90
mint a férfiak?
  • raptorjesus
    2:30-nál stipistoppi enyém:)

Amúgy meg...a diszkóban mogyorót zabáló csajokat kerülni kell :DDD. Azok a 2 fél Jager+1 sör kombót fel se veszik.
  • Molnibalage
    Nem tudok általánosságban beszélni, hiszen kétszer mondtam ki a kígyó nevét és nem tervezem többször.

Ami az illeti olyan riktán és olyan keveset iszom már, hogy néha 1 sörtől teljesen bealaszom, ha fáradt vagyok...
  • tviktor91
    ya
  • IXEMGabeo
    ez érdekes elméletileg egyik haveromnál úgy van a dolog, hogyha nem eszik semmit piálás előtt akkor nem bírja a sok A betűt:O na ez hogy van akkor? te meg kihányod az ételt, amit előtte ettél meg?

a nőkről már ne is beszéljünk ugye?:D
  • Molnibalage
    Az elsőnél igen. Arra ébredtem, hogy a tesóm és fater dumál arról, hogy hánytam -e. Én morogk, hogy áááááááá, dehogy. Oszt mégis. Szó se róla, azóta sem hánytam piától.

Összesen kétszer hánytam piától életem során. A másik alkalomnál két sör és egy feles után, de az szerintem nem a pia lehetett. Az előtte letolt pizza kicsit gyanús volt, én meg viszont rohadtul éhes... Az utóbbi volt 9-10 éve a másik 12.

• salsoul
    ehhez tulajdonképpen még alkoholos pia sem kell, a csapvíz is tökéletes
    elv: placebo hatás ;)
  • IXEMGabeo
    ez még tűrhető, legalább te nem hánytad össze magad:D

egyik haverom tesóját szépen kirabolták mikor a Blahán leült, mert azt se tudta hol van úgy bevolt állva még a polóját is elvitték szerencsétlen srác egy szál nadrágban félmeztelen ment haza. (ja és még a hülyéje vitte magával a notebookját a buliba is, azt is meg az összes pénzét ellopták, de úgy, hogy semmi baja nem volt még ott a bulin, gyanítottam h beletettek valamit az italába, szarul érezte magát és egymaga eljött onnan és nem tudta később hol van)...

így gondolja meg az ember mit fog inni és magával vinni. Csak a baj van ebből:)

józan ész foreva:D én is húszas éveim elején járó egyén vagyok mégsem rajongok azért, ha más kezében meglátom az italt, aztán rám liheg a büdös alkesz szájával:D
  • Molnibalage
    Melyiknek? Az első eset idején kb. 19-20 lehettem. Olyan 2002 magasságában volt.
  • IXEMGabeo
    és ennek mi értelme volt?:) én sosem láttam lehetőséget az italozásban, anélkül is jól érezheti magát az ember nem?
  • Molnibalage
    Több csajjal is voltam már keményebb italozásban. Egyik sem jutott cipelhető állapotba ennél lénygesen több piától sem.

Ellenben nekem életemben volt két filmszakadás. Az egyik esetben úgy kezdődött az este, hogy 1 üveg, 2 üveg pezsgő. Még fiatal voltam és bohó. Értsd, marha.

A második eset egy éve történt, bár részleges, itt-ott maradt ki néhány perc és nem órák. Az első esetben otthon ébredtem, gőzöm nem volt, hogy hogyan kerültem haza.

