9
  • NEXUS6
    És persze 5 évente 1 helyiértékkel bővítik.
    A kamat meghatározásához pedig ősi és nagyon pontos eszközöket használnak, úgy mint ólomöntés, bélből és a madarak repüléséből történő jóslás. A rabszolgák kiloccsantott véréből történő jóslás lenne az igazi, de azt egyelőre még tiltják a törvények. Egyelőre!
  • morden
    Azt nem számítógépen tartják nyilván, minden hónap végén egy 12 számjegyű számot random legenerálnak aminek min 9-sel kell kezdődnie és voálá , elő is áll az államadóság :D
  • NEXUS6
    Én úgy megijedtem először, amikor láttam a cikk címét!
    De aztán megnyugodtam, hogy semmi gond nincs, a tartozásaink nyilvántartása valszeg tökéletes biztonságban van.
  • sanyicks
    Biztos összeesküvéselmélet, de vajon véletlen hogy DSK nem éppen tősgyökeres francia, és a következő esélyes imf vezető is abból a földközi tenger keleti parti országból jönne az imf élére Fischer névvel?
    Biztos csak hülye összeesküvéselmélet ami kizárt hogy igaz legyen, hiszen a történelem során nem volt még olyan hogy összeesküvés, sőt maga a szó is a modern összeesküvéshívő "hippik" találmánya :)
  • Rotyoka
    akkor mostantól a hackerek is mocskos antiszemita neonácik lettek azt hiszem
  • morden
    0-24ben ül majd egy őr a központi optikai kábelnél, kezében egy baltával, aztán ha jön a riasztás akkor lesúlyt, mint a középkori hóhérok :D
  • Szefmester
    Mintha mostanában a hackerek egyre inkább beindultak volna.
  • NullZ3r0
    Cak nem megin a cúna gonosz kínajiak? :)
  • Amergin
    Várjuk az adatokat