Itthon nem érdekelt senkit az év egyik legnagyobb sikere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"cuki kis vígjátékok' "

na, ebben semmi cuki nem volt, az biztos.
Laza
Mondjuk ezért a filmért eleve nem adnék egy vasat sem moziban ... a Retekklubbon is csak fél szemmel nézném ...
Engem már nagyon régóta nem szórakoztatnak ezek a 'cuki kis vígjátékok' ... idõpazarlás 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én megnéztem a filmet a hétvégén, és aki meg bírta nézni a Másnaposokat, akkor ezt is nyugodtan megnézheti, szerintem nem rosszabb. (Mondom úgy, hogy nekem a Másnaposok nem ütött akkorát, mint ahogy sok más embernél). Vannak benne sírvaröhögõs poénok, de a vége felé sok érzelgõs rész is van. Hiába no, csajok a fõszereplõk, csajokról szól. 😊

Nothing to say

m minnifield
jah, így már azért világosabb. <#eljen>

shenmuedc
Ne értsetek félre nem az a bajom hogy vének, hanem ez a befosok, behugyozok...stb koncepció már egy kicsit sok. Hogy férfiak vagy nõk csinálják az mindegy.
m minnifield
jack nicholson, robert duvall, dustin hoffman, clint eastwood, al pacino meg robert de niro meg gusztustalan vén faszok. ki kíváncsi rájuk? golyózápor kell ide bazmeg meg robotok.

shenmuedc
35 éves vagyok és nõs. De ezek a nõk akkor is gusztustalanok.
Nocsak, azért Hollywood agymosása beérett. Mégiscsak van, aki szerint akkor jó egy film, ha kigyúrt Adonisz pasik és modellcsajok szerepelnek benne.

Az a röhej, hogy az ilyen szánalmasok pár év múlva kinövik ezt és akkor fognak égni, hogy ma ekkora nagy agymosott nullák.
shenmuedc
Senki nem kíváncsi ilyen gusztustalan vén picsákra? Nem is értem.