A második esetben 3-4 óra alatt toltam le két kicsi és egy nagy sört meg valami koktélt. Mondjuk nem én kértem, cimbijeim rendelték. Gépész múltamra való tekintettel mindig bivalyerőset koktélt ajánlanak nekem. Ennyi is elég volt nekem a részleges emlékezetkieséshez, de ettől még simán jártam. Röviden, nagy szórás lehet, de egyetlen átlagos csaj sem fekszik meg 2 sör + egy felestől, max. ha 5 perc alatt tolja le...
  • kritttt
    Érdekes dolog ez szerintem nem isznak többet a nők csak nem bírják. Egy átlagos férfi mondjuk 2 sör + egy feles kombót meg sem érez még sok nő ennyitől már cipelhető.
  • naddki asheggem
    Isznak mint billenős zil hegymenetben...
  • Molnibalage
    A brigázás után eleve szomjas voltam, tehát a söriváb még jobban üt.
  • kakimakifsz
    Differenciálegyenletekre gondolsz, vagy szövegértésre idegen nyelven?
    Valóban nem menne. A bicikli az pont jó mérce. Aki 1 méteren belül tudja terelgetni 2-3 km távolságig, az még ura a biciklinek.
    Ezt az olasz sör dolgot amúgy se értem:) Pont hogy ki kéne izzadnod nem?
  • Molnibalage
    Milyen körülmények között? Garantálom, hogy csak minimális zavaró behatásra elhasalsz. Komplex gondolkodást igénylő feladat megoldása lehetetlenné válik.
  • kakimakifsz
    hehe csak most látom, hogy válaszoltál. 4 sör+2 felessel azért a fehér vonalon végig tudok menni, ha erre gondolsz, bringázás is megy.
    Nem olyan bitang mennyiség az. Most egy 45-50 kilós nőre ugyanennyi másképp hat.
  • kakimakifsz
    És, ha az alkoholt mint mérget kezeljük?
    Régen egy feles vodkától már mosolygósabb voltam. Most 4-5 kell, hogy ugyanolyan jól érezzem magam. Alkohol drogok stb. nem olyan mint a légzés:)
  • Molnibalage
    22 km bringázás után megittam egy kisüveges olasz sört egy hosszú munkanap végén. Alig bírtam a lépcsőn felmenni egyenesen utána. Ettől még soha nem lesz olyan, hogy 4 sörtől csak vidám leszek, ha rövid idő alatt iszom meg. Fizikai képtelenség.

Ez pont olyan, mint hozzászokni ahhoz, hogy nem alszol napokig. Semmiféle tudományos kutatással nem sikerült igazolni azt, hogy az alvásmegvonást meg lehet szokni. Ez kb. olyan kijelentés, hogy légzés nélkül is lehet élni. Az alkohol hatása is ilyen. Minél extrémebb a dózis és rövid az idő, annál inkább egyenszilárd lesz mindenki. Értsd, matt részeg.
  • Ari18
    Ez fáradtság függő. Van úgy, hogy meló után megiszom 2 sört és már egy kicsit érzem a hatását. (Azt hozzá teszem, hogy kb 3perc alatt) És van amikor kipihenten 4-5 feles + sört "kombó"-tól be sem csiccsentetek. Nála így megy.
  • hunbasser
    de azért vannak fokozatok...van aki 4 sör meg két felestől még csak jól érzi magát,kicsit megérzi és kész(3 óra meg elég hosszú idő,közben rá tudsz úgymond "pihenni" a piára),meg olyan is van akinek elég két sör és már félrebeszél meg nem találja a gondolatait.
  • Molnibalage
    Ennyitől 3 óra alatt ki nincs kész? Az csak szokásos nagyszájúság, aki azt állítja, hogy ennyitől nem részeg. Pár egyszerű feladattal bárkiről simán bebizonyítható, hogy ennyi piától részeg.
  • roli613
    A NŐK NEM TÖBBET ISZNAK CSAK 2 SÖRTŐL BERÚGNAK!
  • kakimakifsz
    Nem.
    4 sör + 2 feles és kész vannak.
  • hunbasser
    a másik meg hogy én meg tudok inni 8 üveg sört,pedig én azt vallom magamról hogy nem vagyok nagy piás és nem bírom annyira a szeszt. pl megiszok pár feles rövidet,abból csak hányás lesz...1-2 még elmegy kísérővel,de a 4. feles után már tuti be vagyok állva,ha nem hányom ki.
    még egyszer hangsúlyozom,itt most nem arról van szó,hogy ki bír többet inni,csak hogy a nők többet isznak,ez egy általánosítás. valahogy mégis férfiakkal vannak tele a kocsmák,akkor hogy van az hogy a nők többet isznak mint a férfiak? sehogy,azért itt még nem tartunk (hála a jó istennek,és ezt most nem a férfiak "becsülete" végett mondom)
  • hunbasser
    látom te is a "3-4 sörtől részeg vagyok és okádok" típus vagy,nem muszáj elhinni haver,de láttam már olyat is hogy valaki többet ivott. és mégegyszer mondom,nem tartom én sem menőnek,csak nem értem hogy miért tartód lehetetlennek attól,mert te azt annak gondolod.
  • hunbasser
    én sem tartom menőnek ha valaki sokat iszik.és ismerem apámat,elhiszem róla hogy megivott anno fiatalkorában 6 liter bort is,itthon úgy iszik meg 2 litert hogy észre se veszed rajta,akkor kb 3-4 liter lehet az hogy ezt már megérzi. nem színezek,de nem is menőségből mondom,csak azért az durva általánosítás,hogy a nők többet isznak mint a férfiak. 100 nőből kb 1-2 van olyan aki felveheti a versenyt a férfiakkal,100 férfiból meg 50 van akivel az az 1-2 nő felveszi a versenyt.
  • hunbasser
    azt nem mondtam hogy nincsenek kivételek,nyilván vannak olyan nők akik leisszák a férfiakat,főleg azokat,akik nem bírják annyira.amúgy gratulálok neki,büszke lehetsz rá.gondolom hosszú edzés eredménye lehet,mert senki nem születik úgy,hogy jaj hát én bírom a vodkát mint az állat.
  • bardocz
    15 éves szellemi szintig elmegy, utána már kellemetlen:D
  • cargame
    :D:D:D 6-7 liter sor az 12-14 uveggel. Hagyjal mar az ilyen dumakkal...
  • Grenzjager
    az kövi topik
  • Atomreaktor
    Te is éppúgy kiszínezted :P 4-5 liter bor :D

