Ötvös Tibor

Indul a Battlefield 3 bojkott

Az idei E3-on nagy sikerrel mutatkozott be a Battlefield harmadik része, melyet az Activision vezetője, Bobby Kotick is ki akart próbálni.

Ma azonban meglepő kampány vette kezdetét, mely ráadásul a játék hivatalos fórumán indult el. A rajongók egy csoportja ugyanis megharagudott az Electronic Artsra és bojkottot hirdetett a játék ellen. Ennek oka pedig a Battlefield 3 limitált kiadása.



A csomag ugyanis rengeteg exkluzív fegyvert tartalmaz majd, melyek tisztességtelen előnyhöz juttatják az azt megvásárló játékosokat. "Ha nem rendeljük elő a játékot vagy nem a limitált kiadást vásároljuk meg, akkor külön meg kell vásárolni a Back to Karkand címet kapott kiegészítőt. Ám ebben nem lesznek benne az extra fegyverek, melyek csak bizonyos előrendelőknek járnak és az első naptól elérhetők lesznek. Ez tisztességtelen előnyt jelent a számukra."

Az EA eddig nem reagált a dologra, a tiltakozáshoz eddig 2365-en csatlakoztak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hans von Luck #25

    Késsel ugyan nem, de kézigránáttal már robbantottam fel tankot...persze csak úgy hogy valaki rajta felejtette a C4-est(hehe), és a kézigranyó berobbantotta ...BC2-ben...
  • Ray78 #24
    Mégis mi tartja őket vissza ,hogy előrendeljenek?.....Nyomorék az összes ......
  • Strongarm #23
    1. Ezek nem jelentették ki, hogy nem veszik meg, csak utálják az ötletet.

    2. Ha ki is jelentik, akkor is 90%-uk, veszi meg első nap, sőt előrendelve, hogy legyen Karkand. (szájkarate generáció)

    3. Nem olyan "rengeteg" új fegyver hanem 3 (ebből egy, a DAO 12 mindenki számára elérhető).

    4. Karkand pack persze csak azoknak van akik látatlanban megveszik, de nekünk európaiaknak legalább van időnk visszamondani ha béna a review-k alapján, mert itt néhány nappal később jelenik meg.
  • grebber #22
    Nem tudom de én ugyanazt azt árat látom a galaxisneten a limetednél és a nem limitednél is akkor mi a para oka?

    Lehet külföldön máshogy van? Vagy a galaxisnetes limited nem is ez a limeted?
  • Alien69 #21
    Akkor most el kellene dönteni, hogy az első HSZ-nek van-e létalapja, azaz, aki TUD játszani, az késsel is felszecskázza a tankot. Ugye, hogy NEM!
    A fifás hasonlat inkább sántít. Top csapatot bárki választhat, de milyen cipőjük lesz? Alapban mondjuk "makkos" bőr cipő, de ha áldozol rá, akkor akár több fajta stoplis is. De hol itt a gond? Hiszen vannak, akik meztilláb is szarrá verik a kecske pásztorokat. Állítólag, meg szerintük. De ott van az is, hogy ha MOST előrendelem, akkor kapok a BF4FREE-ben egy sárga barett sapit, meg egy shotgunt. Mondjuk, a barett sapka bizti nagy előnnyel járhat.
  • IMYke2.0.0.0 #20
    szerk: Crysis 2 Limited Edition.
  • IMYke2.0.0.0 #19
    [...]aki plusz pénzért megvette a játék kiegészítőjét. "

    Ébresztő!
    Ilyen (analógia) eddig is volt - lásd Crysis Limited Edition.
  • HöfEE #18
    Ez egy játék! Itt az a cél, hogy aki játszik szórakozzon, és ezt csak nagyjából egyenlő feltételek mellett lehet elérni. Szerinted az tetszene a játékosoknak, hogy páran aránytalanul jobban ritkítanák az ellent, de nem azért mert jobb játékosok, hanem csak azért mert több pénzt adtak ki érte?

    Gondolj bele mi lenne, ha mondjuk FIFA-ban, a topcsapatokat csak az választhatná aki plusz pénzért megvette a játék kiegészítőjét. Élvezetes lenne a multiplayer biztos....
  • IMYke2.0.0.0 #17
    Mi játék?
    Ja, hogy az "Az" helyett "ez"-t akartál írni - mert úgy lenne helyes.
    Csak, akkor viszont a gondolatmenetet nem értetted meg.

    Ha pedig a háborút tekinted játéknak, akkor nem szóltam...
  • 0Fritz0 #16
    Az egy játék.