Lehallgathatják az oroszok a Skype-ot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Persze, mondhatod, hogy ne irogassanak politikarol, meg egy ket dologrol es akkor nem lesz nagy bajuk. Nem is ertem miert olyan hulyek, hogy valtoztatni akarnak a rendszereukon vagy tajekozodni rola...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Aki biztonsagos szoftvert akar, az hasznaljon szabvany voip eszkozoket, szabvany titkositas felett. Tehat barmilyen (lehetoleg forraskodbol forditott) voip kliens, szabvany (ugyancsak nyilt forrasu) voip kozponttal es szabvany vonali titkositassal (pl. ssl, ssh tunnel, stb). Persze ez csak akkor jo, ha az illetonek van par sajat szervere vagy p2p titkositast hasznalnak, ami pl. a bunozoi csoportokra jellemzo. A skype titkositas pedig igazabol csak disz volt eddig is, ami max. a szomszed ellen vedett egy nyitott wifi-n.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Marketinges és? AZért csinálja a szarokat hogy neked jobb legyen és így neki is. Ha nem gyûjtene adatokat meg nem csinálna statisztikákat szerinted lenne, Gmail, Google, Google Talk, Google Maps, Google Earth, Street view stb ?
Segítek: NEM.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
mintha kotelesseguknek ereznek, hogy mindent megvegyenek es elbasszanak <#wilting>#wilting>
#12: hat ez qrvajo. akkor alapitok egy orszagot, lesz egy sajat kormanyom es akkor lehallgathatom minden ember skype-jat legalaisan. szanalmas?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
IGAZA VOLT!!! <#wilting>#wilting><#help>#help><#wow3>#wow3><#gunyos1>#gunyos1>
"A Kormányzati Biztonsági Program (Government Security Program - GSP) egy olyan globális kezdeményezés, amelynek keretein belül a Microsoft elérhetõvé teszi a nemzeti kormányok számára a Windows és más termékeinek forráskódját, egyéb technikai információkat, valamint szakértõit is rendelkezésre bocsátja."
http://www.ekk.gov.hu/hu/ekk/sajtokozlemenyek/ekkesmicrosoft
Tehát ez a czykk hazugság, mitöbb aljas tenorizmus!
"A hatalmunk alatt álló fogorvosok MIND ezt ajánlják!"<#action>#action>
De persze ez is csak egy újabb légbõlkapott összeesküvés elmélet.
A Microsoft soha nem tenne ilyet...
Ilyet csak az olyan terroristák hisznek el, akiknek titkolnivalójuk van<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
"A konszern rendszeresen betekintést nyújt szoftverei forráskódjába az FSZB-nek, mint ahogy ezt a világ más tájain is megteszik a kormányzati szereplõk számára."
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.