57
Lakkok, kiegészítők, tanácsok, kezdőknek és haladóknak
-
#17 lukakat kell számolni.:) -
#16 miért 5 ágú ha elég 4 is? -
#15 Ugyan már srácok, minden harmadik topikba be lehetne írni, hogy zárható. Ha nem érdekel a téma, nem kell jönni. Értelemszerű nem? -
#14 ne is mond, nekem a salak pattogott rá a körmöre hegesztéskor, olyan volt mint ha gyöngyöket ragasztottak volna a körmömre
-
#13 az alekosz kúrvát keres cimű műsort inkább férfiak nézték,és ugye itt az sg-n kábé 10 userből 8-9 férfi,azaz MI A FASZNAK ide körömlakkos topik? -
#12 múltkor faolajlakkos lett a kezem, körmöm
-
#11 Szia!
WoooW, lakkos topik.
Én nem lakkozok, szökőévben egyszer esetleg. Ám biztos is, hogy megérdemel a téma egy topikot, mert szinte művészeti szintre emelkedett mostanság a lakkozás, körömépítés ...
Nagyon tetszenek egyébként. +fav, mert érdekel a téma -
#10 Tulajdonképpen az SG a legalkalmasab hely erre a kifejezetten női témára.
Fiúk: 89%, Lányok: 11%
Annak a 11%-nak is a fele fiú, csak mind b@alfasz volt mikor meg kellett adni az adatokat. -
#9 oks -
#8 szvsz ha az "alekosz kurvát keres" és hasonló hányinger megaszar xfactor és társai műsorok topicjai elférnek itt az sg-n, akkor ez is. -
#7 ok, de gondoltam meghallgatom a hozzáértőket,
vásárlás még menni szokott -
#6 Mogyi tudod jól, hogy a nő addig teljesen védtelen amíg meg nem szárad a körömlakk :D
Amúgy kb bármelyik 100 ft s boltban lehet ilyesmit kapni. Bár sejten DM ben Rossmanban hasonlókban is. -
Már akkora a karom, hogy kell hozzá ez az izé? -
#4 én is téged:) -
#3 nők lapja cafe arra van --> -
#2 Ha valakinek van ilyen irányú tapasztalata, szívesen meghallgatnám. -
#1 Nekem most ilyesmi kéne a lábujjkörmök festéséhez.