és akkor mi van, ha valaki nem bír sokat inni? sokkal jobban jár, megiszik két felest és jól érzi magát, a szervezete és a pénztárcája is jobban jár.

szerintem ez a "ki ivott többet a tegnapi buliban" nem menő mentalitás már.
  • Ic3 m4n
    Jobb a nőknek, olcsóbban bebasznak.
  • SötétBarom
    Egyszer leültetnélek a csajommal vodkázni.
  • BaliBoy
    Ja, és büdösebbet is.
  • hunbasser
    nem isznak többet,faszság. aki ezt állítja,az nem tud inni. nem tudom ki látott már olyan nőt aki egy éjszaka alatt megiszik 6-7 liter sört. vagy éppen 4-5 liter bort (vagy 6-ot mint apám :_). meg liter vodka meg ilyenek...nők sokkal előbb fejreállnak az alkoholtól,nem bírják annyira,csak hát vannak olyan kis csitrik akik kiszínezik a dolgot,pl hogy "barátnőmmel megittunk egy üveg finlandiát meg egy üveg jagert",ez a valóságban úgy néz ki hogy a finlandia félig volt,felöntötték fantával meg a jager is csak félig volt és felöntötték almalével. és persze egész nap azt itták,úgy még egyedül is megiszom,főleg ha egy egész napom van rá...én azt vettem észre hogy nagyon sok nő túloz,hogy ő ennyit meg annyit ivott. amikor már látom hogy egy nő iszik,hát pl így volt nálunk egy ilyen kis összejövetelen is,a csajt szeszmeraldának becézték,ő meg még büszke is volt rá,aztán én meglepődtem mikor 4 paradicsomos vodka (2,5 cent paradicsomlé,2,5 cent vodka) meg egy kis pezsgő után kifeküdt. ugye mondták hogy huu mennyit iszik meg minden,de ilyenkor még a férfiak is kiszínezik a történetet hogy hatásosnak tűnjön.nem isznak többet a nők,csak sokkal hamarabb be tud rúgni
  • lpmaskmancick
    Először azt olvastam: "A nők többet szarnak?"
  • CattiBrie
    Szerintem ennek nincs semmi hátránya, kizárólag előny származik mindenkinek abból ha megiszik naponta legalább 1 liter folyadékot. Vagy még jobb, ha annyit, amennyit csak tud. :) Szerintem a jövőre nézve az a legjobb, ha még többet iszom. :) Lásd be Te is, a szervezetnek szüksége van az ivásra! :)
  • llacee
    igen!
  • Ferenc4
    unalmas
  • ToM1113
    Nekem nem érdekem hogy neki jó legyen a jövőben...
    Csupán arra próbáltam kitérni hogy sokan nem látják a hátrányát ezeknek a dolgoknak.

Ihat amennyit akar. :)