Működik a "memória-kapcsoló"

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

philip k dick rulz.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

RoyalPredator
Ne szólj be nekik, mert az erekciódat lekapcsolják iPhone-ról 3G-vel a világ másik pontjáról, az álmodban heréidbe ültetett mikrochip segítségével. 😉

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

ez mekkora egy félkamu kutatás...
a tudósok lassan azt etetnek be a népnek amit akarnak

Ezt már rág feltalálták, úgy hívják Mónika show 😄

Tetsuo
LOL Ugy latszik, Te nem ertettel a hsz-bol semmit vagy CSAK a hsz-t erted, mast nem.. <#idiota>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Persze, mert mindenki aki gazdag(abb mint te) az zsidó.<#levele>

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

sanyicks-nál a pont...
plusz a származásuk is segíti õket nem kicsit 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Hát amerika leggazdagabb emberei simán megvehetnék azokat a sejkeket, mert nem olajjal dolgoznak, hanem sok sok virtuális pénzzel, amibõl akármennyit termelhetnek, átverhetik a fél világot 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Amerikai elit? Szerinted hol van AMerika leggazdagabb embere egy olaj sejk-hez képest? Segítek: Sehol 😊

ömm, lehet nem én vagyok erre a legexpertebb forrás, de én úgy tudom, hogy az idõs kori elbutulás a homloklebeny dopaminfelvevõ receptorainak hibájából ered, és nem a hippokampusz hibájából alakul ki. persze a technika nagyon faja 😊
Ez mindennél így van elõször.
Pl.: plasztikai vagy szem mûtétek. Régen csak a leggazdagabbak engedhették meg maguknak, ma már pár havi fizetésbõl el lehet végeztetni az egyszerûbb beavatkozásokat.

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

ha lenne is ebbõl valami embereknél, csak egy iszonyú szûk réteg férne hozzá, mert rohadt drága lenne. szerintem ez igaz az összes ilyen high tech egészségügyi dologra amin mostanában dolgoznak. sacc az amerikai elit fog élni vele.

Atkamon
Ghost in the Shell... 😊

A felejtés bére... Ben Affleck, Uma Thurman.. 😊
← ElőzőOldal 3 / 3