596
?????????? ???? ???? ?????????-Futbolnij klub Anzsi Mahacskala
-
#515 Anzsi-mordovia saransk(mordor) 4:2
eto'o 2,agalarov,traoré
látod zsuzsi!!ez egy csapat te júdás!!! -
#514 -
#513 -
#512 dzsudzsákot bekéne fűzni
ha már úgy is ráér hisz a csapata egy kalap szar legalább az anzsi topik hg-je lehetne:D:D:P -
#511 Akkor szerintem hirdessük meg a pozíciót. A legjobban úgy maradhatunk hűek a klub szellemiségéhez, ha itt is csak a pénz számít. -
#510 hmS:S:sajnos én se vagyok ős anzsi szurkoló, én az anzsi előtt a méltán híres torpedo moszkvának szurkoltam... -
#509 Nagyon kedves tőled, hogy rám gondoltál, de én sajnos nem lehetek. Csak egy ős anzsi drukker lehet a hg, én pedig be kell, hogy valljam, volt egy időszak, mikor a Krilja Szovjetov Szamarának szurkoltam!
Én rád szavazok haver! -
#508 jujj mekkora ték volt
amúgy megvan az 500hsz kell egy hg!
Steve vállald el!!! -
#507 ez egy nagy trolltopik.XD -
#506 már 1-1
de nincs eto'o:SS:
hol a pcsába van??:D:D -
#505 60.perc: vezet a Zenit. Hiddink jó lenne ha összekapná a csapatot az utolsó fél órára, azért kapja a rekordfizetését. -
#504 -
Anzsi szív!Anzsi lélek!Dagesztáni leszek amíg élek! -
#502 LOL. A végén még Zsuzsi az orosz másodosztályból próbálja majd magára felhívni az európai nagycsapatok figyelmét :D Hogy mondta pedig, mikor eligazolt tőlünk, hogy előrelépés, stb.
A Zenitet meg széjjelszedjük! Tudják csak, kinek kell majd átadni szezon végén a trófeájukat.
Anzsi szív mindenek felett! -
#501 mocskos dinamo most is kikapott:D:Dhehe
ma viszont rangadó Anzsi-zenit
hajrá Dagesztán hajrá Anzsi -
#500 az AZ-t is szépen mehet haza:DD:
kiütjük őket is -
Ezek a hollandok a közelében sincsenek az orosz bajnokságnak. Szóljon ez mindenkinek, aki szerint Zsuzsika rosszul döntött, mikor otthagyta a PSV-t értünk.
Amúgy meg a következő körben is holland csapattal játszunk, az AZ Alkmaarral (kötelező). -
#498 mostmár nincs mese,meg kell nyerni az EL-t -
#497 Eto'o 2 góljával idegenben is legyőztük a vitessét:D:D:D
Bajnok csapat, szép volt Dagesztáni fiúk!!!!!!! -
IXEMGabeo #496 ha leigazoljátok Chuck Norrist akkor ő még a BL-t is megnyeri a csapatnak egymaga még nincs veszve semmi -
#495 hülye:D
még jó, hogy el-be vagyunk idén
ott egy legjobb 4 meglehet kis szerencsével -
IXEMGabeo #494 meglesz a BL győzelem -
#493 Gabulov góljával vertük az amkart:D
nagyon jó a csapat
ennyit számít egy klasszis edző!!!
zsuzsiék viszont szopóra állnak otthon:D:D:D:Dmuhahahahahaha -
#492 így van:D -
#491 Egyértelmű :) De gondolom te is csak azért szurkolsz a Bayern-nek, mint én az Arsenalnak, hogy ne mondják azt mások, hogy mindig csak a legerősebbnek szurkolunk (ándzsi) -
#490 :D:D
nagyon jó a csapat
A Bayernt is és az Arsenalt is oda vissza vernék!:D:D -
#489 Azt javaslom innentől csak azt írjuk be ide, ha nem nyerünk, olyan kibszott jók vagyunk. -
#488 megvertük a vitessét 2:0ra -
#487 :DDD -
eddig jó a csapat;)
zsuzsika még meg fogja bánni, hogy eligazolt a dinamóba hahahahaha:D:D
amúgy EL-be vitessét kaptuk ellenfélnek
simának kell lennie
hajrá Dagesztán!!!! -
#485 2-2 lett gyerekek, a 95. percben lőttük az egyenlítő gólt. Ez hatalmas akaraterőről tett tanúbizonyságot, vagy arról, hogy félidőben ment a boríték a játékvezetőnek is.
A lényeg, hogy eddig veretlenek vagyunk -
#484 18.00 Rosztov
Ándzsi Mákácskálááá!
-
IXEMGabeo #483 Roberto Carlos interjú -
IXEMGabeo #482 ez a csapat mérföldekkel jobb a Honvédnál, grat -
#481 Анжи Махачкала 0:3
dagesztán!!!!!!! -
#480 ez szép volt azért:D -
#479 -
az igen szépen kiszúrt minket a kamera:D
annyira jó a meccs, hogy nyomjuk telóról végig az sg-t:D
úgy is továbbjutunk:D -
#477 Nem tudom észrevetted-e, közben a meccsen meg minket vett a kamera. Én tartom a táblát ott középen, Effe meg mögöttem tátott szájjal néz lefelé, mert ott van a nézők között Dzsudzsák Balázs, akitől azonnal autogramot kér.
-