90
mint a férfiak?
  • bakkerman
    és itt jön a különbség a lány meg a nő közt,16 éves lány átmegy kurvába 5 vodkától,26 éves nő meg koktélozgat amíg nem érzi. majd kinövik,énis ittam középsuliba mint az állat,csak amikor rájöttem,hogy mindig másnap reggel tudtam meg mit csináltam éjszaka,feljebb tettem a mércét
  • karajjj
    a lányok többet isznak, mint a nők
  • Gubberx
    Teljes mértékben egyetértek :)
  • MerlinW
    A legtöbb nő szégyelli magát részegen, ezért nem iszik sokat. Ez így van jól. Nincs kiábrándítóbb dolog a világon, mint egy részeg nő:)
  • Molnibalage
    Én nagyon kevés olyan nőt ismerek aki komoly szinten alkoholozál. Az felük kb. antialkoholisa a másik fele 1-2 sör feles vagy 1 koktálnál húzza meg a határt.

Persze ez nem a 14-18 korosztály...
  • cargame
    Hat ez erdekes tema :D:D 19 eves fejjel azt mondom, hogy igen. Bar nem mindig. De amikor nekifognak akkor nagyon nyomassak. Mi a fiuk csak nezzuk, h most akkor mivan? :))
    De ez inkabb akkor van mikor ilyen hazibuliba megyunk vagy kirandulni. Kulturaltabb helyeken kevesebbet isznak vagy egyaltalan nem. :)
    Ez ugy van, h van egy barati tarsasag akkor ott "erezd el a hajam van" :D
  • HTS s3rg1nh00
    többet,mert többen vannak.
    /close
  • gabika72
    Azt én is észrevettem, hogy ők isznak a legtöbbet, voltak nálunk ilyen 17-18 éves korosztály, addig itták magukat, míg elnézték a wc-t 1 méterrel.
    A fiúk általába kicsit kulturáltabbak, tehát nem jellemző hogy összehányják a lakást.
  • bakkerman
    14-18 éves korosztály sokat iszik jah
  • gabika72
    A nők tényleg több alkoholt isznak, mint a férfiak, mert nem tudják hol a határ, avagy kevesebbet isznak, mint ahogy mindenki gondolja.