Ukrajna
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok ott piacokat mondani ahova érdemes elnézni?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Nagy Péter
Nagy Péter
Én Záhonyban lakok szinte heti rendszerességel járok tankolni, vásárolni stb, 3 dolgot kell nagyon jól tudni:
1. A rendõrnek mindig igaza van. (akkor is ha nem, el tudják intézni mindenhol hogy jól jöjjenek ki.)
2. A határon nem szabad háborogni mert akár a kocsidat is elkobozhatják ha nem tetszik nekik valami.
3.Óvatosan a pénz váltókkal mert 20.000ft után nyugodtan le üthetnek.
Másrészt meg minden városi piacon ugyan azok az áruk vannak (Ungvár, Csap (chop) Munkács (munkachevo) stb..
Remélem tudtam segíteni!
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
The Matrix has you...
Nagy Péter
[merlinw.org]
ReaL MaDRid x siempre
Persze nem árt, ha ismered a jogaidat. Általános intelligencia részének kellene lennie, de ugye a világ nem egészen így mûködik:)
[merlinw.org]
Nagy Péter
Nagy Péter
Aha.
Akkor tudsz hozni mindent?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ReaL MaDRid x siempre
[merlinw.org]
Nagy Péter
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nagy Péter
Nagy Péter
Nagy Péter
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én azért bírtam sok jó emberrel találkoztam ott
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
[merlinw.org]
Csokiból melyiket érdemes venni ? Neve?
Nagy Péter
Nagy Péter
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Cigizni se cigizek.
Eseménytõl függõen ilyenekbe járok:
Rallyra meg DC-s cuccokba :)

www.gtr-masters.hu
Puma utánzat cipõt vettem 2000 forintért.
Fõként benzinért érdemes menni, hogy telenyomod az autót, + egy 10literes kannát vihetsz.
Érdemes venni pár darab cigit, de úgy hogy legyenek az autóba többet, úgy több cigit tudsz behozni, amit érdemes még venni, az a cukor, cukorkák, és üdítõ italok.
Ételeket, husokat nem érdemes venni.. :)
Én a Beregszászit javaslom.
www.gtr-masters.hu