25
-
Hans von Luck #25
Késsel ugyan nem, de kézigránáttal már robbantottam fel tankot...persze csak úgy hogy valaki rajta felejtette a C4-est(hehe), és a kézigranyó berobbantotta ...BC2-ben... -
Ray78 #24 Mégis mi tartja őket vissza ,hogy előrendeljenek?.....Nyomorék az összes ......
-
Strongarm #23 1. Ezek nem jelentették ki, hogy nem veszik meg, csak utálják az ötletet.
2. Ha ki is jelentik, akkor is 90%-uk, veszi meg első nap, sőt előrendelve, hogy legyen Karkand. (szájkarate generáció)
3. Nem olyan "rengeteg" új fegyver hanem 3 (ebből egy, a DAO 12 mindenki számára elérhető).
4. Karkand pack persze csak azoknak van akik látatlanban megveszik, de nekünk európaiaknak legalább van időnk visszamondani ha béna a review-k alapján, mert itt néhány nappal később jelenik meg. -
#22 Nem tudom de én ugyanazt azt árat látom a galaxisneten a limetednél és a nem limitednél is akkor mi a para oka?
Lehet külföldön máshogy van? Vagy a galaxisnetes limited nem is ez a limeted? -
#21 Akkor most el kellene dönteni, hogy az első HSZ-nek van-e létalapja, azaz, aki TUD játszani, az késsel is felszecskázza a tankot. Ugye, hogy NEM!
A fifás hasonlat inkább sántít. Top csapatot bárki választhat, de milyen cipőjük lesz? Alapban mondjuk "makkos" bőr cipő, de ha áldozol rá, akkor akár több fajta stoplis is. De hol itt a gond? Hiszen vannak, akik meztilláb is szarrá verik a kecske pásztorokat. Állítólag, meg szerintük. De ott van az is, hogy ha MOST előrendelem, akkor kapok a BF4FREE-ben egy sárga barett sapit, meg egy shotgunt. Mondjuk, a barett sapka bizti nagy előnnyel járhat. -
#20 szerk: Crysis 2 Limited Edition. -
#19 [...]aki plusz pénzért megvette a játék kiegészítőjét. "
Ébresztő!
Ilyen (analógia) eddig is volt - lásd Crysis Limited Edition.
-
#18 Ez egy játék! Itt az a cél, hogy aki játszik szórakozzon, és ezt csak nagyjából egyenlő feltételek mellett lehet elérni. Szerinted az tetszene a játékosoknak, hogy páran aránytalanul jobban ritkítanák az ellent, de nem azért mert jobb játékosok, hanem csak azért mert több pénzt adtak ki érte?
Gondolj bele mi lenne, ha mondjuk FIFA-ban, a topcsapatokat csak az választhatná aki plusz pénzért megvette a játék kiegészítőjét. Élvezetes lenne a multiplayer biztos.... -
#17 Mi játék?
Ja, hogy az "Az" helyett "ez"-t akartál írni - mert úgy lenne helyes.
Csak, akkor viszont a gondolatmenetet nem értetted meg.
Ha pedig a háborút tekinted játéknak, akkor nem szóltam... -
#16 Az egy játék. -
#15 Úgy jön ide, hogy a háborúban sem mennek oda egymáshoz az ellenfelek, hogy "Te, figyelj, legyenek ám egyenlő feltételek, oké?"...
-
Bhalage #14 kjukju -
Zolivok #13 lengyelek lovakkal tankok ellen .p -
#12 A Special Forces kiegészítőnél ment is a parasztlázadás rendesen az új fegyverek miatt... -
Gyuszopapa #11 Hát nem tudom hogy ha exkluzívként kapott tűlövedékes shotguntól az egész squad padlóra kerül akkor az fog e valakinek tetszeni.(ugyanis nemcsak a megcélzott személyt hanem a mögötte állókat is sebzi) -
#10 Ki mondta hogy ez előnyt jelent? Általában az extra fegyverek nem érnek sokat, ráadásul magából a játékból rengeteg fegyvert lehet unlockolni.
Tegyük hozzá, hogy pl a BC2-nek is volt Limitált kiadása, amiben extra cuccok voltak ... ééssss, a boltban, mint sima verziót csak ilyet lehetett kapni normál áron ... nem is volt sima kiadás ... a végén tuti megint csak ilyen lesz.
Egyébként meg nem ez az első játék, amiben az előrendelőknek extra cuccokat adnak, nem értem ezt a nagy sírást. -
lammaer #9 Annyiban tartom jogosnak a reklamálást, hogy egy fizetős játékban gyakrlatilag eljátsszák a free 2 play húzást.
F2P játékokban érthető, hogy - mivel a játéknak pénzt kell hoznia - az aki fizet kap némi előnyt. Pl a BattleField Play 4 Free-ben senki nem pampog, hogy mondjuk 5 dollárért vehetsz egy jobb fegyót (vagy kigrindeled creditből), mert hát a szervereket fenn kell tartani, supportoskislányt ki kell fizetni.
Na de egy olyan játékban, ahol már eleve fizetsz azért hogy játszhass - görénység. -
lammaer #8 Gratulálok. És ez hogy jön ide? -
#7 Tisztességtelen előny?!
Bazmeg, a kazah katonák "csuzlival" lőttek az oroszokra*...
Az afgánok AK-47-esekkel az amerikaiakra**...
A búrok karddal rohantak a puskás angolokra...
Még szép, hogy nem fegyvereket osztogatnak az ellenségnek, hogy azonos típussal, egyenlő eséllyel induljon a háború!
-
Hans von Luck #6 Ja, így van... -
#5 Signed in. Why?
Mert szopjanak. -
Ender Wiggin #4 Brühühű, mindjárt sírok. Jó, hogy ez az emberiség legnagyobb problémája. Bmeg. -
kissssss #3 ettől függetlenül akkor is tisztességtelen az előny, és ez könnyen rányomhatja a bélyegét egy ilyen kaliberű játéknál. -
#2 +1
Mellesleg én valszeg úgyis előrendelem, bízok benne -
beceneev #1 Kit érdekel? Aki jól játszik az megöl bármilyen fegyoval bárkit.