Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#257 Masterbe beolvasztva a legújabb verzió. Webstoreba is fel lett töltve, hamarosan frissül mindenkinél aki onnan telepítette. -
#256 Ötlet: egy gombot elhelyezni valahová, ami az összes új üzenettel rendelkező topikot olvasottnak jelöli. -
#255 Köszi! -
Borg #254 Ötlet: Esetleg új szmájlik? Valahonnan, hozzáfűzhetően. :) -
#253 3.0-ban (develop branch) már javítva van, de pár nap múlva frissülni fog a Webstore-os verzió is. -
#252 Nekem csinál olyant, hogy nem tölti be a ezt a kiegészítőt vagy mifene csak akkor, ha rányomok egyet az "Az oldal újratöltése"-re.
újratöltés
Chrome -> 12.0.742.112
SG Fórum+ - Verzió: 0.2.3 -
#251 Köszi a kiemelést:) -
#250 -
#249 Developba felmentek az újdonságok. Ha nem jelentkezik komoly hiba, akkor pár nap múlva stabil verzió születhet belőle. -
#248 Új fícsőr a nightlyban: említett kommentek beidézése. Ha valaki egy üzenetben csak annyit ír hogy "#1452" akkor a bővímtény azt kattinthatóvá teszi, rákattinva pedig az üzenet alá becsúszik az említett komment. Olyasmi mint a válaszerre funkció, csak ez autómatikusan megkeresi az ilyen elemeket az üzenetekben.
ui.: sok kérés-kérdés volt. A hibákat és a kért dolgok nagy részét majd beleteszem a bővítménybe, csak mostanság kevesebb időm van rá. -
Dean Winchester #247 mástól láttam ezt de ide elfér a javaslat szerintem!
a kategóriák ki-be csukása megoldható? -
Rotcsa #246 AZ üzenetközpont-rész várom már, de nagyon! :)
Kúrva jó lesz azzal az sg, szerintem! -
Dean Winchester #245 nálam 10szer is bejön majd belehet zárni -
#244 nálam okés -
#243 nálam ez a topik nem jön be a bővítménnyel :(
-
#242 Ha véletlenül kétszer kattintok a "válasz erre" linkre, kétszer jön fel az overlay és a másodikat nem lehet bezárni. -
Szuperkaraj #241 Igen, azt szedtem le. Most újratelepítés után működik rendesen. :) -
#240 Muszáj megkérdeznem: tuti a nightly-t tetted fel? Felül át kell váltani rá, utána menni a letöltésre. Ott pedig a zip vagy targz, mert a CRX a masterből van, azt beteszi mindenhova. -
Szuperkaraj #239 Pont most töröltem le az összes bővítményt, és raktam újra fel a Nightly-ból a legfrissebbet, nincs lépcsőzetes komment, de még új beállítópanel sem. Szóval jön a Chrome újratelepítés :D -
#238 Próbáld már ki hogy letiltod az összes többi bővítményt. Szerintem valami bekavar neki, jónak kellene lennie. -
Szuperkaraj #237 Nincs változás, ugyan úgy a régi megszokott módon mutatja a válaszokat. -
#236 A legújabb nightly builddal is ezt csinálja? Sok változás történt az első verzióhoz képest. -
#235 Nightly branchban új beállítópanel. -
Szuperkaraj #234 A lépcsőzetes komment-megjelenítés csak nálam nem működik?
0.2.3-mas verziójú SG+, 12.0.742.112-es Chrome
Kép -
#233 Hát volt pár változtatás, de elvileg már a legelső verzióban sem volt ilyen hiba. De azért leszedheted az újat, most ment fel még1 frissítés. -
Dean Winchester #232 várjál de azóta javítottál rajta valamit? mert én még az akkor kijött verzíót néztem csak! Azóta azt leszedtem és nem próbáltam , gondoltam megvárom még kijön a javítás -
#231 Nekem teljesen jónak tűnik. A fő komment monotoné, az van szélen, a többi sorakozik bentebb és alább. -
Dean Winchester #230 ebben!
de a monoton hsz képe meg pont nem látszik sajna :) -
#229 Kép alapján nekem jónak tűnik, de jobb lenne ha belinkelnéd hogy melyik topikban van ez. -
Dean Winchester #228 igen de a két karikázott egyén hsz-nak beljebb kéne lennie és a mono hsz-nak kéne egész kint lenni sztem de mind1 , elhiszem ha te mondod :D -
#227 Nightlyban új verzió. Átdolgozott szálkezelés. Jelöli az új kommenteket is. Illetve van előre és hátra gomb, amivel könnyen lehet ugrálni az új hsz-ek között. Hasznos hogy ha az új hsz-ek szét vannak tagolva az odalon, akkor nem kell keresgélni őket, nyomsz egy next-et és a következőre ugrik. -
#226 Én nem látok hibát benne. A két jelölt hozzászólás azonos szintre került, mivel azonos kommentre válaszoltak. A szinteken belüli sorrend is jó, időrendbe van téve. -
Rotcsa #225 Ha beindul az üzenetközpontos rész és jól is megy, akkor nagyon felpörög itt sg-n az élet! :D -
Dean Winchester #224 pl. monoton hsz-t kellett volna shep hsz elé tenni de ez nem történt meg...
csak gondoltam jelzem a hibát
-
#223 BREAKING: rájöttem hogy miért szarakodott a localStorage egyeseknél. A domready fv. előbb futott le minthogy az ext lekérdezhette volna a localStorage adatait. Erre elviekben sosem kerülhetett volna sor, előbb kellene megkapnia az adatokat. Minden esetre a nightlyban már javítva van, stabil verziókba csak később kerül bele, tesztelni kell ezt is. -
#222 világos :) am nem is rossz egyelőre, barátkozni kell vele. csak tényleg kellene majd jelölni valahogy hogy mi az új üzenet :D
na addig kikapcsolom, míg nem teljes, mert így most még zavaró :) -
Rotcsa #221 Hopp, ez a #214 re ment volna. -
Rotcsa #220 Én erre azt találtam ki,hogy legyen egy "írógép" gomb.
Tudjátok, azt is midníg visszabassza a az írnok, amikor majdnem leesik, agy mi. :D
Lenne itt is egy méret, ami után megint az elején kezdené. Ezt csinálhatná aki írja maga is, vagy a rendszer automatikusan és egy írógéppel, vagy annak ezzel a részével lenne jelölve. Na? -
#219 Teljesen egyéni kívánság:) Bele tennéd nekem az egyéni listaelemekhez ezt [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1308399664&no=110]#110[/URL], mint opció? Csak, hogy ne kelljen minden alkalommal hekkelnem:) -
#218 Tervben van. Meg egy csomó másik függvénynek nem szabadna lefutnia, vagyis nem ebben a sorrendben. Ezek szépen majd megvalósulnak, most csak ennyire volt időm egyelőre. Kis koncepciós bemutató, semmi más.