57
Lakkok, kiegészítők, tanácsok, kezdőknek és haladóknak
-
Slinky Cyle #57 Te alteros srác vagy?
Itt sok emo fiú haverom festi a körmét, de nem csak azt.. a szemüket is szokták.
-
reactor1 #56 -
Levi9990 #55 én fehéret használok vagyis haználtam de felesleges mert a lábszagtól lepereg -
#54 jah és jut eszembe, ha valaki nem gyorsan száradót használ, lehet kapni olyan szárító lakkot, amit felkensz, és már mehetsz is. amikor volt műkörmöm a körmösöm ezt használta és tényleg jó. most már drogériákban is lehet kapni nem csak műkörömkellékesnél.
jah és mogyi tényleg dm-ben rossmanban lehet olyan lábujjbizgentyűt kapni, vagy műköröm-kellékesnél:-) -
#53 Köszönjük az építő hozzászólást!:) -
#52 tudom ajánlani a dm saját márkáját!! she. nagyon gyorsan szárad, szépen fed, és nem pattogzik, hanem fokozatosan kopik a végéről, magyarul nem az a randa lesz, nekem kb. öt napot bír, ha nincs kitéve nagy igénybevételnek, természetesen házimunka végzésénél ez is lejön:-) -
#51 én simán. Bátor vatyok. -
#50 hozzá mernél érni? -
#49 Jönnek azért elő a hajlamok ugye-ugye :D:D -
#48 Megvárom, amíg rászárad és utána lehúzom körömmel.
Biztos élveznéd. -
#47 belakkozom a makkmarcimat -
rumkola #46 ez két réteg, a fölső összeugrik, gondolom nagyon olajos -
#45 majd képet ha kiprobáltad :D -
rumkola #44 mi köze a lepattogott körömlakknak a fürdéshez? maradj mááár.... -
rumkola #43 -
#42 Hát elvileg festés után ahogy szárad úgy elkezd rögtön összehúzódni és széttöredezni... bővebben nemtom :D -
#41 és ilyet hogy ? :D -
#40 A zselés az más tészta. -
#39 Pföehjjj :DDD
LEfürdeni se engeded? :D -
#38 és milyen brutálisan ronda... -
#37 Ilyen is van? -
#36 Nekem a repedezős lakkok tetszenek nagyon... még nem volt, de egyszer ki fogom próbálni.
-
rumkola #35 én pont az ellentéted vagyok, imádom
sokszor van, hogy nem engedem a páromnak újrakenni ha lepattogott vagy, elkenődött
vörös és fekete a nyerő, lábujjakon pedig vörös
nagyon szexi
:) -
#34 basszalak telibe te fiú vagy a kurva életbe is -
#33 Rövidtávon nem kényelmetlen, de kb 1/4 óra után már kényelmetlen. Egyszer kipróbáltam. :) Pasi vagyok, s nem szégyellem. Nem lakkozom, s nem lakkoztam a körmömet. Bár egyszer egy csaj rá bírt venni, hogy kilakkozhassa a lábkörmeimet. XD
Francia Manikűrön gondolkoztál? -
#32 Jaaaaaaaaa, arra viszont bukok :DDD
-
#31 izé ő fiú -
#30 Elnézést, de nem bírom ki. Kevés dologot találok ocsmányabbnak egy nőn mint a fekete körmök. Esetleg az, amikor a fekete körömlakk lepattog.
-
#29 Te se láttál még rendesen dekorált körmöt! Befestik, egy réteg zselé rá, aztán két hétig a kalapács se nagyon viszi le. :D -
#28 Az asszony:D
Az az ami a leggyorsabban lepereg a körméről.
én nem látom nagyon értelmét.
Akkor már inkább mintát húzzon bele.
Ezek a gyöngyök meg csillagocskák kb addig jók míg felrakod utána ha belenyúlsz tatyóba vagy zsebbe hopp má le is ugrott:) -
#27 +fav
én feketére szoktam vagy
fekete fehér kockásra ha olyan kedvem van :D -
IXEMGabeo #26 pfff. valahogy idegesítő mindenütt ez a hímsovinizmus:D
A változatosság gyönyörködtet -
#25 Áprilisban teljesítménytúrán voltam és a menet megviselte (meg a fosh cipő). Voltak klassz vízhólyagok is, de azok már meggyógyultak, csak a körmöm nő lassan. =) -
#24 Kicsi volt a cipő? Vagy téglát hordtál? -
#23 Fú, vadító. Most nekem sem ártana, véraláfutásos mindkét nagylábujj körmöm.Jó mutat a szandálban nekem is. -
#22 Meghallgatnák valakit, aki próbálkozott már matricákkal.
-
#21 Én a lábkörmeimet szoktam szandálos időszakban.
Leginkább sötétbordóra, esetleg sötétkékre. (Van egy kék szoknyám és ahhoz egész jól passzol.)
Ilyenre kb.:
-
#20 Ilyenre kb:
Igazából nyáron jön ez rám, amikor le van barnulva a bőröm és klasszul világít a lakk színe. A formája nem ilyen, sőt az én körmömből ilyet nem is lehetne csinálni, mert ahhoz széles.
-
#19 Inkább beszélj arról mit szoktál lakkozni és mien szinűre?
-
#18 Hagyad, majd megunják és elhúznak.