Szekeres Viktor

Itthon nem érdekelt senkit az év egyik legnagyobb sikere

Még a szinkronos bemutató sem segített a Koszorúslányokon. Az Amerikában hatalmas sikerrel vetített film itthon még tízezer nézőt sem érdekelt premierjének hétvégéjén, így nálunk elmarad a kasszarobbantás.

Úgy tűnik, hogy itthon nem volt kellő hájpja a Koszorúslányok (Bridesmaids) című komédiának, így nem aratott túl nagy sikert. A hétvégén 25 moziban bemutatott filmet 9 257-en nézték meg Magyarországon, s bár ezzel az újoncok közül a legnagyobb érdeklődéssel kísért lett, még így is messze elmaradt a várakozásoktól.


Pedig a valahol a Másnaposokra emlékeztető film Amerikában hatalmas sikernek számít, hiszen alig 30 millió dollárból készült és már 125 milliós bevételnél tart. Mindez annak köszönhető, hogy a közönség remekül reagált a vígjátékra: a nyitóhétvégéjén 26 millió dollárt termelő Koszorúslányok még bemutatójának ötödik hetében is 10 millió dolláros hétvégét produkált, tehát kivételesen lassan csökken a bevétele. Éppen ezért valahol meglepő, hogy Amerikán kívül nem nagyon mutatták még be: májusban Romániában és Szlovéniában volt csak látható, s azóta csak Izland és Magyarország lakosainak nyílott arra lehetőségük, hogy jegyet váltsanak valamelyik helyi moziban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    "cuki kis vígjátékok' "

    na, ebben semmi cuki nem volt, az biztos.
  • Laza #8
    Mondjuk ezért a filmért eleve nem adnék egy vasat sem moziban ... a Retekklubbon is csak fél szemmel nézném ...
    Engem már nagyon régóta nem szórakoztatnak ezek a 'cuki kis vígjátékok' ... időpazarlás :)
  • Yutani #7
    Én megnéztem a filmet a hétvégén, és aki meg bírta nézni a Másnaposokat, akkor ezt is nyugodtan megnézheti, szerintem nem rosszabb. (Mondom úgy, hogy nekem a Másnaposok nem ütött akkorát, mint ahogy sok más embernél). Vannak benne sírvaröhögős poénok, de a vége felé sok érzelgős rész is van. Hiába no, csajok a főszereplők, csajokról szól. :)
  • m minnifield #6
    jah, így már azért világosabb.
  • shenmuedc #5
    Ne értsetek félre nem az a bajom hogy vének, hanem ez a befosok, behugyozok...stb koncepció már egy kicsit sok. Hogy férfiak vagy nők csinálják az mindegy.
  • m minnifield #4
    jack nicholson, robert duvall, dustin hoffman, clint eastwood, al pacino meg robert de niro meg gusztustalan vén faszok. ki kíváncsi rájuk? golyózápor kell ide bazmeg meg robotok.
  • shenmuedc #3
    35 éves vagyok és nős. De ezek a nők akkor is gusztustalanok.
  • zetortraktor #2
    Nocsak, azért Hollywood agymosása beérett. Mégiscsak van, aki szerint akkor jó egy film, ha kigyúrt Adonisz pasik és modellcsajok szerepelnek benne.

    Az a röhej, hogy az ilyen szánalmasok pár év múlva kinövik ezt és akkor fognak égni, hogy ma ekkora nagy agymosott nullák.
  • shenmuedc #1
    Senki nem kíváncsi ilyen gusztustalan vén picsákra? Nem is értem.