90
mint a férfiak?
-
és itt jön a különbség a lány meg a nő közt,16 éves lány átmegy kurvába 5 vodkától,26 éves nő meg koktélozgat amíg nem érzi. majd kinövik,énis ittam középsuliba mint az állat,csak amikor rájöttem,hogy mindig másnap reggel tudtam meg mit csináltam éjszaka,feljebb tettem a mércét -
karajjj #9 a lányok többet isznak, mint a nők -
Teljes mértékben egyetértek :) -
A legtöbb nő szégyelli magát részegen, ezért nem iszik sokat. Ez így van jól. Nincs kiábrándítóbb dolog a világon, mint egy részeg nő:) -
Én nagyon kevés olyan nőt ismerek aki komoly szinten alkoholozál. Az felük kb. antialkoholisa a másik fele 1-2 sör feles vagy 1 koktálnál húzza meg a határt.
Persze ez nem a 14-18 korosztály... -
cargame #5 Hat ez erdekes tema :D:D 19 eves fejjel azt mondom, hogy igen. Bar nem mindig. De amikor nekifognak akkor nagyon nyomassak. Mi a fiuk csak nezzuk, h most akkor mivan? :))
De ez inkabb akkor van mikor ilyen hazibuliba megyunk vagy kirandulni. Kulturaltabb helyeken kevesebbet isznak vagy egyaltalan nem. :)
Ez ugy van, h van egy barati tarsasag akkor ott "erezd el a hajam van" :D -
többet,mert többen vannak.
/close -
gabika72 #3 Azt én is észrevettem, hogy ők isznak a legtöbbet, voltak nálunk ilyen 17-18 éves korosztály, addig itták magukat, míg elnézték a wc-t 1 méterrel.
A fiúk általába kicsit kulturáltabbak, tehát nem jellemző hogy összehányják a lakást. -
14-18 éves korosztály sokat iszik jah -
gabika72 #1 A nők tényleg több alkoholt isznak, mint a férfiak, mert nem tudják hol a határ, avagy kevesebbet isznak, mint ahogy mindenki gondolja.