Lezárult a Nokia és az Apple közötti szabadalomvita
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Õk is mind sok más autó gyártó cég lényegében összeszerelõ üzem.Az autók is 60-70%--ban ugyan onnét kapjak az alkatrészeket csak a markáért kell fizetni.Globalizáció van.Pl japán autók amik dieselek vagy francia vagy nemet vagy olasz most akkor ki kit támogat 😊
Nagyon-nagyon rossz megoldás az, hogy az életképes cégeket/dolgozókat agyonverjük az adókkal azért, hogy az életképtelen sz.rokat fenntartsuk. Hagyni kell kihalni õket, mert azzal hogy tömjük beléjük a milliárdokat csak azt érjük el, hogy a még meglévõ pár normális EUs céget is kivéreztetjük. Én úgy gondolom hogy bármilyen cég ha állami segítségért folyamodik, akkor:
1. 100%-ban állami tulajdonba menjen át
2. Közalkalmazotti bértábla azonnali bevezetése, 0 prémium egészen addig, amíg nyereséges évet nem zár a cég.
Rögtön nem sírna se a Nokia, se senki más, hanem szép csendben csõdbe mennének. Merthogy lóf.szt nem érdekel, hogy a cég tönkremegy, mindenki - a csúcsvezetõtõl az utolsó melósig - csak a fizetését félti. De ha Komáromban is azt mondanák a melósnak, hogy kapsz 80eFt nettót, a vezetõ meg esetleg 120-at, akkor nem sírna egyik se a munkahelyéért.
Én találtam egyet ami tökéletesen megfelel minden igényemnek, és pont úgy csinál mindent ahogy azt akarom ... sajnos ez 6 éve volt, és azóta sem találtam ilyen telefont.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nincs hibátlan, kompromisszum kész telefon, de bárki használta a telefonom, el volt ájulva, ha samsung-ja van, ha iphone-ja, ha bármije. rottyon vagyok szoftverrel bármire, minden mûködik és jól. Csak rábeszélni tudlak.
Azért is N8, mert a többi S3 nem olyan jó egyes dolgokban, mint ez.
Az EU több millió euróval támogatta a Nokiát.
http://www.sg.hu/cikkek/77962/eu_tamogatas_a_symbiannak
De látni kell, hogy a Nokia gondja nem az, hogy nincs pénze, nem az, hogy nincs fejlesztési vagy gyártási kapacitása, nem az, hogy nincs piaca/nem veszik a termékeit, hanem egyértelmûen a vezetés szar.
"Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk!"
😄DDDDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugyanakkor Európa több mint 20 országában van Nokia Siemens Networks kutatás fejlesztési központ, köztük Magyarországon is több mint 1000 alkalmazottal, na õk biztosan nem éhbérért dolgoznak! Az ország fejlõdésének kulcsa a magasan kvalifikált munkaerõt igénylõ vállalkozások idecsábításában rejlik. Szerencsére egyre több cég ismeri fel, hogy a magyar kiváló munkaerõ.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amíg egy pólót a kínai elõállít 10 forintért és itthon elcsncselik öccáé, addig idehaza ezt mondjuk ezeré tudnák megcsinálni és ezeröccáé kéne adni, hogy meg is érje. HA nem vámolod szarrá az EU-n kívülrõl érkezõ árut (kínai pl.), akkor ezzel ki is nyírtad egy mozdulattal a saját könnyûiparodat, mivel az emberek árérzékenyek és veszik a kínai gagyit inkább, még ha ezzel idõvel a saját állásukat is veszélybe sodorják.
Segélyek, vásárlóerõ elepadása, szolgáltataások befagyasztása, adóbevételcsökkenés, válság, vége...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
hdo: Ennyire nem lehetsz korlátolt... Attól, hogy nem (csak) az Európai unióban készülnek az alkatrészek/telefon még Európai márka, vagy akkor szerinted a Nike se Amcsi hanem kínai? 😄
Pedig a 3310-es akksijára is ez van írva, ami nem éppen mai. Szóval elég régóta van ez így.
Meg persze vegyük a szlovák tejet, a kínai fokhagymát és spanyol hagymát stb.
Én pl. DRÁGÁBBAN is megveszem a magyar termékeket (pl. élelmiszer). Biztos én vagyok a hülye...
https://twitter.com/foodlfg
Ha egy termék jó, megveszem. Sajnálom hogy a Nokia teljesen impotens, ugyanakkor tudom, hogy legalább 100 olyan ember "dolgozik" ott, aki így is annyit keres 1 hónap alatt mint én egész életemben, és kb bármely, a fejlesztési részlegnél dolgozó alkalmazottjának magasabb a fizetése mint nekem. Nem, ezeket ne mentsük meg állami beavatkozással, köszi. Ahogy a MÁVot, BKV-t, szénbányákat, stb se mentsük meg. Nem akarok a fejenként 2 svéd mellett még 1 Nokia tökvakarászó Nokiást is megmenteni. Haljanak éhen, ha nem tudnak dolgozni.
Made in Japan
Assembled in Malaysia
Használd ki a Symbianˆ3 operációs rendszer több mint 250 új funkcióját."
Miért?! Ááááá.
Azért vettem direkt N900-ast, mert végre egy alternatívát mutatott (amellett, hogy ragaszkodtam a nokiához továbbra is), és a Maemo-tól már csak egy apró lépés az android.. Vagy továbbvinni és konkurenciát építeni a MeeGo-ból (vagy Maemo-ból).
Erre még mindig symbian van az új telefonján, ráadásul "továbbfejlesztették".
Semmi baj nem lenne amúgy a symbiannal, ha alapjaiban írnák újra. Bár lehet már nem segítene rajta.
Igaz lassan már hardveresen kezd egy picit elmaradottnak számítani az N900, remélem hamarosan lesz valami méltó utódja.
A
Szerintem gyártani a Nokiát is ázsiában gyártják.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem is értem az EU miért nem támogatja teljes mellszélességgel és menti ki a Nokiát, mikor bezzeg az MS-nek nem1x nekimentek szembõl??!?!?!?
Ha az EU erõsödik ezáltal, abból a pénzbõl elõbb-utóbb nekünk is csurran cseppen, mitöbb lehet idõvel beruháznak hozzánk is (megtörtént már). AZ EU-nak jobban kéne támogatnia a belsõ gyártóit és iparát! Legyen a Nokia EU telefon és legyen sikk EU állapolgárnak EU telefonnal járni, mert ezzel igazoljuk összetartozásunkat stb.
Szerintem értitek ti, hogy mire akarok kilukadni...
Maig nem ertem, hogy egykori kedvenc mobilgyartonk, hogy tudta igy ataludni az elmult 4-5 evet...
http://gaborszantai.co.uk/