Már a sokadik mozis scifi bukik meg itthon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem csodálom siralmasak a magyar igények... A transformers 3 premier elõtti vetítése után is szidták sokan már kifele jövet a filmet .. akkor a mi a fa...k jönnek el az ilyen emberek. Menjeneke el szerencsét probálni aztán csináljanak olyan filmet amilyent akarnak. Pl szaporítsák a tucat romatikus g..i-k sorát...
majd az Uve Boll meccsinálja neked<#nyes>#nyes>
Szerintem eleve ott rontják el a scifi készítõk amikor meghatározzák, hogy ki is legyen a célközönség és az alapján "építik" módosítják a filmet, mert ha kicsit horrorosra akarják venni vagy netalántán félelmetesre az egészet, vagy ne adj Isten csavarosra, komplikáltra akkor már a gyerekek kiesnek a szórásból, tehát egy jelentõs célközönséget elveszítenek. Így inkább csinálnak egy lagymatag valamit amit mindenki megnézhet de csak kevés embernek tetszik igazán.
A Starcraftból igazán csinálhatnának egy igazi scifi horrort (NEM Doom)
A Starcraftból igazán csinálhatnának egy igazi scifi horrort (NEM Doom)
A gyerek nagyon emlékeztetett az ET-ben lévõre 😊 Amúgy közepes volt...többet vártam.
Így van nincs mint csodálkozni itthon a moziba járó fiatalok 80%-a alkoholista és a Másnaposok ébresztenek bennük emlékeket......ezért nézik meg újra az elsõ részt más helyszínekkel mert nekik ez kell ,az agyuk maradékával csak ezt fogják fel.
Mondjuk az Avatar sem vigjatek......
Nekem pl tetszett de hat izlesek es pofonok.
A magyar meg sajna tenyleg csak vigjatekra meg animaciora ul be, hogy felviduljon a "keseru" hetkoznapok utan.😊
Vagy Monikat nez.😊
Nekem pl tetszett de hat izlesek es pofonok.
A magyar meg sajna tenyleg csak vigjatekra meg animaciora ul be, hogy felviduljon a "keseru" hetkoznapok utan.😊
Vagy Monikat nez.😊
Pedig a Super 8 elég jó film lett 😄 De a magyaroknak az avatar kell persze.
Hogyne.
Nem volt vészes szerintem.
Ezen nincs mit csodálkozni. Egy retro amerikai film biztos nagyon kellemes emlék az amcsiknak, de nekem nem sokat mond. Az ûr sci-fi a nyerõ de abból meg kevés az igényes.
A csávó a Losttal rojtosra szopatta a népet, így már nem hisznek neki.
Magyarországon az animációs filmek mennek, nagyon.
Illetve a limonádé vígjátékok. Ilyen nemzet vagyunk.
Excsajom pasija - siker.
Táncoló majmócák, animációs - siker.
Megoldás minden sci-fit, akciót, horrort, eladni úgy, hogy animációs film...így reklámozni nem törvénysértõ XD XD XD
Illetve a limonádé vígjátékok. Ilyen nemzet vagyunk.
Excsajom pasija - siker.
Táncoló majmócák, animációs - siker.
Megoldás minden sci-fit, akciót, horrort, eladni úgy, hogy animációs film...így reklámozni nem törvénysértõ XD XD XD
De van benne igazság.
Ordas nagy baromságot mondtál.
1-2 vígjátékon és nagyobb húzóneven túl (pl Harry Potter), bukik itt minden.