Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#137 Nincs kedved portolni a kieget Operára?:) -
#136 Nálam jól működik. -
#135 ha az sg azt jelzi, hogy 2 új üzenet van, akkor miért rakja be a bővítmény a piros vonalt az 1. után? -
#134 Nekem ez az új nem mindig töltődik be vagy mi. Olyankor kell nyomnom egy "oldal ujratöltése"-t, hogy működjön. A régebbivel nem volt ilyen gond(om). -
Dean Winchester #133 de annyira nem vészes szerintem
-
#132 ja a bezárás zavaróbb
megnyitás nemtom... az egész jó:) -
#131 Melyik része? A bezárás még nem végleges, ott én is sokkalom a dolgot. -
#130 esetleg lehetne gyorsabb az effekt -
#129 nagyon zsear ! -
#128 Felment a javított overlay commentbox cuccos. -
#127 fghgjkghk -
Dean Winchester #126 finomnak tűnik -
#125 Na ezt az overlay cuccot még ne használjátok mert bugos. Újraírom az egészet, ami most van azt a régi extből loptam ki. :D -
#124 Teszt. -
#123 Új fícsőr: válaszerre gombra kattintva nem dob az oldal tetejére, helyette kiemeli a megválaszolandó kommentet és alulról felcsúszik egy overlay textarea. -
#122 az oldal tetejére görgető gomb sztem lehetne gyorsabb -
#121 áh, én eddig a mastert szedtem le, de akkor a develop kell:) -
#120 Kézzel és ügyelj arra hogy ezek egyelőre a develop branchban vannak, tehát először felül át kell váltanod rá, utána menni a download gombra. -
#119 Google Chrome 12.0.742.100 -
#118 kezzel (letoltod megint) -
#117 magától frissül, vagy kézzel kell frissíteni? -
#116 Neked is a localStorage szarakszik. Ez nem tudom miért van, ez a hiba direkt nincs is lekezelve sehogy, mert soha semmilyen körülmények között nem kellene jelentkeznie. Milyen Chrome verziót használsz egyébként? Stabil kiadás? -
#115 Új fícsőr: animált visszaidéző script ("válasz XY üzenetére"). Szerintem rámegyek majd az ilyen általános, meglévő funkciókra és adok nekik egy kis szépséget, esztétikát. Develop branch. -
Dean Winchester #114 én is sg miatt váltottam chrome-ra...
szkriptes topikban minden böngészőnél befagyott 1-2 másodpercre viszont chrome-ban nem! Emelett sokkal jobb , gyorsabb böngésző mint bármelyik és ez mellé jön ,hogy ez az sg-s kiegészítő elkészült hozzá amire egyszerűen szavakat nehéz találni!
merlin.: ja , faszás nagyon ez is! -
#113 Uncaught TypeError: Cannot read property 'chat_hide' of undefined chrome-extension://kcffefphbgapiihnhiakeepplghihicf/js/content.js:326
-
#112 -
#111 Most az SG miatt használjam a Chrome-ot? Hát jó... :D -
#110 Így csináltam meg magamnak egyelőre:)
$('.std0').find('b').css('color', '#ffffff');
$('.std0').find('b').css('background-color', '#6c9ff7');
$('.std0').find('b').css('padding', '2px');
-
Dean Winchester #109
azt azért nem értem ,hogy ti itt és a többiek akik a szkripteket is készítik pár nap alatt rohadt sok jó és pozitív kiegészítőt tudtok készíteni akkor az sg atyja ezeket miért nem készítette már el réges régen , esetleg rakta be a fórum motorjába? :S
-
#108 Persze, helyreáll magától ha mondjuk ismét a fórum főoldalára mutató linkre kattintok, meg ma talán az első alkalom volt, hogy ez előfordult. Csak gondoltam beteszem a képet, mert már tegnap is kérted valakitől. :) -
#107 Új fícsőr: jobb felső sarokba kitesz egy gombot ami az oldal tetejére görget. Develop branch. -
#106 Valamiért nem éri el a localStorage adatait. Helyreállt magától? Mert ez valami specifikus hiba, amit én nem tudok reprodukálni és működnie is kellene minden esetben. -
#105 Az imént az egyik topikból visszaléptem a főoldalra - úgy, hogy még volt két másik topikban is olvasatlan üzenet -, és a Kedvenceim menü nem volt összecsukódva, valamint a chat ablak sem volt kikapcsolva.
Íme, amit a konzol ekkor mutatott:
-
Dean Winchester #104 köszönöm szépen! -
#103 Felül van egy "Switch Branches (2)" menüpont. Kettő branch van, a master a stabil kiadás, a developban vannak viszont az újtások, amik talán még instabilak. Olyan ez mint a Chrome kiadási mintája, van stabil és van dev kiadás. Ez is hasonló, a masterbe csak akkor kerülnek be az újítások ha nincs hátra semmilyen ismert hiba.
Szóval ha mindig a legújabbat akarod, akkor azt a develop branchban találod. Át kell rá váltani, és utána menni a download gombra. -
#102 Jaja, annyi. Eddig ha eljutott az első hsz-ig, alátöltötte a legfrissebb oldalt. -
#101 hopp, most már jó, pedig esküszöm, hogy a developot töltöttem le :D -
Dean Winchester #100 ha ilyen újítás van akkor én csak a fenti linket töltöttem le mindig aztán az egészet szépen benyomtam a chrome-ba és kész! Szóval nem ezt kell csinálni? -
#99 Mármint hol és miért és mit kell megállítani? Most még hozzáadtam annyit hogy figyelni mekkora a max oldalszám és nem próbál meg azon túl is betölteni cuccot. -
#98 Biztos a develop branchot töltötted le? Github almenü első eleménél kell átváltani rá, alapból a masteren állsz. Illetve a beállításokban bepipáldtad a megfelelő rublikát?