Ismét horror lesz a Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó volt a RE5. Pont kapcsolódott a szerencsétlen filmhez, amit kihénytak tavaly.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Ismét horror lesz a Resident Evil 6"
ehh hát ezzel már rohadtul elkéstek kár az erõlködésért.
ehh hát ezzel már rohadtul elkéstek kár az erõlködésért.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nem QTE-re gondoltam, hanem olyasmire mint a második rész végén volt. Beindult a riasztó és volt pár percem lejutni a metróhoz és közben kergetõzni Tyranttal.. 😄
Tudom, hogy mostanában menõ a sorok között olvasás de néha a dolgok nem jelentek többet annál mint ami le van írva.
akkor nem a story , a helyszínek , az unalmasra sikerült hangulathiányos atmoszféra miatt volt eléggé gáz a resi5 , hanem mert sokan játszottak elõtte a resi4-el..szóval mi sokalltunk be a 4-el, és sokat akartunk és vártunk az 5-tõl..ami ezek szerint egy rendkívül hangulatos és tényleg jó játék lett a készítõk szerint...
ezt a sugárzás okozta vajon náluk ? vagy tényleg komolyan gondolták amit mondtak , azt mi vagyunk a hülyék, csak eddig nem tudtuk ?.
ezt a sugárzás okozta vajon náluk ? vagy tényleg komolyan gondolták amit mondtak , azt mi vagyunk a hülyék, csak eddig nem tudtuk ?.
"pár idõre megoldandó probléma" - de ugye nem QTE-kre gondolsz, hanem valódi idõlimites szituációkra... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jaja.
Az újat szerintem nyomasztóra kellene csinálni, nem is igazán a szörnyek legyenek az ijesztõek, hanem a helyzet, a fegyverek ritkasága, esetleg pár idõre megoldandó probléma. Leonékat pedig kicsit el kellene engedni szabira, és behozni egy új szereplõt.
Az újat szerintem nyomasztóra kellene csinálni, nem is igazán a szörnyek legyenek az ijesztõek, hanem a helyzet, a fegyverek ritkasága, esetleg pár idõre megoldandó probléma. Leonékat pedig kicsit el kellene engedni szabira, és behozni egy új szereplõt.
Jó volt a RE5, csak nem ezen a néven kellett volna kihozni.