Gondba kerülhet az iCloud név miatt az Apple

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgyis az lesz mint ami az iPhonennál is volt.

passatgt
És itt a másik kérdés, hogy miért engednek levédetni ugyanazt mégegyszer egy másik cég által:)

passatgt
A hivatalos beadvány alapján 2005-ben alapították
http://www.scribd.com/doc/57544701/iCloud-Complaint

És itt a gond nem azzal van, hogy azonos a szolgáltatás, mert teljesen más, csak az apple az icloud nevet olyan célra is levédette, amit ugyan nem használ jelenleg, de egyezik a z iCloid Communications jelenlegi szolgáltatásával

megnéztem a cég oldalát. Egy bejegyzést találtam ami a kezdetekre utal:
"In fact, we've been a pioneer in the telecommunications industry since 1982! "
ami ugye nem 86.....

Viszont:
"iCloud Communications and all other products and services mentioned are the trademarks, service marks, registered marks or registered service marks of their respective owners.

Copyright ˆ 2009 - 2010 iCloud Communications, LLC. All Rights Reserved."

tehát még az is lehet, hogy tényleg õk koppintottak. Ui. ha 1982 (okés 86) óta bejegyzett védjegyük lenne az iCloud akkor a fenti mondat így nézne ki:
"Copyright ˆ 1986 - 2010 iCloud Communications, LLC. All Rights Reserved."

sztem
Hát, lehet hogy betegesen keresem az összeesküvés elméleteket, de én is erre gondoltam... Sõt, jó lenne tudni, hogy mit tervez még a jövõben az apple, és azt is gyorsan levédetni. El tudok képzelni mondjuk egy üdítõt, iPadezés mellé, iTal néven... :D

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

Szerintem az Apple már megtette ajánlatát a iCloud Communications LLC-dek, hogy az egész céget megvásárolná kilóra. :D

Olyan tömegnév véletlenül ugyanazt találták ki, na és akkor mi van?
Az alma termesztõknek van pénze, majd mindent elsikálnak a felhasználók pénzébõl!
Eddig is ezért volt ilyen drága az alma termés. <#eplus2>
Elnézted mi? Talán el kellene olvasni a cikket ilyen komment elõtt...

Szerintem ez csak reklám. Lassan ebbõl ûznek sportot kb. Nem csak a Zapple...
Drága, de hatásos reklám, rengeteg helyen írnak róluk "ingyen".

Az epl ügyfeleknek nem gáz, van pénzük (vagy ha nincs akkor hitelbõl is megveszik) :D Fizessék csak meg, hiszen a "minõséget" meg kell fizetni <#eplus2>

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

hdo
Ajánlom figyelmedbe megkeresni, hogy a diablo3.com-ért mennyit fizetett a blizzard az elõrelátó tulajoknak akik elõre lefoglalták! :D

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Amúgymeg.. õszintén? Jogászok, ügyvédek egy rohadt tetves márkanéven keresik zsírosra magukat. Egyszerûen röhej, hogy ebbõl meg lehet élni. Ebbõl a perbõl valójában mi származik? A per vesztese a veszteségeket iylen esetben beleépíti a szolgáltatás árába valamilyen formában. Ki fizeti ki? Az ügyfél, akinek aztán tényleg semmi köze az egészhez. Röhej egy világ.
Tetsuo
Meg rogton mindennek az ellenkezojet gyanitjak.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

gyerekek, ne legyünk már ilyen naivak, hol itt a szükségszerûség abban, hogy egy céget 26 éve megalapítanak, és a jelenlegi neve nem egy amolyan "rajtacsapás" volt - esetünkben - az Apple-ön? Nem mintha sajnálnám, sõt, ahogy írták elõttem: visszanyal a fagyi: annyit kardoskodtak már a szerzõi jogvédelem alatt álló dolgok miatt, most meg épp õk kerülnek emiatt kényes helyzetbe, kurva felháborító. Remélem ez az iClouds com tényleg csak meg akarja tartani a nevet, hogy az Apple keresztbeszopjon és ne csak egy amolyan kis anyagi kár érje...
Ugye, az Apple-t nem zavarják azok az objektív alappilléreken álló alkotmányos jogok, mint az ártatlanság vélelme a bluetooth használata során, mer' nyilván, az hogy átküldök egy mp3 fájlt egy másik készülékre, az szükségképp jelenti azt, hogy éppen már a mindennapi életbe is beszivárog a "kalózkodás", s elképzelhetetlen, hogy saját anyagot küldök azonos formátumban. (képformátumú fájlokról már csak ne is beszéljük...) Innen nézve pedig jól megérdemelne egy iPhone 5-öt repesztõ pert a seggébe... várom szeretettel az elmarasztaló fejleményeket!
Jó oké, elnéztem. Van ez így. :) Úgy birom itt az SG-n, hogy rögtön nekiesnek az embernek :)
Mi van?? Olvasd el figyelmesen a cikket:
"Az iCloud Communications-t 1985-ben alapították, azaz 26 éve létezik"

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

hdo
Milyen ellenkezõ? Megelõzte az apple-t a névválasztásban? Meg. Akkormeg?

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

az Apple mikor jö végre már rá, hogy le kellene védetnie az i + összes angol szót, és akkor nem kellene állandó jogvitába kerülni bármely új terméke/szolgáltatása esetén lol
akkora királyok hogy nekik nem kell.

ezért ilyen drágák a termékek, belevan kalkulálva a pereskedéses bünõzés

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Én pont az ellenkezõjét gyanítom. Az icloud lcc szerintem akkor került bejegyzésre amikor valahogy kiszivárgott, hogy az apple is tervez felhõszolgáltatást. A nevét nem is kellett tudni, hiszen az apple-nél ez egyértelmû. Szerintem megbújtak a háttérben és mikor az apple bejelentette a dolgot gyorsan lecsaptak rá. Simán elképzelhetõnek tartom. Hiszen a világ gazdagabbik fele ingyenélõ. Miért pont ebbõl ne akarnának pénzt csinálni?
hdo
De õszintén, mekkora balfasznak kell lenni ahhoz, hogy valamin hónapokig dolgozzanak, aztán úgy adjanak neki nevet, hogy még a jogvédelmi hivatal weboldalára sem mennek fel, megnézni, hogy nem-e szerepel már trademark-ként?!

Valszeg az Apple emberei nem tudtak errõl a névrõl eddig. :)
Vagy inkább belemennek az összes név-vitás dologba, aztán majd valahogy utólag végigverik, hogy az övéké lehessen.

passatgt
így tuti lehúzzák a rolót, csõdbe mennek:)

Hát ez király :DD röhögök jól, megint visszanyalt a fagyi.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)