgy hogy legyenek az autóba többet, úgy több cigit tudsz behozni, amit érdemes még venni, az a cukor, cukorkák, és üdítő italok.
Ételeket, husokat nem érdemes venni.. :)
Én a Beregszászit javaslom. -
#5 Ungvári piacon voltam télen, de egyáltalán nem tűntek olcsónak a ruhafélék! Főleg a kaja, pia, cigi és üzemanyagárakhoz képest. -
#4 Hullazsák legyen a kocsidban! -
Lg Kp500 #3 RUHA! Én adidas cuccokat szeretnék vásárolni , de nem vagyok jártas oda kint ezért szeretnék segítséget! -
#2 márkás ruci? -
Lg Kp500 #1 Beregszászi vagy az ungvári piacon nagyobb a választék? Melyik olcsób?
Melyiken van több márkás ruci?