Rajongókat vesztett a BioWare a Dragon Age II-vel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár az EA-t és hasonló nagyságú vállalatot ismerve maradnak az "addig üsd a vasat, amíg meleg" mentalitásnál, és a végén még sikerül is kicsinálniuk az egyik legjobb RPG fejlesztõ céget<#rinya>#rinya>
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
csak akit az ilyen dolgok megfélemlítenek, az játsszon gears of wars-t vagy más hasonló agyatlan hack'n'slash-t, amiben jó nagy baltával 50 métereseket szaltózva lehet egyszerre tucatnyi szörnyet kibelezni. én elfogadom hogy ilyen is kell, mert van aki naponta több komoly döntést kell meghoznia a munkahelyén, és nem vágyik este egy gondolkodtató játékra, de akkor ne is a mass effectet vegye meg.
a mass effect olyan amilyen, így szokták meg a rajongók, és ugyanez lehetett a DA-val is, bár én nem játszottam azokkal de ahogy hallom, a DA2 az 1-hez képest butított akciójáték.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"A Mass Effectnek eléggé összetett harcrendszere van, aztán ott a sztori és a választási lehetõségek. A rajongókat, akik nem vásárolnak évente 12 játékot, csak kettõt-hármat, azokat ezek a dolgok megfélemlíthetik."
Engem meg az ilyen nyilatkozatok félemlítenek meg...
A jó öreg Frank korrektül és szépen összefoglalta hogyan szándékozik még több pénzt csinálni, majd frappánsan megindokolta miért is lesz jó ez ha nem is nekünk, de a casual játékosoknak biztosan. Éppen csak azt felejti el (ami a fenti írás tükrében különösen furcsa számomra), hogy ezekkel a típusú játékokkal pont azért játszanak, mert az összetett harcrendszer mellett még ott a sztori, ami befolyásolható választási lehetõségekkel - tehát õszerinte pont az félemlíti meg a játékosokat, ami egy AAA-s rpg-tõl minimálisan elvárható...
A legszomorúbb az egészben viszont az, hogy ilyen Gibeau és Kotick féle szarházik "bábáskodnak" Bioware és Blizzard szintû fejlesztõkön...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kis idõvel ezután viszont szomorúan vettem tudomásul, hogy van lejjebb is. Jóval lejjebb ('AAA' cím és rpg az is). Innentõl már egészen másképp nézek a DA2-re... Nem olyan rossz az. Köszi Bioware. X)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,