15
-
ZaNNza #15 És ez még elég szerény felsorolás volt. Íme egy teljesebb, ami csak az 1.13-ban alapból benne van: nagyobb felbontás, okosabb ellenfelek, mobil milíciák, új nehézségi fokozat (ezt imádom), maximum 6 IMP karakter, új karakter generálás, időjárás, új felszerelések (ezt a részt tényleg elég durván átalakították és nagyon jó lett), rengeteg új billentyűzetkombináció, térképszerkesztő, multiplayer, mesterlövészek, sorozatlövő fegyverek átdolgozása, akciópont rendszer átdolgozása, a járművekbe is lehet pakolni cuccokat, lehet lőszerdobozokat készíteni és még lehetne bőven sorolni... -
#14 Ha nem tesz fel semmit az ember az 1.13-at kivéve akkor is baromi nagyot fejlesztettek a játékon. Egy nagy rakat új fegyver, kiegészítő, már nem csak hátizsákot lehet feltenni hanem mindenféle tártartót, hámot. Új páncélok vannak, a karakterkreálást átdolgozták, az időjárás implementálása pedig megkoronázta a játékot. Dicséretes a Bear's Pit munkája, mindezt ingyen, rajongóként. -
ZaNNza #13 A második részt jelenleg is folyamatosan fejleszti több lelkes csapat. Az alapjátékra lehet feltelepíteni és számos kiegészítő modullal még tovább bővíthető, illetve igény szerint testre szabható a játék. Ez ingyen letölthető és JA2 1.13 néven fut.
Lehet továbbá kész telepítő csomagokat is találni, ahol ezt további modulokkal bővítik. Én Tais' SCI's csomagjait igen tudom ajánlani (AIMNAS vagy Urban Chaos). A telepítő csomagokra mindenképpen érdemes az utolsó 4462-es hotfixet feltenni.
Ha csak sima remake lesz, akkor ezekhez képest maximum grafikában fog többet mutatni, tudásban aligha. -
#12 Elég belenézni a "Hired Guns: The Jagged Edge" nevű csodába és meglátjátok, milyen lesz ez. -
Justil #11 Én ugyan nem játszottam komolyabban sose a JA1-2-vel (lehet pótolni fogom), de a hasonló korú és jellegű játékokat kedvelem igazán, így értelek benneteket.
Csak azt mondjátok meg nekem, ugye ti sem hiszitek el (szép dolog a remény), hogy majd szép grafikával ugyanazt fogják kihozni? El fogják kúrni, keményen.
Már eleve 3D-ben tök más, mint izometrikus nézetben, napersze attól még lehetne jó, de a nyakamat rá, hogy el fogják szarni :( -
Wittgen #10 Nekem eredeti :D
De ez egy kicsit gáz, ha 1-1 pályát csak 3 karakterrel lehet végignyomni.
Az eredeti játékokba nem kevés órát öltem, inkább voltak hetek és hónapok, imádtam őket. -
#9 Mekkora királyság lenne ha akinek eredeti JA2-je van az ingyen kapná ezt :P -
#8 Fosadék, tovább... -
Bhalage #7 hat igy vegigolvasva ez is egy elkurt faszsag lesz.
ja1-2 oriasi fav volt.
most jottem a xcom forumbol es rajottem h regen ezek a picit bonyibb taktika+akcio jatekok mennyire jok voltak es hgoy mennyire nincs ma semmi, mai technologiakkal mekkora durvasagokat lehetne csinalni. -
#6 +1 -
Marinecorps #5 Imádom ezt a játékot, máig előveszem. Én pont lesz@arom a grafikáját, a játékélmény az összes mai fost alázza. -
sanyicks #4 hát én az 1-el játszottam, de az full körökre osztott volt.
Iván lesz-e. Anélkül gáz. -
kisemlős #3 A 2-t imádtam! -
#2 Isten ments, hogy máshoz is hozzányúljanak!
-
lamer the true #1 Ámen
Ha csak a grafikát turbózzák megesszük.